ברכות לבביות !

../images/Emo140.gif ברכות לבביות !

ברכות ברכות שמחות ולא עצובות למסיימים ולמסיימות את הבגרויות ואת הכיתות! ויוצאים לחופש הגדול........... אח אח ...הנוסטלגייה...חח שיהיה לכם הכי בכיף שבעולם .. !!!! פנאן אלוף לכם...

TRANCE ADDICT

New member
אחרי החופש אני כבר ילד גדול...

רב סטלן בדימוס אליקו המהולל...=]

GentlyWeeps

New member
יאלה מחר בגרות אחרונה לשנה :)

בהצלחה מחר לנבחנים באזרחות [פות]

חח

לא.. האמת.. שזה יצא בדיוק שחזרתי מסיניי הייתי צמות כל הראש.. שזופה.. עגיל באף .. לא הבינו את הקטע.. אבל היה בסדר... ניסו להעתיק האמת.. אבל לא היתלוננתי על אף אחד.

GentlyWeeps

New member
חח אתם המשגיחים.. :)

יש מלא ילדים שיוצאים מהבגרות ומתלהבים שהם העתיקו כי הבוחנים הרשו להם ולא שמו לב.. מה שהם לא יודעים שיש בוחנים שיושבים ורושמים הערות על מי מעתיק, אחר כך מעבירים את זה למשרד החינוך ומשרד החינוך פוסל את הבגרויות...
אז אל תעתיקו בבגרות!

טעות

קטנה.. אם בוחן רואה שאתה מעתיק ולא מדווח במקום.. אז.. הבוחן יוצא פה אשם לא פחות מהתלמיד.צריך לדווח במקום, ואם מאפשרים להעתיק אז צריך לשתוק לעד.

GentlyWeeps

New member
אבל לבוחן לא יעשו כלום

הוא כבר עשה את הבגרות... לתלמיד יכולים לפסול וזה כבר בעיה

אממ

לכן קודם כל ברור שאסור להעתיק. חבל להרוס בחינה ולהיסתכן עם בוחן שמידית יתלונן ויפסלו את הבחינה. אז לא להעתיק! אני רק מציינת שאם לא פוסלים את הבחינה במקום, אז אין דבר כזה שהבחינה תיפסל בהמשך או שהבוחן ירשום את השם של התלמיד ואחר כך יפסלו.. אין דבר כזה. אלא אם כן במקרה אחד שבו.. תלמיד אחד ותלמיד שני שישבו סמוך זה לזה.. ואגב הבוחנים כותבים איפה כל אחד יושב.. זה כן. ואז רואים שהבחינה שלהם זהה לגמריי.. אז מיתעורר חשד ויש אפשרות לפסול. לגביי הבוחן.. מקסימום מעיפים אותו.

משה סתם

New member
טעות בידייך,

אצלנו בלשון הבוחנים העבירו לנו תשובות...יעני מדימים תיד, הוא בא, אומרים לו לשאול מישהו ספיציפי את התשובה לשאלה מסויימת, והוא מעביר לנו את התשובה.. 92!!!

אממ...

נשמע לי קצת מופרז מה שהלך אצלכם. להעביר תשובה??? חח הגזימו. אבל להעלים עין זה יותר עדין . אני הייתי מוציאה משהו מהתיק מסטיקים וכאלה.. ומייד היו מדברים.. הייתי אומרת שש.... וזהו.. בלי סרטים נוספים.

למעלה