יום שחור

רינת יה

New member
תתמקדי בבעל לא באישה

האחרת. איני מבינה למה בחרת לעמוד בסיטואציה המשפילה. את נשמעת אישה נאורה וככזו יכולת לאסוף הוכחות לבגידתו מבלי להשפיל את עצמך. כאשר נודע לע שבעלי כיום לשעבר מנהל רומן מחוץ לנישואיים שאלתי אותו ישירות,הוא כמובן הכחיש,אני כמובן לא האמנתי....... היחידה שלא העסיקה אותי בסיפור היא האישה האחרת. היא לא חייבת לי דבר, היא לא הבטיחה לשמור לי אמונים,היא לא מעלה באמון שלי,איתה לא הבאתי ילדים לעולם. היא גרה בקרבת מקום ומעולם לא הלכתי לפגוש אותה הקס שלי כמו בעלך אינם קטינים שפותו. כאשר קראתי את דבריך שאלתי את עצמי למה אישה מוכנה לעולל לעצמה דבר כזה? עצה ידידותית תתמודדי עם בעלך היא לא צד בענין. וכן הכי חשוב:אמון.

סחלבית

New member
../images/Emo24.gif

קראתי מה שכתבת ובאמת מצב לא נעים בכלל לי היה סיפור הפוך לגמרי והפכנו חברות הפרודה ואני למרות שאני לא איתו

../images/Emo39.gifום שחור

ואולי טוב שכך , המציאות עולה על כל דמיון. ומכאן איספי את עצמך ,וחפשי לך טוב ממנו ,כי לא ראוי הוא לטוב. עצם בחירתו בפחות ממך מעידה על אופיו החלש ,אז מכאן כל שנותר לך הוא להתרומם

wind1

New member
אומץ לב

אחת כמוך עם אומץ לב להתמודד עם ארוע שכזה יכולה להחליט מה שטוב לה בקלות את חזקה הוא יכול להתבייש שנתן לסיטואציה לקרות אני מעריצה את הכוחות שיש לך רק תזכרי לא מגיע לך עונש על כלום את לא חייבת לעבור חויות מזעזעות כאלה ליל מנוחה

עצוב

זה עצוב ולפעמים גם מעליב, שזו בחירה. הבחירה במשהו שכל כך נחות ממך, אולי זה מה שהוא ראוי לו . מקווה שרק אושר ימלא את חייך. באהבה וחיבוק הולכת.

ליזטה

New member
../images/Emo122.gif אל תכי את עצמך שנית

עכשיו אחרי שהכאבת לעצמך, יש לך לבוא בדין ודברים אך ורק עם בעלך, האישה שאיתה ניהל בעלך מערכת יחסים, לא חייבת לתת לך תשובות ולו הסבר הקטן שבקטנים, בקיצור לא איתה התחתנת, והיא לא חייבת לך דין וחשבון על מעשיה, היא לא בעסק והיא לא אשמה במערכת יחסים שבנית לך בבית. ותתארי לך שאחרי הסיפור הזה בעלך מבטיח לך שיהיה טוב, ואז יש לו שוב מערכת יחסים עם אישה אחרת ? אז מה אז ? אז תכי את עצמך שנית ? או ששוב תלכי לאישה האחרת ? וכך תלכי מאישה לאישה ותאשימי את כולן, ואיפה הבעל שלך בסיפור ? האבסורד בסיפור שלך שרק את בסוף סובלת, אז כדאי לך להחליט אם מתאים לך להכאיב לעצמך שוב ושוב, קחי החלטה ואיתה תלכי, ואם קורה משהו בדרך את היא זו שצריכה לקבל את כל האחריות להחלטות שלך.

nira5

New member
הייתי במקום הזה......

הייתי במקום הזה..... אני כל כך מבינה אותך המציאות עולה על כל דמיון מאחר ואת ניצבת דווקא במקום טוב מאוד מאחר שנודע את אשר לא נודע והבהירות כבר עלתה על חוסר הוודאות..... הספקות השקרים הרמיה והזיוף... מנסיוני אני מציעה לך לעשות עכשיו רק דברים טובים בשבילך והילדים בלבד, אספי מסביבך רק אנשים תומכים ושיהיו מוכנים לשמוע עוד ועוד ועוד אותך עד כמה שרק תוכלי תפרקי את העצב הזה עם אנשים תומכים התרחקי מאנשי ידועי גבר שלא חוו את החוויה הנוראית הזו הרי שיקול דעתם לא בא ממקום של ניסיון אלא רק מן ההגיון הפרטי שלהם וזה לא יעזור לך בשלב הזה אני מציעה לך לחפש חברים שאת יודעת בוודאות שהכי נוח לך איתם ושיחבקו אותך חזק יתמכו ברגעי משבר שצפונים לך עוד הרבה ימים כאב כזה לא עובר עם חבישה אבל כמו שנאמר כאן, הידע הוא כוח ולכן השתמשי בו למען עתידך ועתיד ילדייך אל תוותרי על אף אגורה זה ישמש אותך לבטחונך ולבטחון ילדייך בעתיד במקרה שלך אסור לך להיות טובה היי נחושה במה שאת רוצה שיעשה הכי טוב לעתיד. בהצלחה. אני אהיה פה בשבילך לכשתיזדקקי

pinibu

New member
לרחם?

צריך לרחם עליו ההגיון אומר שאת אמורה לחייך למציאות העגומה שלו. עוד 6 שנים היא בת 60 תחשבי על זה

irisim 25

New member
ממש כואב לשמוע

אני ממש מצטערת לשמוע שזה קרה לך זה כמעט ונשמע שנלקח מאיזה סרט.... תזרקי את בעלך דחוף! מגיע לך הרבה יותר טוב...

למעלה