סופ"ש פרוע

little WhiSper

New member
די נו אני מנסה להגמל משיחות סתם

בשרשורים שהם לא אוף...
. וכן, זה נורא מהנה לזרוק עליי דברים

Heaven Tonight

New member
../images/Emo6.gifXD

בחיים לא תצליחי להגמל!! (לא כל עוד אני בסביבה
) חחח..נו..זה כייף לזרוק אבנים לפעמים
.. זה לא קבוע..

Heaven Tonight

New member
>>../images/Emo11.gif<<

שיר השבוע של HIM:funeral of hearts שיר השבוע לא של HIM: everybody's fool-אונסנס ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: You're not shouting anymore, You're silently broken קליפ השבוע:אין המלצת השבוע:תמצאו עבודההההההה!אחת תתפגרו! כמוני.. אתר השבוע:אין..חח חוויית השבוע:הייתי כל השבוע בת"א..יותר נכון גבעתיים..חח תמונת השבוע:אין תמונה

Rose131

New member
להלהלהD:

שיר השבוע של HIM: המ. אני חושבת שbeautiful שיר השבוע לא של HIM: אומ. לאדעת
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:לאדעתD: קליפ השבוע:לא ראיתי
המלצת השבוע:קולהD: אתר השבוע:תפוזXD חוויית השבוע:כרתים!D: תמונת השבוע:איןליכוחD:

corala

New member
../images/Emo103.gifבאיחור כזה.

שיר השבוע של HIM: the sacrament
שיר השבוע לא של HIM: זה יהיה then the clouds will open for me של פלסיבו, ללא ספק.
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: it's only comfort calling late, 'cause there's noting else to do... [פפף, מצטערת על שגיאות.
]. קליפ השבוע:אמ. לא יודעת. X_X המלצת השבוע:ארוחות משפחתיות בחג לא הולך טוב +_+ תמנעו.
אתר השבוע: אין. חוויית השבוע:לרוץ ברחוב עם תחתונים וחזיה. פאק, זה כיף.
תמונת השבוע:בריאן

every me

New member
מאוהב|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נווו עשית לי חשק לשמוע אותם עכשיו אחרי שניסיתי לעבור יום בלי לשמוע שיר אחד שלהם><"

sacrament

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo25.gifבריאןןןןןןןן../images/Emo39.gif

אחחח...התקופה של השיער הארוך...

Girl In The Box

New member
עונהההה

שיר השבוע של HIM:לא שמעתי HIM =/ שיר השבוע לא של HIM: ליפול-היודים עוד ארון אחד-היהודים ג'קי לייב-היהודים תעזור לי-היהודים מלחמה שקטה-היהודים כוכבים דולקים על אש קטנה-משינה אחכה לך בשדות-משינה אהובתי-משינה אז למה לי פוליטיקה עכשיו-משינה האם להיות בך מאוהב-אביב גפן מחר-אביב גפן גשם כבר עומד ליפול-אביב גפן lord of the rings-blind guardian the wizard-blind guardian miror miror-blind guardian טוב חפרתי עם השירים חחח ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:"אההההההההההההההההההההההההההה אחכה לך בשדות" חחחח קליפ השבוע:לא ממש ראיתי המלצת השבוע:תשמעו משינה אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:קוקה קולה לייב..אוחח היה כ"כ כייףףףף תמונת השבוע:

למעלה