../images/Emo140.gif אפשר להצטרף?
נראה לי שהגיע הזמן שאציג את עצמי. אז...אני "בלסד" בת 29. לאחר חצי שנה של נסיונות סרק עשינו בדיקת זרע וגילינו שלבעלי יש זרע "חלש"
, הכמות טובה אבל המורפולוגיה והתנועתיות חלשות. הוחלט שהחל מהחודש הבא נעבור להזרעות. אז אתמול הגיעה ה"מכשפה" (באיחור של יום, אחרי שכבר התחלתי לקוות קצת שאולי...) ועכשיו עולים כיתה להזרעות. יש לי המון חששות מהתהליך כשהחשש הכי גדול שלי הוא הפחד מהאכזבות. רכבת ההרים הרגשית שבה אני נמצאת בחצי שנה האחרונה- תקווה-אכזבה-תקווה-אכזבה פשוט הורסת אותי. לא יודעת מאיפה מגיעות כל הדמעות האלה. אני קוראת את מה שאתן כותבות ומתפעלת מכמה שאתן חזקות וגיבורות ויודעת שאני עוד "קטנה" לידכן אבל בטח תבינו אותי.. ואחרי כל הסיפור הארוך הזה, שאלה: אני מטופלת אצל רופא נשים של מכבי. האם זה הזמן לעבור למומחוה פוריות או שאפשר להמשיך אצלו את ההזרעות? ושאלה נוספת- הרופא שלי לא מקבל כל יום ולכן סביר שלחלק ממעקבי הזקיקים ואולי גם להזרעה עצמה הוא יאלץ לשלוח אותי לרמת מרפא. יש לי צמרמורת רק מהמחשבה שכל פעם מישהו אחר וזר יחטט לי שם בפנים (בטח אתן חושבות "שטויות" אבל בכל זאת זה נורא מציק לי). האם יש לכן אולי המלצה על רופא (מכבי או פרטי) שיהיה גם מקצועי, גם אנושי וגם עם שעות קבלה כל השבוע שיעבור איתי את כל התהליך כולל אולטרסאונידים והזרעות? (המון דרישות, אני יודעת...). טוב, אז תודה אם קראתן עד פה ומבטיחה לנסות לא לכתוב כאלה מגילות בעתיד...
נראה לי שהגיע הזמן שאציג את עצמי. אז...אני "בלסד" בת 29. לאחר חצי שנה של נסיונות סרק עשינו בדיקת זרע וגילינו שלבעלי יש זרע "חלש"