נמאס לי כבר מכולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואל, מצטערת על התקפת סימני הקריאה. ראי הוזהרת- הולכים להיות בהודעה הזאת הרבה כאלה ברצף. אוקי תקשיבו כולם, נ-מ-א-ס לי מכל ההסתלבטויות המיותרות האלה על ריילי ועל העונה הרביעית. לא אהבתם? יופי, כל הכבוד כבשים קטנות, אני גאה בכם. אין לי בעיה עם זה שלא אהבתם את העונה הרביעית ואת ריילי, באמת שלא. אתם רוצים לדבר על זה? אני אשמח לשמוע למה אתם לא אוהבים את ריילי והרביעית ואני עוד יותר אשמח להגיד לכם למה אני כן אוהבת. אבל למה לעזאזל אתם חייבים כל פעם מחדש לרדת על דמויות מסוימות בצורה כזאת????
שנאת דמויות כל אחד אוהב דמויות ושחקנים אחרים, אז נא לא לדבר בשפה לא יפה על דמויות אלו או אחרות ושחקנים אלו או אחרים. כל אחד אוהב דמות אחרת! הווה אומר, שהעלבת דמות כלשהי יכולה לגרור העלבת המעריצים של הדמות ו/או השחקנים. להגיד את דעתכם על דמות, מותר. בצורה לגיטימית! כלומר, אם אתם לא אוהבים דמות, תנו סיבה קונקרטית, ולא סתם העלבות. מוכר לכם??? זה מהתקנון של הפורום!!!!! אז נכון, אני מודה, גם אני קראתי אותו היום בפעם הראשונה. אבל התקנון הזה קיים מסיבה. אנחנו שומרים כאן על החוקים בצורה דיקטטורית למדי כמו למשל על ספוילרים אז למה על זה לא??? הרי החוקים שכתובים בתקנון קיימים בשביל שיהיה סדר בפורום הזה, אז תשמרו עליו!!!!! אני לא נעלבת מזה שאתם שונאים את ריילי אבל באמת שמפריע לי שאתם מעליבים אותו על ימין ועל שמאל. אני מאוד אוהבת את הדמות שלו ואני במקרה גם מאוד אוהבת את העונה הרביעית ונמאס לי לשמוע עד כמה אתם שונאים אותו!! אני לא אומרת לכם לא לשנוא אותו- זאת זכותכם המלאה. אבל אם אתם רוצים ללכלך עליו בפורום לפחות תסבירו למה אתם שונאים אותו!!! לפי דעתי רובכם בכלל לא קולטים איזה דמות מדהימה היא ריילי, עד כמה כולנו יכולים להזדהות איתה ועד כמה היא מקדמת את העלילה ומאירה את הדמות של באפי. אני אומרת לכם שממש לא נעים להיכנס לפורום ולראות כל כך הרבה פעמים הודעות כמו "רובנו לא אוהבים את ריילי (אהמ נידי.. אהמ)" ואני חושבת שהרבה אנשים (אהמ, תמר אהמ...) יכולים להזדהות איתי כאן. ואם זה לא על ריילי אז זה על דון-
נמאס מה-דון באשינג המטורף שאתם עושים פה!!!!!!!! תקלטו שגם לדון יש מעריצים שמפריע להם שאתם מסתלבטים עליה פה בכל הזדמנות!!! בכל הזדמנות אחרת אני אשמח לפתוח שירשור "למה אני שונא/אוהב את ריילי/העונה הרביעית/דון" אבל אנשים- תתחשבו באלה שכן אוהבים את הדמויות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני רק אעז לפתוח פה את הפה על אנג'ל 90% מכם יגיבו לי בתגובות נזעמות על איך אני מעיזה. אז ריילי היא לא דמות פופולרית אבל גם אותה אוהבים, אני יודעת שקשה לכם להאמין אבל יש אנשים בעולם שאוהבים את ריילי!!!! ההודעה הזאת מופנית לכל שונאי ריילי/דון וכל שאר הדמויות שנהנים לקטול אותם בכל הזדמנות בפורום. רק לידע כללי- בהודעה הזאת מצויים 77 סימני קריאה! (78...)