אני חדש !.

../images/Emo2.gifמה??

אין לי מושג למה כולם שונאים את העונה הרביעית!! היא ממש ממש טובה!!! הפרקים ממש מצחיקים, הכל לא דיכאוני, מה שיכול ממש ממש לעצבן לפעמים ווילו נהיית לסבית!!! מה לא טוב?? ואיך אפשר שלא לשנוא את דון?? דון פשוט פוסטמה קטנה שלא יכולה לראות שזה שיש לך קוטלת בבית זה דבר ט-ו-ב... לא חשוב!! ברוך הבא לך!

קלואי1

New member
אני מדברת פה לקירות או משהו??

פעם שלישית ביומיים שאני צריכה להגיד פה למישהו לא להעליב דמויות ככה סתם!!! אווף! נמאסתם כבר!!! אני לא יודעת אם זה בגלל שאני אוהבת את כל הדמויות שכולם שונאים או בגלל שסתם אני נורא נורא עצבנית בזמן האחרון אבל זה מתחיל לעלות לי על העצבים!!! אז די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודרך אגב, גם אני חושבת שהעונה הרביעית אדירה... וכן, חמודה, אפשר שלא לשנוא את דון. אני נורא אוהבת אותה.. הדמות שלה הולכת ומשתפרת...

לiלה

New member
אני בעד בכל אחד יגיד מה שבא לו.

אם מישהו רוצה להגיד משהו רע על דון, ריילי, אנג'ל, ספייק (אהובי) או כל אחד אחר שיעשה את זה (כי זה כל מה שכיף בפורום - הריבים הקטנים והדיונים על הדמויות)

הייזל

New member
ואני בעד שלא!

כאן זה לא אנרכיה יש חוקים ולחוקים האלו יש סיבה. נא לשמור עליהם.

צודקת... ובעונה ה-6 --ספוילר--

היא נהיית ממש שולטת - נלחמת והכל!... זה גורם לי להסתכל עליה באור שונה, מצטערת שהעלבתי אותה ואם זה העליב אותך גם. חברות שוב? חחח :)

קלואי1

New member
חחחח.... ../images/Emo13.gif

אני לא כזאת זועמת בדרך כלל... באמת שלא!! פשוט כל הניוביז פה ממש תפסו טרמפ על העלבת דמויות ותפסתם אותי פה בשבוע ממש ממש סיוטי... וזה לא מעליב אותי זה פשוט מעצבן שמעליבים דמויות שאני אוהבת כמעט בכל שרשור... תתארי לך היו עושים את זה לווילו, לא היית מתעצבנת??? וכן, דפנטלי חברות שוב...

smgfan

New member
../images/Emo66.gifברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מקווה שתשתלב כאן!!! ושתהנה מהפורום הענק הזה!!

sour spirit

New member
meaning, she noe doesnt?!

nu-uh@!!!!! she looks even bette. more grown and all, but better!!! we cant expect her to stop growing, can we? cuz then we're actually ruining all we belived in in this show!!!! the growing up..... .....tink abut it!!

matanbu

New member
היא לא גדלה. להפך.

אוקיי כן, רואים שעכשיו היא יותר בוגרת, והיא מושכת להפליא והכל. אבל פעם היא היתה יותר... פשוט יותר... אם היא לא היתה מצטמקת כל כך אולי היא באמת היתה מדהימה עכשיו.

sour spirit

New member
i still resent that!!!!

sarah will ALWAYS be beautiful, just like the rest of the cast!!!! except for xandewr - what's with out fi......oops, wrong one - what's with the fats?!!!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!1 buffy just changed - she looks more grown!!! more mature and all... period..... (im not saying you cant express your opinion.....just been after a very bad night slp, so im pretty angry...at meself....you know?)

talrv

New member
and I resent that!

Xander gained a little extra kg, that's for sure, but it doesn't mean he look that bad! he will always be the cuetest on the cast. but i guess it's a taste thing, like how I find James (spike) dreadfullly skiny and other girls thinks he's hot.. Nick's the hotest!

matanbu

New member
לרגע לא אמרתי שהיא לא יפה

רק ציינתי, שאני חושבת שהיא יכולה להראות פי אלף יותר טוב אם היא תאכל משו מדי פעם.

לiלה

New member
לא שאני מבינה בזה כל כך אבל

לדעתי באפי (או אולי יותר מתאים כאן שרה) נראת הרבה יותר טוב היום מאשר פעם וגם מלבישים אותה הרבה יותר יפה (ובקטע של הבגדים אני כן מבינה קצת).

glory the god

New member
ברוך הבא!

אני בטוחה שתיהנה פה ותשתלב נהדר, רק תזכור לשמור על חוקי הפורום.(ספויילרים וכו'...)

למעלה