היי כולם!!

mikeys barking

New member
../images/Emo45.gifלצערי את צודקת

*נדחפת* הגעתי עם דת' נוט לפרק 20 נדמה לי והפסקתי. אני לא מבינה כלום וזה כבר נהיה מעצבן (לא נורא, לפחות מההתחלה נהנתי
) ואגב אלפן לייד- סדרת האנימה הכי טובה שראיתי! סדרה מדהימה

MorraniChan

New member
../images/Emo194.gif

אאוואואואואואו!!!!! תמשיכי!! עכשיו בדיוק מתחילים הפרקים המעניינים! גם אני לא הבנתי שם כלום אבל.. יוווווווווו תמשיכי לראות! אין לך מושג מה את מפסידה!!!!!! פרקים 24 ו25 אלה הפרקים הכי חזקים שהיו אי פעם לסדרה!!!! אעעהההה!!! אני ממש מתחילה לכתוב כמו מתלהבת!!! [אולי זה בגלל שעכשיו אני מתלהבת XD] רק עוד 3 פרקים של שיעמום ואז... טוב, חפרתי כבר יותר מידי XDD אבל זה רק בשביל שתמשיכי לראות את זה. באמת שזה שווה. אלפן לייד היא סדרה כל כך טובה D:

דט' נווט P:

אינויאשה, פוקימון ודט' נווט, אלו האנימות היחידות שאני צופה בהן. בפוקימון אני צופה כי זה כבר חזק ממני, זה מושרש בתוכי עוד מגיל צעיר, אני פשוט לא יכול ולא רוצה להפסיק מרוב שאני אוהב את הסדרה XD במחברת המוות אני צופה כבר המון זמן, מאז שהתחילו לתרגם את הסדרה לעברית. כמעט אף פעם לא ראיתי סדרה מותחת כל כך XD וזאת הסדרה היחידה שהסכמתי להוסיף לרשימת האנימות שלי ("רשימה".. XD כולה שלוש סדרות XP - אבל זה ככה כי אני לא טיפוטס של אנימות ויפנית וכל זה. רק פה ושם כשיוצא). באינויאשה אני צופה ממש בימים אלו בערוץ הילדים. כשהיה השידור הראשון לא צפיתי עד הסוף ולא הכי התחברתי, אבל עכשיו, במבט השני - אני מת על הסדרה... היום אני מחכה לכל פרק ולכל יום בדריכות רק בגלל שלא צפיתי בה אז XD ולחשוב שהכל כבר שודר בארץ X=כל כך בא לי לראות את יתר הפרקים שנשארו בערוץ הילדים אחד אחרי השני ברצף X=

MorraniChan

New member
עוד חובב אנימה!! *חיבוק!!*

פוקימון ראיתי מהפרק הראשון אבל מהר מאוד נמאס לי :S דט' נאוט היא אחת הסדרות היפות!! למי ששורד אותה כמו שצריך כמובן :p ואינויאשה זאת הסדרה (ב ה"א הידיעה!)!!!

chen010189

New member
לא שרדתי

אבל הייתי מכורה פשוט ירד לי ממנה משום מה.. אולי זה בגלל שלכל פרק לוקח איזה חודש לעלות ואני כידוע(או שלא) לא נבראתי עם סבלנות

chen010189

New member
וואי דת' נוט

בלי להגזים האנימה הכי יפה שראיתי בחיים שלי(לא ראיתי הרבה יחסית לאנשים פה..אבל ראיתי מספיק כדי להשוות
)

MorraniChan

New member
שאלה חשובה [מאוד!]

זאת באמת שאלה מפגרת אבל היא ממש קריטית בשבילי! באיזה שעות מדבבים? [כדמות משנה, כדמות ראשית, ובכללי] והאם זה כל יום או מספר ימים בשבוע?

Hawkgirl

New member
אין שעות קבועות ^^"

מתאמים עם כל מדבב מתי נוח לו מתי הוא יכול וכו' וכו' X:

תלוי בגודל של הדמות

אם הדמות ראשית, אז מן הסתם יהיה לה המון זמן מסך, וזה אומר - הרבה מאוד רפליקות. מספר הרפליקות קובע בסופו של דבר את הזמן שבו מדבב מסוים מגיע להקליט. וכמובן שיש גם את שיקולי הבמאי שנותן את חוות דעתו בעניין ומבקש ממנהלת ההפקה לכמה זמן הוא רוצה את מי P:

MorraniChan

New member
ברור שזה קשור לגודל של הדמות אבל..

בממוצע XDD לא יודעת.. משהו שיתן לי הערכת זמן. אני יודעת שזה מאוד תלוי;;

Hawkgirl

New member
כל מדבב מקליט בסביבות ה-3 שעות לאותו יום

אולי יותר, אולי פחות, אני לא בטוחה. וקוראים לזה סשן, דרך אגב. בכל פעם שמדבב מגיע ביום מסויים להקליט(ואני מזכירה לך שזה לא תמיד כל יום, אלא תלוי בגודל התפקיד) הוא מגיע לסשן של כ-3 שעות פחות או יותר.

chen010189

New member
בערך כמו שאמרתי על הבגרות בספרות..

"שמתכוננים לבגרות בספרות צריך להתכונן יותר על שרירי היד מאשר על החומר..למוווווות" אז להיכנס ל3 שעות אולפן צריך להכין טוב את המח חחח..רציני אבל הבנתי ש3 שעות זה המדבבים היותר מנוסים..שכבר עברו כמה וכמה הקלטות בפעמים ראשונות[למרות שאני בטוחה שאת יודעת ושדיברת איתה בכלליות אבל אני חופרת נו] זה אולי חצי שעה-שעה?..

chen010189

New member
תראי..

בקורס את מקבלת 20-25 דקות אולפן(ככה זה היה בג'פטו לפחות..) וכשיש זמן אז אפשר יותר ובתור התחלה זה מצויין כי כמו שיפה אמרה לנו בקורס..3 שעות זה כבר המדבבים היותר מנוסים ואני חושבת שהיא ענתה לי את זה..על שאלה ששאלתי כי 3 שעות נראו לי המוווון.. וזה כמובן גם תלוי בדמות שאת מדבבת כמו שאמרו פה כבר אבל זה ברור שהתפקידים הראשונים שלך יהיו קולות רקע וכאלה...שמן הסתם לא דורשים 3 שעות

chen010189

New member
שלומלום לך!!

ברוכה הבאה =) בהצלחה גמני הגעתי לפה בלי נסיון ואז באמצע פברואר לקחתי קורס דיבוב באולפני ג'פטו אצל יפה גבאי..והיה מעולה! ממליצה בחום :)

Hawkgirl

New member
זה לא שיש זמנים קבועים X:

תלוי במספר האודישנים והאנשים שמתקבלים לקורס X:

MorraniChan

New member
כל כך רואים שאין לי מושג בדברים האלה ><"

XDD לא נורא, תתרגלו לזה שאני אהיה הילדה הבורה עם השאלות המטומטמות P:

chen010189

New member
לא נורא

תתרגלי לזה שבדיוק בשבילך אירגנתי שאלות ותשובות שיעשו לך סדר יותר טוב מזה שעושים בפסח
מעל השם של הפורום יש "שאלות נפוצות" אז תיכנסי לשם

למעלה