חבל שאת שונאת את מוש זה יכל ללכת בינינו דווקא..
S ShukyD New member 29/11/06 #126 אבל מדברים על מוש, לא על זילבר חהחה מיד! חץ שלח באחד! אוהו! אוהו! באחד! דובידובידובה!!!
S ShukyD New member 29/11/06 #118 האמת שנומי אהבה לפניי ואז הרובוט השתלט על האדם שיצר אותו ואל תהרוס תן לבאס אותה קצת ראית איך היא ישר התקפלה
האמת שנומי אהבה לפניי ואז הרובוט השתלט על האדם שיצר אותו ואל תהרוס תן לבאס אותה קצת ראית איך היא ישר התקפלה
S ShukyD New member 29/11/06 #130 לפעמים, כשאני מודע לעצמי ../images/Emo13.gif אבל תודה, ואת? מה פרח כמוך עושה במקום כזה?
T tkuihehr New member 29/11/06 #91 איך אני אוהב שהיא עושה את הקטע הזה כשאומרת את ההופעה של אביב גפן ואז מוחאת כפיים, ואומרת את זה פעמיים! [גם אתמול פעמיים, וביחד 4 פעמים] נחמד
איך אני אוהב שהיא עושה את הקטע הזה כשאומרת את ההופעה של אביב גפן ואז מוחאת כפיים, ואומרת את זה פעמיים! [גם אתמול פעמיים, וביחד 4 פעמים] נחמד
מ מרקס New member 29/11/06 #141 ומקאיעה../images/Emo5.gif את כל מה שהיא יודעת שהיא בלעה. הכל יכול לקרות.
L limors2 Well-known member 29/11/06 #147 כי התייחסו אליה כמו מלכה! ותקעו לה עט בעין. די. אין לי עוד.