יום שחור

סיטואציה מגעילה.........

אבל את היא זאת שהכניסה את עצמה לבור למה ציפית? שהיא תשתף איתך פעולה? ששתיכן ביחד "תיקברו"אותו? זה תרם לך משהו? רק דבר אחד: עוד עוגמת נפש ועוד ועוד ועוד אני משתגע איך אנשים בגילכם לא לומדים כלום מהחיים תתרכזי בחייך את ואיך את משקמת אותם לא בו באיש שניסה להרוס לך אותם ובבקשה הייתי אוליי קצת נוקב קחי את הביקורת כדאגה לך בלבד היא נבעה מהרגש להרגשתך הגרועה אריק המתוק

hoomi

New member
אהבתי את מה שכתבת- אריקו

התרגשתי ממה שכתבת, הייתי שם- בדיוק באותה סיטואציה וכל זה כ"כ מיותר שבחיים שלי אני לא אעשה את הטעות הנוראית הזו. זה מכוער ומשאיר טעם רע בפה, אפילו אחרי מרחק של זמן- זה תמיד מר.

הווו יוגית ../images/Emo24.gif

עשית טעות, אבל למדת ממנה,מקווה. יש דברים שעדיף לא להתעמת איתם,כשיודעים עליהם יש דברים שצריך להניח להם, גם אם יש ספק קל. יש דברים שכבודם במקומם מונח, ואת את כבודך הנחת במקום הלא ראוי לא.
היא היתה היסטרית, הוא לא ידע מה לעשות, ואת חזרת הביתה עם לב בוכה. אבל עוד כמה ימים תתגברי על הידיעה, והלב יתחזק. לפחות עכשיו את יודעת. עכשיו תמשיכי הלאה.......כאילו אין מחר.

רות 2

New member
עם הרבה דברים שאת כותבת סופ..

אני לא מסכימה ... וגם עם המסר הזה שלך אני לא מסכימה..(מכבדת עמדתך כן) --עם עימותים יש להתעמת... ןלרדת לשורש האמת תמיד רצוי.... המשקל הוא הדרך ...באיזה דרך עושים זאת... --יש דברים שאסור להניח להם..(לפחות לא בנושא השירשור הזה.. אסור לטאטת מתחת לשטיח זה יצטבר לו בנשמה.. . מחפשים דרך שמניחה את הדעת... דרך בונה( שיחות..יעוץ מקצועי זוגי) --ואיזה כבוד יש לדברים שסופרו ע"י פותחת השירשור ולדעתי פותחת השירשור נילחמת על כבודה.... רק שהדרך היא לא לרוחי או טעמי.... ---ידיעה לעיתים תוקעת את הבן אדם לא פחות מאי הידיעה... אבל מצטרפת לבירכתך... שתתחזק תתגבר ושתמשיך הלאה.

את יודעת רות?

לא התכוונתי להמשיך מעבר לזה בתגובה שלך. את יכולה שלא להסכים עם מה שאני כותבת, זה לגיטימי. אבל יש דברים שיכולים להיכתב אחרת, ועדיין אוכל לכבד אותך (ואני מכבדת אותך!! עדיין) וכן, אולי התגובה שלי ילדותית, אבל לא רציתי להשמע חריפה יותר. העיקר שהבנת את תחושתי לגבי החלק הראשון בהודעתך אלי. ואני לא מתכוונת להמשיך להשתרשר בנושא הזה. מבחינתי זה הסתיים.

החתולית

New member
יוגית....

את כועסת, את כואבת, את החלטת, חווית חוויה לא קלה... אבל בשביל מה ? איזו תועלת יש בלדעת אם היא בסך הכל עובדת איתו או מנהלת איתו רומן ? האם את מרגישה טוב יותר כעת ? האם השגת משהו שלא היה לך קודם ? אני חושבת שאם את רוצה להמשיך הלאה, עלייך להניח את הדברים הללו מאחור. עזבי את זה והתחילי להסתכל קדימה ולא אחורה. בהצלחה

../images/Emo24.gif בכל זאת את יודעת היום

ולידיעה יש כוחות משלה !! אין יותר תהייה , אולי ...... מחשבות ...... ריגשי אשם ..... יש ידיעה , חשוב מאוד לדעת מה לעשות איתה אבל זה כבר סיפור אחר בהצלחה !!!!!!

יוגית 39

New member
קראתי את הדברים

שכתבתם יותר מפעם אחת. קראתי גם את הביקורת שלך רות , ממקום של רצון להבין , אולי בכל זאת את צודקת ואני טועה. וברור לי שהמסקנות שהסקת מושתתות על המידע שסיפרתי ואולי למידע זה אין מספיק בסיס כדי להגיע להבנות שהגעתי. לא סיפרתי שיש בידי צו הרחקה בגין אלימות שאני עוצרת את עצמי מלממש כי לא יודעת איך זה ישפיע על הילדים. לא סיפרתי שראו את בעלי מסתובב איתה בלילות כמו זוג יונים, לא סיפרתי הרבה דברים שקשה לי אפילו לחשוב עליהם..ושלומי אמר שיש כח בידיעה. והוא נגע בדיוק במקום הנכון. אני לא מצטערת שהיתה הפגישה הזו אתמול.באיזה שהוא מקום בלב, חוסר האונים שקיים בחוסר הידיעה רק הוסיף לכאב. הידיעה שהוא מתקשר אליה והיא אליו , כי ראיתי את השיחות האלו בנייד שלו, וזה שהוא עומד מולי ואומר לי שאין לו שום קשר איתה. שעבדה כפקידה ,ואחרי שעזבה לפני חודשיים הוא לא שומע ממנה בכלל, היתה גומרת אותי כל פעם מחדש. גם זה שסיפר שלא יודע איפה היא בכלל גרה , ומה אני רוצה ממנו, אבל בסופו של דבר רואה שהתקין לה מזגן עם הלוגו של המשרד שלו.....כל אלו רמסו את הבטחון שלי. אני צודקת, אני מדמיינת כפי שהוא אומר.....זה עינוי שאני לא מאחלת לאף אדם. אין סיכוי בעולם שהיתה יודעת פרטים אנטימיים עלי ועליו , כפי שהטיחה בי אתמול, אם הקשר היה קשר של פקידה- מעסיק. אז כן..זה כואב. ו- כן לא ישנתי כל הלילה, ובודאי יהיו עוד הרבה "לילות לבנים"אבל לא מצטערת

a n a t i 3 2

New member
יוגית יקירתי,

אני דווקא מסכימה עם רות.. נכון שהיום, מהנקודה שאת נמצאת בה קשה לך לראות את הדברים בצורה פקוחה ואובייקטיבית.. הכאב שלך היום הוא גדול ואמיתי אך הדרך בה את פועלת לא תמיד נכונה. עימות בין בעלך לאותה אישה לא יקדם שום מהלך.. למי רצית להוכיח? לך?? את כבר יודעת את האמת! מצבים כגון אלה יכולים רק לגרום לך לכאב ותסכול שלא יוסיפו שום דבר על הכאב הנוכחי. רות לא התכוונה שתתעלמי מעשייה.. ההפך, תפעלי אבל בצורה שונה! תשקיעי את האנרגיות שלך בדברים אחרים. לדעתי דווקא כן להפעיל את "צו ההרחקה" ולהבין שזה רק יעשה טוב לך, טוב לילדים ולדעתי האישית.. טוב גם לו
יש גברים שזועקים לצאת מהבית אך אינם יודעים איך, הם מחכים ליום שהאישה תוציא אותם ולפעמים זה אחרי מעשה בילתי הפיך, אף אחד לא אומר לך לא לפעול, השאלה היא רק איך?!

חזקוש

New member
../images/Emo24.gifכפול,יוגית.. מעז יצא מתוק

עם כל הקושי המפגש שתארת היה חשוב, קבלת זווית ראייה חדשה שיקח זמן ותפנימי מסקנות ומכאן לדרך פעולה. מערכת הזוגית שלך ושל בעלך הרי שבקה חיים כבר מזמן והנה ראית את הגורם המדרבן. צאי לחיים חדשים בנחישות בעוצמה ובמלא המרץ. חזקוש

magic38

New member
יוגית../images/Emo24.gif

מבינה אותך ומרגישה את הכאב שלך מקרוב מקווה בשבילך שהכאב הזה יעלם מחייך ותוכלי להמשיך ולמצוא את האושר שמגיע לך!

יערית

New member
וואו...../images/Emo24.gif

איזה "תסריט" מצמרר.. וכל הכבוד לך על האיפוק....כנראה שגם בלי עזרתך
היא תאבד את שפיותה! צר לי יוגית..ממש כך

למעלה