אני חדש !.

Aganathon

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם !!!

הייי ! זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, למרות שאני צופה מהצללים כבר די הרבה זמן, ואני חייב להגיד שאני נהנה מאד ממה שאני קורא. אני בן 16, ואני רואה באפי כבר מאז השידורים החוזרים של עונות 1-3 בביפ, וראיתי גם את עונה 6. בגדול - אני מת על הסדרה. בתקווה להשתלב בקהילה המדהימה פה,
Aganathon - יותם
בינתיים אין חתימה :) ד"א : בואו לבקר בפורטל הפנטזיה (והבאפי) החדש שלי - FantasyIL

שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי, אני לילי ואני מאלה שראו באפי בכיתה ה בערוץ 2. אני אנטי-פורומים אבל לזה הייתי חייבת להצטרף! (קחו כמחמאה, לא כהחרזת מלחמה) זהו. גם אני שונאת את דון. ואת ריילי. מה לעשות! חולת ווילו כמובן, ובאפי (איך לא?) ואניה (בובה שלי!!) וקורדיליה השולטת. זהו -לילי-

IDOffryn

New member
שלום לך!

ברוכים הבאים לפרום הקטן שלנו! אל תשכחי לסמן לספוילרים לפרקים שלא שודרו בארץ גם לעונה החמישית למרות שהיא שודרה בסטאר וורלד מקווה שתהני פה! ותספרי קצת על עצמך? ראית את העונה ה6 וה7? ומערכת יחסים אהובה ודברים כאלה..

תודה../images/Emo9.gif

הממ... חמישית ראיתי בסטאר וורלד שישית ראיתי שביעית מורידה (לא היה מחשב הרבה זמן) על עצמי? אין הרבה אני משעממת מערכת יחסים אהובה - ווילו וטארה!! אין לשלול את זאנדר ואניה אבל הייתי חייבת לענות ווילו וטארה. וכמובן שאי אפשר להתעלם מבאפי וספייק!!! בובים! אבל לא. החלטתי ואין לשנות את החלטתי! זהו תודה על התגובה המהירה בטרוף! ביי

WillowFreak

New member
ברוכה הבאה!!

ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו!!
אנחנו באותו ראש (דון=מתה, ווילו= אין עליה, ווילו וטארה=אלות) אז אני כבר מחבבת אותך!!!

ו-ווילו ואוז

הייתי מאוהבת בווילו ואוז (יותר אוז מווילו כי הוא בן אבל גם בווילו בהחלט! עד היום!!) כל כך!! ואיך שהם -----ספוילר לעונה 4----- שכבו לפני ההתעלות של ראש העיר... אוי!... אבל אני יותר אוהבת את ווילו וטארה כי הן פשוט מושלמות אחת לשניה ועובדה שרק -----ספוילר לעונה 6----- מוות הפריד ביניהן... אוי!!! איך שנאתי את זה!!! אבל זה רק גרם לי לאהוב אותן יותר... ואת כבר נהיית האהובה עליי מחברי הפורום הזה...
-לילי-סליחה על הספוילרים-

קלואי1

New member
חמודה...

תרדי כמה שירשורים למטה ותקראי הודעה שכתבתי על שנאת דמויות... אני לא אפתח את זה פה מחדש פשוט, תרדי קצת ותקראי. אוקי, תשמרי על חוקי הפורום ותקראי 200 פעמים לפני שאת שולחת. חוקי הפורום זה לא רק לסמן ספויילרים! חוקי הפורום זה כל מה שכתוב בתקנון- לא להציף, לשרשר, וכו'. וכן, גם לא להעליב דמויות. חוצמיזה, ברוכה הבאה לפורום המתוק שלנו!!! גם אני מתה על קורדיליה... ועל ריילי ודון!!! ועל העונה הרביעית... ועל כל שאר הדברים שרובכם פה שונאים... אז בקיצור, תזהרי עם מה שאת אומרת ותקראי את התקנון.

Aganathon

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני חדש. הגעתי אתמול !
מדהים ! הפורום הזה גדל מיום ליום

Wicked Wicca

New member
ברוכה הבאה!

איזה כיף! עוד פילימרית!
אכן, ווילו וטארה= אלות!!! אני לא אזכיר לך לשמור על חוקי הפורום וכל זה, כי כבר אמרו ל את זה... אז אני מקווה שתהני פה ותשתלבי במהרה (מבחינתי כבר השתלבת
)... וזהו!

לiלה

New member
אני לילי אבל ארוכה יותר.

בדיחה דפוקה..... הבנתם? לילי - לולה. מאריכים את היודים.....
. בושות. נעבור הלאה תשכחו מההודעה הזאת ןתחיו את חייכם בשלווה ואהבה.

היי לך, ברוך הבא ../images/Emo13.gif

בגדול- מתים על אנשים שמתים על הסדרה , אז יהיה לך קל להשתלב פה ...(עכשיו, ה-3 נקודות הם בשביל כל אזהרות הספויילרים שיבואו בהודעות אחריי) ואל.

למעלה