אני חדש !.

ד י י ז י

New member
Welcome! ../images/Emo65.gif

גם אני הייתי צופה מהצללים בערך שבועיים לפני שבאתי לפה.. *נוסטלגיה* בכל מקרה, תהנה, תזהיר מספוילרים (אם אתה צופה מהצד אתה בטח כבר מכיר ת'חוקים לא?) ותתמכר.
אמממ.. ספר קצת על עצמך - דמות אהובה, עונה אהובה, סטאר קרוסי\ספאפי\פיילמי וכו' וכו'..

Aganathon

New member
../images/Emo13.gif על עצמי !

אוקיי...אז נתחיל ! הדמות האהובה עליי ביותר : ספייק, מה שהופך אותי כמובן לספאפי (הם כל כך חמודים ביחד...) העונה האהובה עליי : לפי הפרקים שראיתי עד עכשיו ממנה - העונה החמישית שולטת!!1 העונה השנואה עליי : בהחלט העונה הרביעית - הייתה די משעממת, ובנוסף הייתי חייב לראות אותה באיכות גרועה באינטרנט, דרך **** (אה ! אני יודע את החוקים), בגלל ביפ !!! הדמות השנואה עליי : אין ממש, אני אוהב את כולן, אבל אם כבר אז בטח שריילי ... זהו, תודה רבה !
Aganathon - יותם

לנצח1

New member
אתה כבר משתלב יופי!

אז ברוך הבא..תמיד כיף לראות פה עוד (MOREEEE MORE!!!!!!!!) אנשים שאוהבים באפי! בסוף אנחנו נשתלט על העולם!!!!מוווווהאהאהאהאהאה בכל מקרה0 אתה כבר משתלב. רובנו פה לא אוהבים את ריילי (אהמ נידי.. אהמ) ורובנו גם לא אוהבים את העונה הריבעית (אהמ ריילי, אהמ עונה דפוקה אהם ;)) אבל יש תמיד יוצאי דופן (גם בפרקים כמובן- כמו האש?!?! ) זהירות על ספוילרים........... כפי שאתה יודע :)(מקווה)

קלואי1

New member
נמאס לי כבר מכולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואל, מצטערת על התקפת סימני הקריאה. ראי הוזהרת- הולכים להיות בהודעה הזאת הרבה כאלה ברצף. אוקי תקשיבו כולם, נ-מ-א-ס לי מכל ההסתלבטויות המיותרות האלה על ריילי ועל העונה הרביעית. לא אהבתם? יופי, כל הכבוד כבשים קטנות, אני גאה בכם. אין לי בעיה עם זה שלא אהבתם את העונה הרביעית ואת ריילי, באמת שלא. אתם רוצים לדבר על זה? אני אשמח לשמוע למה אתם לא אוהבים את ריילי והרביעית ואני עוד יותר אשמח להגיד לכם למה אני כן אוהבת. אבל למה לעזאזל אתם חייבים כל פעם מחדש לרדת על דמויות מסוימות בצורה כזאת????
שנאת דמויות כל אחד אוהב דמויות ושחקנים אחרים, אז נא לא לדבר בשפה לא יפה על דמויות אלו או אחרות ושחקנים אלו או אחרים. כל אחד אוהב דמות אחרת! הווה אומר, שהעלבת דמות כלשהי יכולה לגרור העלבת המעריצים של הדמות ו/או השחקנים. להגיד את דעתכם על דמות, מותר. בצורה לגיטימית! כלומר, אם אתם לא אוהבים דמות, תנו סיבה קונקרטית, ולא סתם העלבות.
מוכר לכם??? זה מהתקנון של הפורום!!!!! אז נכון, אני מודה, גם אני קראתי אותו היום בפעם הראשונה. אבל התקנון הזה קיים מסיבה. אנחנו שומרים כאן על החוקים בצורה דיקטטורית למדי כמו למשל על ספוילרים אז למה על זה לא??? הרי החוקים שכתובים בתקנון קיימים בשביל שיהיה סדר בפורום הזה, אז תשמרו עליו!!!!! אני לא נעלבת מזה שאתם שונאים את ריילי אבל באמת שמפריע לי שאתם מעליבים אותו על ימין ועל שמאל. אני מאוד אוהבת את הדמות שלו ואני במקרה גם מאוד אוהבת את העונה הרביעית ונמאס לי לשמוע עד כמה אתם שונאים אותו!! אני לא אומרת לכם לא לשנוא אותו- זאת זכותכם המלאה. אבל אם אתם רוצים ללכלך עליו בפורום לפחות תסבירו למה אתם שונאים אותו!!! לפי דעתי רובכם בכלל לא קולטים איזה דמות מדהימה היא ריילי, עד כמה כולנו יכולים להזדהות איתה ועד כמה היא מקדמת את העלילה ומאירה את הדמות של באפי. אני אומרת לכם שממש לא נעים להיכנס לפורום ולראות כל כך הרבה פעמים הודעות כמו "רובנו לא אוהבים את ריילי (אהמ נידי.. אהמ)" ואני חושבת שהרבה אנשים (אהמ, תמר אהמ...) יכולים להזדהות איתי כאן. ואם זה לא על ריילי אז זה על דון- נמאס מה-דון באשינג המטורף שאתם עושים פה!!!!!!!! תקלטו שגם לדון יש מעריצים שמפריע להם שאתם מסתלבטים עליה פה בכל הזדמנות!!! בכל הזדמנות אחרת אני אשמח לפתוח שירשור "למה אני שונא/אוהב את ריילי/העונה הרביעית/דון" אבל אנשים- תתחשבו באלה שכן אוהבים את הדמויות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני רק אעז לפתוח פה את הפה על אנג'ל 90% מכם יגיבו לי בתגובות נזעמות על איך אני מעיזה. אז ריילי היא לא דמות פופולרית אבל גם אותה אוהבים, אני יודעת שקשה לכם להאמין אבל יש אנשים בעולם שאוהבים את ריילי!!!! ההודעה הזאת מופנית לכל שונאי ריילי/דון וכל שאר הדמויות שנהנים לקטול אותם בכל הזדמנות בפורום. רק לידע כללי- בהודעה הזאת מצויים 77 סימני קריאה! (78...)

מצער אך צודק

ואני לא ממש צדיקה בסדום. לאחרונה לא הייתי הרבה בפורום אז לא הזדמן לי לראות שרשורי באשינג, אבל מן הסתם אוהבי דמויות מפתחים רגישות לזה. אני לא ממש אוהבת את הדמויות האלו בלשון המעטה מסיבותיי שלי, וכבר היו כאן שרשורים ארוכים על למה כן או למה לא לאהוב אותם ואין צורך בעוד כאלה כי העניין מוצה מכל עבריו, אבל קחו בחשבון שדברים כאלה מרחיקים אנשים שאוהבים את הדמויות מהפורום. כמו שלא הייתם רוצים שיאמרו בסוגריים אפילו 'ווילו, מי אוהב את ווילו' והערה לא ממש מחמיאה על אופי הדמות, ומייד הייתם מתנפלים על האדם שכתב את זה, ככה אנשים אחרים לא רוצים שיזלזלו ולעגו כך לדמויות שלהם, יש דרך לומר דברים, אבל נושא ריילי-דון הוא רגיש מדי גם בשביל זה, אז להימנע. ואל.

יערה5

New member
כשאני חושבת על זה את די צודקת...

אם היו אומרים משהו לא יפה על ספייק הייתי נורא מתעצבנת,,, למה אני לא אוהבת את ריילי:
בגלל שהוא כל הזמן רוצה שבאפי תהיה איתו - אפילו אם אמא שלה גססה.
בגלל שהוא הגיע מייד אחרי שאנג'ל עזב וקצת היה קשה לקבל אותו.
כי הוא מעצבן (עכשיו את תתעצבני עלי).
הוא כל החיים שלו רודף אחרי באפי!!!!
הוא העדיף למות מאשר לחיות בלי כוחות... מספיק סיבות? ושוב, את ביקשת לתת לך סיבות...

קלואי1

New member
כמו שואל אמרה, הנושא מוצא.

ולכן אני לא אענה לך ואפתח אותו מחדש, במיוחד לאור העובדה המצערת שהוא יגרור כל כך הרבה תגובות של "ריילי מפגר. הוא לא קולט שבאפי לא אוהבת אותו" או "אני שונאת אותו כי הוא מעצבן" (וכן, יערה, התעצבנתי עליך!). אם את רוצה אני אשמח לדבר איתך במסרים או באיי סי קיו ולהסביר לך למה אני חושבת שהוא דמות כזאת נהדרת. ואני ביקשתי לתת סיבות אבל לא ביקשתי לפתוח שירשור נאצה לריילי אלא דיון- טוב ורע. ותאמיני לי שיש טוב בריילי ברמות יותר גבוהות מהנימוק של- הוא נראה טוב. ושוב, מסרים/איי סי קיו- I'll be there if you will...

Aganathon

New member
מצטער ../images/Emo122.gif

לא הייתה כוונה להעליב או לפגוע ! כמו כן אמרתי שאני לא שונא אף דמות בסדרה (כולל ריילי !), אבל... אותו אני הכי פחות אוהב... בלי שום כוונה להעליב או להשמיץ ! בקשר לעונה הרביעית, היו בה הרבה פרקים מצויינים (לדוגמה "הש"), אבל מה לעשות, שוב בלי כוונה לפגוע, העלילה הייתה פחות מעניינת ומושכת מהעונות שלפניה ואחריה, וכך גם רוב הפרקים. *פפפווו* מקווה שיצאתי מזה בשלום...
Aganathon - יותם

קלואי1

New member
איש!

דבר ראשון לא התכוונתי אליך בעצבים שלי אלא אל שני שכבר הרבה זמן על הכוונת שלי בקשר לריילי ודון (ומכושפות אבל זה לא קשור...) דבר שני, מותר לך לשנוא את ריילי. אל תרגיש אשם.

לנצח1

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחוצפה../images/Emo70.gif!|

מזאת אומתרת "אלא אל שנה שכבר הרבה זמן על הכוונת שלי בקשר לריילי ולדון"?!?!?!? 1. זכותי המלאה כמו שזכותך לא לאהוב את ריילי ואת דון. אני מצטערת אבל דון (בעונה החמישית) נורא נורא נווווווווווורררררררראאאאאאאאאאאאאאא מעצבנת!!!!!!!!!!!!! ורבים פה אפילו יחזקו את עמדי! 2. בקשר לריילי- אני כבר נקטתי עמדה בקשר לזה.... אני לא אוהבת אותו- תתמודדי!!!!! אמרתי את הסיבות לזה...... כמה וכמה פעמים, אם הן לא מספקות אותך |דגש| או מישהו אחר אז |דגש| חבל . אני לא אוהבת שאנשים חוזרים על עצמם ובגלל זה אני לא אחזור על הסיבות שלי לאי אהבת ריילי. ואם את לא יודעת רבים הם האנשים שלא אוהבים את ריילי, דון, וכן- גם את מכושפות
. אני לא אומרת שאני שונאת מכושפות אני לא אומרת אפילו שאני שונאת את דון כי היא גודלת עליי....... (באנגלית זה נשמע מאצ' באטר איי מסט סיי....) וגם בגלל
ואני חייבת לציין שבעונות השישית והשביעית היא קצת יותר חביבה........ ואין לי בעיה איתה בכלל בכלל בעונה השביעית. רק בחמישית!!!!!! סוף
עם ריילי יש לי בעיה, כן כי הוא |דגש| מעצבן אותי כמו שלך יש אנשים שאת רואה אותם ובא לך לתת להם מכות?!? ככה גם אני... הוא אחד מהאנשים האלה שעושים לי את זה. אז אוקיי קיבלתי את ההודעה שלך בשמחה ובאמת באמת בהבנה......... אבל ההודעה הזאת שאת אמרת ש|דגש| אני על הכוונת שלך..... הרגיזה אותי! את יודעת כמה אנשים לא אוהבים את ריילי?! או את דון?!? ואת מכושפות?! מה את רוצה ממני?!?! בלע! וזהו!

זאת הפעם האחרונה

שאני מתכוונת להפסיק את הריבים האלה. רוצים להתווכח ולרדת לפסים אישיים- לא כאן, קחו את זה למקום פרטי ותצעקו אחת על השניה כמה שאתם רוצות. בפעם הבאה אני פשוט אתחיל למחוק הודעות בשיטתיות, אין מקום לריבים האלה בפורום, קלואי אמרה את דברה, אני מסכימה איתה בקשר לגישת ריילי-דון וכו', ואין שום סיבה לפתוח את נושא ה'למה ואיך' בפעם המי יודע כמה. לנצח 1, שמעת על חוק העלבת דמויות? זה מה שהתרוצץ בהודעה שלך מעלי. I couldn`t care less כמה אנשים לא אוהבים אותם. הם דמויות כמו כל דמות אחרת. ואל.

לנצח1

New member
אין לי כותרת.

אוקיי אני לא כתבתי את ההודעה שלי במטרה לפגוע בריילי או בדון אני באתי במטרה להתגונן! רוני (או בכינוי שלה- קלואי) הפנתה אליי את ההודעה שלה וזכותי להגן על עצמי. חוץ מזה- כתוב שצריך להביא סיבות למה אני לא אוהבת את הדמותש אני לא אוהבת... אוקיי אני אמרתי את הסיבות כמה וכמה פעמים אני במאתהייתי צריכה לחזור עליהם כדי להגיד את זה שוב? אני לא אמרתי דברים עד כדי כך פוגעים בריילי או בדון אלא רק את דעתי האישית......... לא ידעתי שקיימת בפורום הזאת צנזורה עד כדי כך קשה שאני לא יכולה להביע את דעתי............ ושוב- אני טענתי שאני לא אוהבת את ריילי- לא אמרתי שהוא ככה או ככה פשוט אמרתי שאני לא אוהבת אותו ושהוא מעלה לי את הסעיף. זה הכל! אמרתי כבר הרבה פעמים למה אני לא אוהבת אותו. ובכלל כל ההודעה שלי לגתבוה לרוני לא הייתה במטרה להעליב אף אחת מהדמויות אלא פשוט להתגונן! זה הכל! בקשר לדון- אוקיי אמרתי שהיא מעצבנת..היא מעצבנת אותי. עיצבנה בכל אופן.

2 דברים.

1. יש דרך לומר את הדברים, יש דרך טיפה לכבד את הדמות, באמת שטיפה. 2. את יכולה להסביר לי למה שוב פעם להעלות את נושא ריילי וכמה את לא אוהבת אותו אם ידוע לך שכאן בפורום אנשים רגישים לזה ונפגעים מזה? את לא חושבת שעדיף להימנע? כנ"ל לגבי דון. ולא ביקשתי שתסבירי לי למה, לא צריכה לדעת למה, נמאס לי לדעת למה, במיוחד בגלל שאני יודעת כבר למה, אז השאלה היא לא למה אלא איך, ויש צורות שבהם מתבטאים כלפי דמויות שהם פשוט פוגעות ומעליבות. ועוד דבר- אמרתי לך כבר- תתגונני במקום אחר, את יודעת טוב מאוד איזה ויכוח (וכאן בא הלמה) אז למה לפתוח אותו?. ואל.

לנצח1

New member
ובקשר להודעה הראשונה שלי...

(אני יודעת גם להתנצל) בקשר להודעה הראשונה שלי:"אתה כבר משתלב יפה" אז אוקיי אני מודה באמת העלבתי את ריילי... וגם את העונה הרביעית. סבבה טעות שלי. בקשר להודעה השנייה שלי אני עדיין עומדת בעמדתי.

קלואי1

New member
שני,

אני אף פעם, אבל אף פעם לא אמרתי לך שאני לא מוכנה שתשנאי את ריילי או את אף אחד אחר... בבקשה אל תכניסי לי מילים לפה כי אני שונאת שעושים את זה. אני אפילו אמרתי שאין לי אף בעיה עם זה שאתם שונאים אותם- אמרתי את זה לאורך כל ההודעות שלי בנושא שנאת הדמויות. עכשיו תקשיבי לי, מה שאת עושה זה לא רק לשנוא דמויות אלא כבר לקטול דמויות וזה לא מקובל עלי! כל הודעות הבאשינג שלך ממש מתחילות לעצבן אותי אז כן, ברמה מסויימת ההודעה העצבנית שלי למעלה הייתה מכוונת אליך. אל תעלבי או משהו אבל את באמת היית לא בסדר!! ובהתחלה כשקראתי את התקנון חשבתי לעצמי 'מי יעלב מזה שאומרים שדמות מפגרת??' וזה באמת לא מעליב אבל זה מעצבן!! במיוחד אותי שיש לי חיבה די גדולה לדמויות שכולם שונאים. אני אתן לך את הדוגמה הכי ריאלית שיש- ביומיים שלושה אנשים שונים העליבו את ריילי/דון בפורום. אם היו מעליבים את ספייק בתדירות הזאת זה לא היה מעצבן אותך?? אני בטוחה שכן! לכן, תביני אותי, זה מעצבן בטירוף להיות בפורום שכמעט בכל שירשור אומרים משהו מגעיל על דמויות שאת אוהבת.

ציניכאן

New member
אני לא אוהב את ריילי, אך העונה

הרביעית נהדרת (כל העונות מהשלישית ומעלה פשוט נהדרות). הפרק האחרון של הרביעית הוא אחד מהפרקים המעולים והמושקעים ביותר. דרך אגב, איפה ניתן למצוא קצת פרשנות על הפרק הנ"ל?

GO קלואי!לא ראיתי את השרשור!

תתבישו לכם! מה רילי עשה?! לא סיכמנו שאין ירידות עליו יותר?! תכדו אותי ואת קלואי ואת אמא של ריילי פין, ותפסיקו לרדת עליו, בדיוק כמו שלא יורדים על דמויות אחרות, גם לא עליו... *חוק הירידות על שחקנים ודמויות אמור לפעול עליו גם?!* *תמר בנימה עצבנית *שוב* כי ספילרו לה עונה7...*

צודקת, ואני אוהבת את שניהם!

זאת אומרת, את ריילי והעונה הרביעית. את דון פחות, אבל אני מתחילה לחבב ואני חושבת שהמשחק שלה מעולה, רק הדמות מעצבנת ובכיינית (מצטערת לכל מעריצי דון המושבעים, זו דעתי). אני גם יכולה נורא להזדהות עם ריילי ויכולה להבין למה אנשים שונאים את איינג'ל ואפילו את ווילו (או שלא!!! כולם אוהבים את ווילו!! אין סיבה שלא לאהוב אותה! אלא אם כן אתם הומופובים מז******), וזו ממש לא סיבה לרדת על שחקנים, מעריצים או עונות מדהימות שאין לי מושג למה כולם שונאים כי זאת עונה נורא נורא מצחיקה, לא מדכאת ושנונה (עונה 4, לאלו מכם שעוד לא קלטו). וגם אותי נורא מעצבן שכולם יורדים על העונה, אז אני אודה לכם מאוד אם תהיו טיפה יותר ספציפיים לגבי הסיבות לשנאת הדמויות או העונות, ופחות ברוטליים לגבי ההערות שאתם מעירים לגביהם. תודה!

למעלה