סופ"ש פרוע

inbal287

New member
כולכם מגזימים../images/Emo122.gif

סתם תמונה אחת מוצלחת, במציאות אנלא משהו
. אבל תודה על המחמאות, אתם מתוקים
.

every me

New member
|נושא|

שיר השבוע של HIM:לא בדיוק שמעתי השבוע|סוכלתאתעצמילפנישאתםתסכלואותי| שיר השבוע לא של HIM:ואווו מלא, כל השירים של קויין, ביטלס, נירוונה, בילי טאלנט ועוד כל מיני... ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:.The man of a thousand voices is talking perfectly loud, But nobody ever hears him-פול און דה איל-הביטלס. קליפ השבוע:meds- placebo המלצת השבוע:חמשילדותיפות!!!!!!11111 כל מה שקשור, ספר,סרט!!!111 אתר השבוע:אמממ youtube{סדגש| חוויית השבוע:חמשילדותיפות. תמונת השבוע:

Aline In Chains

New member
../images/Emo185.gifבווו

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי|מתה| שיר השבוע לא של HIM: שמעתי בעיקר אליס אין צ'יינס.. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: והו, איזה בית משיר של מטאליקה. קליפ השבוע: רוסטר של אליס.. המלצת השבוע: חח לא יודעת.. אתר השבוע: תפוז:] חוויית השבוע: יש כמה:]] תמונת השבוע: > בואווווווו:)

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אומייגאד. אני הולכת למות.><

אוי ווי. כמה פיטמו אותי אתמול בערב, בא לי למות. וסבתא שלי.. יואו.. כולה מתלהבת, "תאכלי רחחחחל תאכלי!!!!!111" [כן, סבתא שלי קוראת לי רחל. -.- אני באמת לא יודעת למה.] בכל מקרה..
שיר השבוע של HIM: ארמ, אמ, Drunk on shadows
שיר השבוע לא של HIM: Box car racer- I feel so
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: כל השיר שכתבתי מקודם [ליריקס?]
קליפ השבוע:
Box car racer- I feel so
Billy talent- Nothing to lose
Billy talent- Try honesty
המלצת השבוע: חתוליייייייייייייייייים. אני רוצה חתווווווווווווווווווווול, עידן!!!!!!!!111111111111111111 חתוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 [עוד אחד.^^] מיאו. ;[
אתר השבוע: ישראבלוג ותפוז.3:
חוויית השבוע: אההה... אני אחזור אליכם בקשר לזה.
תמונת השבוע:

../images/Emo99.gifסופ"ש ארווווווווך../images/Emo99.gif

שיר השבוע של HIM: |נסכלת| שיר השבוע לא של HIM: כרגיל אני חושבת - the other half של within temptation ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: I'm not scared to die as long as I'm with you קליפ השבוע: Time - Aemen ft. Sharon Den Adel המלצת השבוע: none אתר השבוע: כרגיל נו.. תפוז וyoutube [אני חושבת שצריך להיות קישור אוטומטי כל פעם כשרושמים את האתר הזה. מזכירים אותו כל כך הרבה!!!] חוויית השבוע: הקצינה שלי נתנה לי חיבוק ונשיקה!!
תמונת השבוע: תגידו לי שזו אינה שלמות!!!

bitter end

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שיר השבוע של HIM: This Fortress Of Tears שיר השבוע לא של HIM: Lacuna Coil- Heaven's A Lie ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ><' קליפ השבוע: לא ראיתי המלצת השבוע: ~ אתר השבוע: deviantART חוויית השבוע: אמאמאמ התקבלתי לעתידים *מאושרת* תמונת השבוע:

milkshakit

New member
התמונה מצחיקה אותי משום מה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל טוב
!!!

חג שמח../images/Emo24.gif

שיר השבוע של HIM: אין. שיר השבוע לא של HIM: Avantasia - The Seven Angels ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא עולה לי משהו כרגע>< קליפ השבוע: אין. המלצת השבוע: המלצת השנה - שנה טובה
אתר השבוע: אין. חוויית השבוע: יום הפיראט הבינלאומי :) תמונת השבוע: התחפושת שלי
היו עוד כל מיני דברים בשיער וכאלה, לא תמונה טובה במיוחד
>>>

למעלה