סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo14.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo14.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: אתם יודעים מה לעשות
חג שמח לכל הפורום המדהים הזה, שבת שלום!!!!!!!! אוהבת אתכם עד אין קץ

little WhiSper

New member
גשם כבד עומד ליפול. [הלוואי!!!].

שיר השבוע של HIM:In The Nightside Of Eden שיר השבוע לא של HIM: גשם כבד עומד ליפול. אם כבר. והיה עוד אחד שאנ'לא זוכרת ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לעמוד לבדי מול הים בו טבעתי, ולהכיר את השיר שידעתי ושרתי. קליפ השבוע:
המלצת השבוע:תהנו, זה כמעט הכי חשוב. אתר השבוע:מייספייס!! חוויית השבוע:הרי ברוווור שאתמול-היום! קונצרט הרוק של השנה! P: תמונת השבוע:

danduuu

New member
חג שמח אהובתי היפה../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

שיר השבוע של HIM: SP שיר השבוע לא של HIM: אממ מלא של אליס אין צ'יינס WTTBP של MCR last kiss של פרל ג'אם ועוד מלא שאין לי כוח לרשום חח ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "she's gone to heaven so iv'e got to be good,so i could see my baby when i leave this world" "when i was a young boy,my father took me into the city to see a marching band.he said son when you'll grow up, will you be the saviour of the broken.the bitten and the damned?" קליפ השבוע: לא ממש ראיתי קליפים.לא שזכור לי אולי רק angry chair של אליס המלצת השבוע: קוקולה לייייייייבבבבבבבב!!! אתר השבוע:תפוזיישן חוויית השבוע:נחשו מה
תמונת השבוע: לא מעלה לי תמונות החרא הזה

inbal287

New member
שלי../images/Emo99.gif

שיר השבוע של HIM: Behind The Crimson Door Sweet Pandemonium The Funeral Of Hearts שיר השבוע לא של HIM: איה כורם - אתה זורם אצלי בדם אביב גפן - שיר תקווה אביב גפן - סוף העולם נמרוד שיקלר - בורח Goo Goo Dolls - Here Is Gone Goo Goo Dolls - Think About Me Evanescence - Haunted Evanescence - Away From Me ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Fiction is the only way you're dealing You turn your pretty head if it gets real [Goo Goo Dolls - Think About Me] אתה צועק אצלי באוסן מה נכון ולא נכון [איה כורם - אתה זורם אצלי בדם] קליפ השבוע: HIM - The Funeral Of Hearts המלצת השבוע: לשמוע איה כורם
אתר השבוע: ברור שתפוז
חוויית השבוע: ביקור שני בלשכת גיוס. שימותו
. תמונת השבוע: סוף סוף תראו אותי

danduuu

New member
OMG את כל כך מדהימהההההההה!!!

ענבלייי אני רוצה עכשיווו 485734895634896513789651783456123780457189023578139 ילדים ממך! כאן ועכשיו!

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif ממממממממממה זההההה?@!#?@#?@

איזה יפה את!!!!!!!!!111111111 אומג. ><" את מדהימה.|בוהה| וואו. מושית על. XD

Conviction

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחח, ענבלי!
[אז מה אם אני לא קשורה לפורום. $:]

למעלה