יום שחור

יוגית 39

New member
../images/Emo14.gifיום שחור

החלטתי לשבור את הדפוס. כל השנים הוא אומר שאני מדמיינת. שאני לא נורמאלית.אז החלטתי שמספיק. אילצתי אותו לקחת אותי אליה.כדי לשמוע ממנה שאני מדמיינת. שאין ביניהם כלום.שבסך הכל היתה פקידה שלו.אז הוא לקח לעצמו זמן(ניסה להכין אותה לשיחה) ובסופו של דבר הגענו אליה. והיא אכזבה אותו בגדול. אישה בת 54 שמצאה לעצמה ביצת זהב בן 44, ולא התכוונה להרפות מהמציאה.איבדה את השליטה העצמית וצרחה עלי. קיללה בלי סוף וניסתה לפגוע בי עם הדלת של המכונית. ולא ממש ידעתי מה עושים. איך מתמודדים עם התוקפנות הזו. והוא עמד ושתק. וראו שהוא מאוכזב ממנה. ואני הרגשתי בתוכי מבוהלת ושוב ההרגשה של הרצון להקיא.... ובתוך כל הזוועה הזו, היה הנכד שלה. ילדון בן שנתיים שרץ אל בעלי כדי לקבל חיבוק. כדי שירים אותו על הידיים. ובעלי עמד. הילדון מחבק לו את הרגליים ומביט אליו בציפיה. והוא ממלמל: לא יודע מה הוא רוצה ממני... אני לא מכיר אותו..והילד מחייך אליו ומחכה ליחס המוכר לו ולא מבין.. ולשניה של ממש אני מרחמת על הילדון הזה , ואז חושבת על הבן שלי שכבר לא מצפה לקבל אות של אהבה מאבא שלו. ואני מביטה על האישה ההסטרית שמולי שמקללת ונראה שעוד רגע תאבד את שפיותה..והבעל שעומד ושותק.....והלב בוכה

Kesem_

New member
../images/Emo24.gif

אין לי מילים.... לא יודעת מה להגיד רק שולחת
גדול.....

עכשיו יחזור עם הזנב בין הרגליים

את אישה אמיצה .ובכ"ז ולמרות זאת במאזן של רווח והפסד??????? אני נפעם איך כפית על אישך להוליך אותך אליה. מסתבר שאת אישה אסרטיבית ונחושה .אני משוכנע שאישך לא יעזוב אותך . לעולםםםםםםםםםם תחושות האשמה והבושות ילוו אותו עוד שנים הרבה . מה עושה עכשיו ?נסי לדובב אותו...יבוא על א ר ב עעעעעע

shovalit35

New member
../images/Emo24.gif

כל כך כל כך מבינה אותך כל כך מצטערת בשבילך שנאלצת לעבור את זה

לחש האש

New member
אין מילים בכדי לנחם...

צר לי לשמוע... אני לא יודע מה לכתוב... אני מרגיש את כאבך בי... אולי אקח מעט מכאבך... ויוקל לך...

blonda3

New member
פשוט נורא../images/Emo14.gif

חבל שהלכת? מסכן הילדון..... מה הוא אשם? לא יודעת מה מצבכם..... אני הייתי אומרת לו לך... או קמה והולכת ממנו בעצמי. הוא לא אוהב אותך? הוא אוהב אותה? תראי מה הוא עושה איך הוא פוגע בעצם בשתי נשים בעצמו ובכל מי שסביבו כשהילד הקטן הזה רק מסמל את הכל.... למה לשקר? למה? מותר לו לאהוב מותר לו להיות עם אחרת רק שלא ישקר. שייתן לך ללכת..... קומי לכי מ"שם".

רות 2

New member
קראתי פעמיים

ומשום מה עם כל ההיסטריה שלה והתיאור שלך אפשר להביןשני דברים.. א,צרחה ואיבדה השליטה ..בשל העובדות המעליבות שבהם היא הואשמה ב,צרחה ואיבדה השליטה..בשל העובדה שהיא רוצה אותו לעצמה..ניראה לי תגובה שיותר מתאמיה ..ל..א' הטיחו בה האשמה(תגובה שהיא טובה גם לשחקנית..) הנכד.... אז יש בוסים שמכירים גם את בני המישפחה של המז(ק)כירה אם בשמחות ואו בחופשות מגן בהם הם מגיעים עם ההורה לעבודה... זה לא אומר ש..... ואולי כך גם לגביו... חוסר אמון לא מוביל לכלום אם יש הוכחותלחשדות ואו אם אין... אמון הוא הבסיס שלך כבר אין... .. (לא מכירה את כל התמונה אבל לפחות לפי התיאור הזה... להצלת נישואין או להכחדתם לא צריך את.."ההוכחה " צריך אמון ואם על זה לא עובדים אז...................................

יוגית 39

New member
כן....אני יודעת

שמתוך מה שכתבתי אפשר היה לחשוב בצורה שאת דיברת עליה. לא כתבתי את כל הפרטים. לא סיפרתי שהיא התחילה לצרוח כשגיליתי להם שאני יודעת שהוא מחזיק לה נייד פרטי ששייך למשרד , זאת למרות ש" פוטרה" כבר לפני חודשיים. וזאת אחרי שניסתה לומר לי שהיא לא בקשר איתו בכלל. לא סיפרתי גם שהתלוננה לבן שלי ש"אין לה גבר" כשהיא מסתכלת על בעלי במבט מלא משמעות עד שהבן שלי הרגיש לא נוח עם מה ששמע וראה ובא לספר לי. לא הזכרתי גם שפלטה גם פרטים אישיים על בעלי שפקידה ככה סתם לא אמורה לדעת עליהם...

יוגית 39

New member
ולגבי הילדון

גם היא אמרה שהוא לא מכיר את בעלי . שהוא הגיע מחו"ל רק לפני כמה ימים.

רות 2

New member
את רואה כולם כאן... מחבקים

ומלטפים... כרגיל ..(ותודה לאל ) הבית הזה הוא בית חם... אבל גם מקריאת דברייך אלו... לא היתי ממהרת להגיע למסקנות... יש מקומות עבודה שאחרי פיטורים... משאירים פלאפון ורכב לתקופה ספציפית למפוטר..(שכחתי איך קוראים לתקופה הזו בחוק ..) ולכן זה לא מוכיח כלום... את נימצאת במשבר ..את עסוקה בלהלהיט את רגשי הקינאה שבך..(קינאה זה טיבעי.. אל תקחי הערה זו כשפיטה כולם עברו תקופה בה הרגישות קינאה ואו צביטה בשל המחשבה...יש גרושים שגם אחרי... מרגישים צובט כשי יש לאקס/ית בן זוג חדש... ושוב.... יש בך חוסר אמון שמוביל רק לקרע.... ואולי הקרע כבר שם מסיבות שונות... ומשום מה נוח "להתעלק" על גורם שלישי ולהאשימו.. זה בטח לא יפתור ולא יקרב אם את רוצה לאחות הקרע... צריך לעשות זאת בדרך אחרת לחלוטין אם לא ..לא

רות את גדולה...

בהתחלה ..לא הבנתי..חשבתי שיש עובדות בשטח. ואולי באמת העיניים מסתכלות אבל לא רואות. וחוסר האמון..כלכך רב..ששם אבן נגף בדרך? אולי יוגית צריכה בעצם להסתכל פנימה?

נועם**

New member
../images/Emo24.gif

זה שהוא שתק.... זה, שהוא שתק
.... הוא שתק... מול כל הצרחות וההצגות שלה.... כמה עצוב.

למעלה