MorraniChan
New member
../images/Emo140.gif היי כולם!!
יוו אני לא מאמינה! יש לי אינטרנט אחרי 16 שנים של סבל ובדידות XD קודם כל: היי! אני: מורן גיל: 16 בעוד חודשיים ניסיון דיבוב: עוד יהיה! איך הגעתי לעולם הדיבוב: מאז שאני זוכרת את עצמי מאוד אהבתי להחליש סרטים שאני זוכרת בע"פ ולדבב את כל הדמויות. ההורים שלי סיפרו לי שכשהייתי בת שלוש הייתי מדובבת את כל הקלטות ילדים שאהבתי XD [גם כן מדובבת.. "עוגה עוגה עוגה"] הממ.. כיום אני מתאמנת המון בדיבוב בבית. כשיהיה לי את האומץ אני אתקשר לאיזה אולפן ו... מה שיהיה יהיה
תכנית טלוויזיה אהובה: התכנית שהכי אהבתי אי פעם היא יוגי הו תחביבים: לדבב בבית זה מה שאני הכי אוהבת! אבל מה לעשות שלכולם יש חובות שמקשות על החיים אז.. אני מנגנת על חליל צד 8 שנים, השנה התחלתי ללמוד לשיר אופרה [כן כן.. זאת הייתה החלטה מוזרה שליXD אני פשוט רוצה שיהיה לי קול מספיק מפותח לדיבוב. אני לא יודעת אם באמת צריך את זה =_=], לומדת במגמת מוסיקה ו... זהוXD מדובב אהוב: אסף אבידן!! קול מדהים ושיחוק מעולה!!! DDDD: אני ממש רוצה לפגוש אותו ^_____^ מסר לאומה: אני רוצה ל-ד-ב-ב- ב-ס-ר-ט-י-ם מ-צ-ו-י-י-ר-י-ם-!-!-! ו..אינטרנט זה ממש כיף!!! D: מצטערת על החפירה.. וכמו תמיד יש לי עוד דבר קטן להגיד: אני כ"כ מאושרת שיש עוד אנשים כמוני!! אל תדאגו, אנחנו עוד נהיה מדובבים! XD ביי בנתיים^^
יוו אני לא מאמינה! יש לי אינטרנט אחרי 16 שנים של סבל ובדידות XD קודם כל: היי! אני: מורן גיל: 16 בעוד חודשיים ניסיון דיבוב: עוד יהיה! איך הגעתי לעולם הדיבוב: מאז שאני זוכרת את עצמי מאוד אהבתי להחליש סרטים שאני זוכרת בע"פ ולדבב את כל הדמויות. ההורים שלי סיפרו לי שכשהייתי בת שלוש הייתי מדובבת את כל הקלטות ילדים שאהבתי XD [גם כן מדובבת.. "עוגה עוגה עוגה"] הממ.. כיום אני מתאמנת המון בדיבוב בבית. כשיהיה לי את האומץ אני אתקשר לאיזה אולפן ו... מה שיהיה יהיה