אה! את משדרת להם בטלפתיה?
T tkuihehr New member 29/11/06 #55 חחח, איזה דיווח מעפן יש בעיות ושיבושי קליטה בתדר גלגלצ במרכז, אז מה ההגיון בלהגיד להם את זה? הם הרי לא שומעים? אהבתי שהדר העירה על זה...
חחח, איזה דיווח מעפן יש בעיות ושיבושי קליטה בתדר גלגלצ במרכז, אז מה ההגיון בלהגיד להם את זה? הם הרי לא שומעים? אהבתי שהדר העירה על זה...
Y yhaa hi New member 29/11/06 #61 יש היגיון לפני שנה בערך בקושי הצלחתי לשמוע ושמעו כל הזמן מקוטע ואז אמרו שיש בעיות וכו'...
L limors2 Well-known member 29/11/06 #73 היה פעם שהשידור בי-ם מת ובאינטרנט לא עבד! זה היה בזמן של סינגלס עם אסף. נועם ואני התעצבנו ביחד וניסינו להבין מה קורה
היה פעם שהשידור בי-ם מת ובאינטרנט לא עבד! זה היה בזמן של סינגלס עם אסף. נועם ואני התעצבנו ביחד וניסינו להבין מה קורה
T tkuihehr New member 29/11/06 #86 אז מזל שהיום יש כאן שרשור ואפשר להבין מה קורה גם בלי לשמוע, בערך. טוב נו, את התקלות של היום העברנו גם פה לא?
אז מזל שהיום יש כאן שרשור ואפשר להבין מה קורה גם בלי לשמוע, בערך. טוב נו, את התקלות של היום העברנו גם פה לא?
L limors2 Well-known member 29/11/06 #92 היו תקלות היום? יש לי קליטה נורא איטית לאחרונה. אני לא מצליחה להבין מה אומרים לי בחצי מהזמן
L limors2 Well-known member 29/11/06 #59 אָווריל! לא אֶווריל! זה כמו "קלידן להקה דרים ת'יאטר" שמשגע אותי בכל יום מחדש כשכולם אומרים את זה להקת!!!!!!!!!!
אָווריל! לא אֶווריל! זה כמו "קלידן להקה דרים ת'יאטר" שמשגע אותי בכל יום מחדש כשכולם אומרים את זה להקת!!!!!!!!!!
M meshugait New member 29/11/06 #65 וואו השקעת בניקוד! אבל זה באמת מעצבן כי מדברים ממש מהר וזה ומחרבשים הכל...
M meshugait New member 29/11/06 #84 הם צריכים ללכת לקורס דיקדוק פשוט תת רמה ההשקעה המזערית הזאת בשדרנים