אפשר להצטרף?

נועה 35

New member
מרפאות פריון

במכבי, מומחי הפריון יושבים במכוני הפריון של הקופה. חפשי באתר האינטרנט של הקופה או בחוברת שלהם מכוני פריון.

h i l a l

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לאותה הסירה,ובאמת כדאי לעבור למומחה לפוריות(אני לא במכבי אז לא יכולה לעזור),בכל מקרה שיהיה בהצלחה....

ברוכה הבאה ....

אני כמובן מצטרפת לברכות ולעובדה שמהר מהר מהר מהר צריך ללכת לרופא מומחה פריון אני ממליצה על ד"ר וייסמן שמקבל במרכז לבריאות האישה בראשל"צ כתוב עליו המון בלוחות והוא מדהים יש את ליאורי המקורית שנכנסה להריון מהזרעות ואותי שאני בקצת הריון(מחכה לבטא שלישית אחרי תשובה חיובית ביום א)מ Ivf רביעי אז שיהיה לך המון בהצלחה ושתעבירי מהר לפורום השוכן בידידות בצד....

orname

New member
גם אני מצטרפת להמלצות על ויסמן

וגם אני בהריון אחרי IVF שני - מחזור מוקפאים... (יופי של סטטיסטיקות יש לו כאן בשירשור) בכל מקרה - אכן משום מה רופאי פריון לא רשומים באתר של מכבי - אבל כדאי לך לחפש ב"מרפאות ומכונים" מרכז לבריאות האשה ולהתקשר לשם. בדר"כ רופאי הפריון נמצאים שם. תתקשרי לזה שקרוב אליך ותשאלי במזכירות אם יש ומי מקבל שם. גם רמת מרפא ברמת גן ידועה ברופאים מצויינים

orname

New member
אבל אני מניחה שלא מצאת אותו

כשחיפשת תחת התמחות כזו. אין. יש רק "רפואת נשים" - ושם יופיעו פחות או יותר כל רופאי הנשים בקופה. לא כולם נחשבים מומחי קופה. מעבר לידע מקצועי ספציפי (כבר כתבתי שרוב הרופאים מוגדרים בכרטיס הביקור שלהם "מומחים למילדות גניקולוגיה ופריון") יש לזה השלכה גם על תרופות שהם מורשים לרשום.

blessed

New member
מתיש הענין הזה ../images/Emo3.gif

נראה לי שאני אתקשר לרמת מרפא ואברר איך זה הולך שם.

orname

New member
וכשתדעי מי הרופא שם בטוח ישמחו

להגיד לך מה הדעה הרווחת...
בהצלחה

פינקי33

New member
צודקת. הוא נמצא תחת "רפואת נשים"

האמת שהוא מוגדר כ"מומחה לפריון וילודה" או משהו כזה אבל לא כתוב כך בספר...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא רק שאני ממליצה על רופא פוריות, אני חושבת שאין שום הגיון להשאר אצל רופא נשים רגיל. הידע שלו והמומחיות שלו אינם מספיקים כדי להתמודד עם הבעיה. נכון, הוא יכול להצליח בטיפול במכה ראשונה, אבל אם לא הכל חלק, יקשה עליו לראות מעבר לזה. אל תתנצלי על האורך, לזה לא קוראים ארוך בכלל (והאורך כן קובע
), ולא על השאלות. בודאי לא על הרגשת התסכול והחששות שלך. לרובנו יש נסיון, ועם הדרך באה גם היכולת להתמודד. כולנו נשברות כאן ושם, לכולנו קשה וכולנו מלאות חששות מפה עד מחרתים. אם אסתכל על עצמי ההתמודדות הכי קשה היתה בהתחלה. חוסר היכולת לקבל את הבעיה. חוסר הידע והפחדים שחלקם לא לענין בכלל. הבהלה מכל דינוי כיה וא לא מוכר ולא צפוי. עם הזמן מתמתנים. הכאב הוא כאב, הטלטלה היא טלטלה, אבל יחד איתם בא חוסן מסויים ויכולת להתמודד. אני מאחלת לך שתאשרי בורה והרה
ולא תספיקי ללמוד הרבה דברים חדשים כאן
. נועם ~שמתה על מגילות~

blessed

New member
אתן מקסימות

תודה לכולכן על קבחת הפנים החמה. כל כך חששתי להצטרף לפורום הזה ועכשיו אני מבינה שעשיתי צעד נכון. מכיוון שאני לא רוצה לפספס את החודש הזה, החלטתי שהחודש אעשה את ההזרעה אצל רופא הנשים הרגיל שלי ובמקביל אתחיל לחפש מומחה פוריות להמשך הטיפולים (אם יהיו כאלה
). אז אם למישהי יש המלצות לרופא באיזור המרכז, אני אשמח (אזור רמת גן- פתח תקוה ואפשר גם תל אביב וכו') תודה!

bapi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לזמן קצר בלבד.... הרבה הצלחה ושתחילת הדרך תהיה גם סופה הטוב

למעלה