היי כולם!!

mikeys barking

New member
זה לא בלי טלוויזיה ../images/Emo12.gif

כי יש לנו מלאאא קלטות ודיוידי וגם היינו אז קטנים אז לא ממש התעניינו בדברים מעבר לחינוכית 23
בקיצור, אני הייתי תקועה כמה חודשים בלי אינטרנט. זה היה נורא >_______<

MorraniChan

New member
ערוץ 23? המומינים וקלימרו? XDD

רק עכשיו אני מבינה איזה בזבוז חיים זה בלי אינטרנט O___O

ברוכה הבאה :)

תוכלי למצוא בפורום הזה המון משתמשים נחמדים, ולכולם דבר אחד במשותף: הם אוהבים דיבוב. אז... יש כאן משתמשים שחולמים לדבב, יש כאן כאלו שכבר מדבבים כמה שנים טובות ויש כאן כאלו ששיתפו אותנו בכל מדרגה שעברו בדרך להגשמת החלום. אז בהצלחה! P:

Hawkgirl

New member
לשניה חשבתי שאני קוראת הודעה שלי O_O

OMG! שלום אחותי התאומה האבודה!!! (ואת השלישית במספרה, יש לי כבר 2 אחרים שמצאתי באינטרנט!) טוב אז אני: שם: רותם גיל: 18 ניסיון בדיבוב: עברתי קורס דיבוב ומחכה לעבור שיפור דיקציה בתקווה שאני אתחיל לעבוד :] ייאאאא איזה כיף לראות מישהי שכותבת כמוני O___O האם תרשי לי להכריז עלייך באופן רשמי אחותי התאומה האבודה השלישית? D: ואיזה דמויות המדבב שאת אוהבת דיבב? O:

אסף אבידן O:

הוא המדבב הבלתי מעורער של קפטן פלמינגו! O: וגם של אחת הדמויות ביוגי-הו GX הוא מדבב הרבה באולפני תומיתות למען האמת...

MorraniChan

New member
נכון^^

האמת זה בגלל שהוא גר בירושלים ואולפני תומיתות נמצאים בשורש (שתי דקות נסיעה מירושלים)

אגב,

היום. ניקולודיאון. 19:50. מתחילה העונה השניה של אווטאר! אני אוהבת אווטאר!!!!!!!

לא...

אני חושבת שרק מהעונה הראשונה משודר עם דיבוב. אני כבר מתה לראות את העונה השניה שוב!! כל כך יפה!

MorraniChan

New member
זאת באמת סדרה יפה!

אני רואה מתי שאני יכולה ^___^ אהה!! ציירתי לא מזמן את הפרצוף של אנג!!! [באמת לא מזמן.. זה היה שלשום XDD]

MorraniChan

New member
אחות תאומה!! DDD:

אין בעיה.אני מסכימה להיות התאומה השלישית שלך XD גם את חובבת אנימה? [ראיתי בחתימה שלך יפנית.. יפנית!!] ואווו.. אסף מדבב הרבה דמויות! ממ... הוא היה יאמי יוגי ביוגי הו, קפטן פלמנגו (נראה לי שככה קוראים לזה), ג'יידן ביוגי הו GX... אין לי כוח לכתוב עוד XD הוא גם מדבב בבובספוג! אם יש לך הוט וערוץ לוגי: כל יום בשעה רבע לשלוש שומעים אותו שר את השיר פתיחה של "שון כיבשון"

Hawkgirl

New member
הא, הוא באמת אחד המדבבים הטובים של תומיתות

ואכן! D: אני אוטאקו מושבעת D: גם את חובבת אנימה? D:

Hawkgirl

New member
אכן! האנימה פיסט! ^_^

בתאכלס נירשמתי אליו, אבל זה כבר אחרי הצו גיוס שלי, כך שיש סיכוי שאני לא אגיע X: אבל אני אגיע לכנס של אנימה-הוליק ^_^ שיהיה באחד הבניינים של אוניברסיטאת ת"א(ליד גני התערוכה). קייה סוגוי! אז איזה אנימות ראית? DDDDD: מה המסנג'ר שלך? DDD:

MorraniChan

New member
[email protected]

זה המסנ שלי לכל מי שרוצהD: איזה אנימות ראיתי?.. כמעט כל האנימות ששודרו בטלמאנגה [חוץ מהיקארו נו גו וזוידס], אלפן לייד, דט' נאוט (עדיין רואה), בליץ' (אני עושה הפסקה זמנית ממנו)ועוד הרבה.! ו.. יש לי בעיה חמורה: אני מתחילה לראות אנימות ואחרי שני פרקים אני נוטשת אותה XD

Hawkgirl

New member
הו, עוד מישהי שראתה אלפן לייד! O:

סדרה מדהימה, בהחלט קשה לצפייה. אף פעם לא בכיתי כל כך הרבה בסדרה מצויירת X: *האירוניה, אני בדיוק שומעת את השיר פתיחה של הסדרה חחח.. * ואני מבינה אותך, גם לי זה קורה לפעמים, אז אני מכריחה את עצמי להמשיך לראות בתקווה שזה ישתפר XD היה לי ככה עם נגימה(כן כן אנשים! עם נ-ג-י-מ-ה O: ) המשכתי לראות די בכוח עד פרק 24(וכמובן המשכתי עד לסוף הסדרה..), שעד כה, עוד לא יצא לי להכיר אף אחד שלא שמר את הפרק הזה עד היום על המחשב ושגם הוא לא בכה ממנו. (למי שלא הבין עד עכשיו, כ-ן רותם בוכה מסרטים מצויירים! XD אני אדם רגיש, מה לעשות! תתמודדו! XD ) ובליץ'.. השתעממתי בכמה פרקים ראשונים אז הפסקתי X: דת' נוט.. אני צריכה להתחיל באמת מתישהו XD

MorraniChan

New member
אלפן לייד

דט' נאוט זאת סידרה שקשה להבין. מלא אנשים לא שורדים עד פרק 18. ונכון, יש שם פרקים מאוד משעממים אבל מי ששורד אותה, אחרי פרקים 24 ו25 לא יכול להפסיק יותר:O

למעלה