23:05
פרק 4x05

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי לגבי ההרגשה

המאולצת, ובכלל שהפרק הזה נכנס לאותה קטגוריה של העונה הראשונה שכללה פרקים שאין בכלל מה להשוות בין הרמה שלהם לרמה של הפרקים שהיו עד כה מהעונה הרביעית (גם השלישית והשנייה, אבל העונות הללו לא היו כ"כ יבשות כמו הפתיחה של העונה הרביעית)

ShMo0LiKiPoDa

New member
אני לא סובלת את סופיה הזאת.

וכשנייט היה במפגש הזה והתחיל לדבר על ליסה ממש הרגשתי רע. כמה אירוני שדווקא כשהוא התחיל לדבר הם נאלצו לצאת, אה? נראה לי שכל השאר כבר נאמר בתגובות מעליי..

EPRT

New member
ראיתי את הפרק אתמול בלילה

(דרך אגב פעם ראשונה שאני כותבת כאן) זה פשוט הרגיש לי כמו רכבת הרים,המתח שעולה ועולה עד נקודת השיא,זה היה מזעזע,נראה לי הפרק הכי טוב עד כה מבחינת משחק עם הצופה(ראיתי את הסדרה מהעונה הראשונה). מהתחלה האידיוט הזה נראה לי מוזר,ז"א-גאד הוא שילם לו על דלק!זה כבר מחשיד וזה שהוא כזה מיסטר נייס ו אם חיוך פסכופטי ,שר איטס מי ליפ
,ןעוזר לסבתא יא רייט זה תסמינים ראשונים ללוניטק . שנאתי אותו כל כך והבנתי את דיויד,איכס איזה אדם מגעיל,כמו שאמרתי-מה שהיה טוב הוא התחושה שהפרק העביר שאת\ה מרגיש את העלילה,שלב אחרי שלב זה יותר מזעזע-היתי בטוחה שהוא יהרוג אותו ואת הכלב,איש פתאטי,אני היתי מתנהגת כמו דיויד,הרי אין את הזמן לחשוב,את\ה בפאניקה,בפחד,הכל מאוד אינסטקטיבי.פרק מעולה,מקווה שיתלשו לאדיוט הזה את הביצים בבא.

רינת4

New member
לא יכלת לחכות עוד יום אחד מסכן? ../images/Emo3.gif

וברוכה הבאה!
מקווה שתמשיכי לרשום בפורום, וכך גם כל מי שרשם כאן היום ולא רשם לפני כן... האירוניה בכל העניין בפרק הייתה (וזה תודות לשי, הלוא הוא "חתלתול מסטול" שבזמן שיחה מסנג'רית איתו המחשבה עלתה לי לראש) שדיויד לא בוטח בקית'. הוא כל כך חסר ביטחון וקית' זה בן אדם שהא מכיר והוא אוהב ודווקא בבן אדם שהוא זר לחלוטין - דיויד בוטח. ומה יוצא לו מזה? חוויה שהוא היה מעדיף לשכוח. אולי זה לקח לחיים: תלמד לדעת מתי להיות חשדן ומתי לעזוב את זה. לקח כואב ועצוב... (אבל יכול להיות שאני טועה ואין כאן שום אירוניה ולא ניסו להגיד כאן שום דבר, למרות שאני בספק). נ.ב אני שונאת כשאני לא מצליחה להירדם!

EPRT

New member
אררר לא../images/Emo13.gif

עכשיו אני כבר מתה לראות את הבא,פספתי כמה שבועות אז היתי בטוחה שכבר שידרו את זה. באמת מעננין מה שכתבתם,גרם לי לשוב על זה בדרכים שלא העלתי,אני חושבת שיחסי דיויד וקיט זה לאו דווקא של חוסר בטחון,אלא שדיויד באופן כללי מאוד כנוע ובכלל חסר בטחון ביחסיו עם כולם,בעוד קיט הוא יותר הטון הקובע,או זה שמיצב את היחסים,לפעמים דיויד נראה לי כזה סמרטוט לידו שזה מרגיז,אני חושבת שהלקח הוא בעצם לא לנסות לסחוט חיבה מגורמים שאתה לא מכיר,כי הרי הוא רצה קרבה עם האיש הזה,הוא כל הזמן מחפש אישור שאוהבים אותו ושהוא טוב. ותודה
נחמד להיות כאן,אני כרגע התעוררתי

רינת4

New member
מסכימה מאוד בקשר לעניין של

הוסר ביטחון והחיזוקים שהוא צריך. בדיוק זה מה שכתבתי קצת יותר למעלה (למקרה שלא קראת עדיין...)

supertv

New member
הוידאו לא הקליט

מישהו יודע אם יש איפשהו תרגום לפרק?

../images/Emo27.gif

פרק חזק. קצת היה משונה לצפות במהירות שבה הכל קרה, זה קצב שלא ממש מאפיין את עמוק באדמה. הרי בדרך כלל הכל הרבה יותר איטי, מתפתח. ופתאום זה היה בקצב מטורף, הרגשתי שזה מוריד משהו מהנופח של הסדרה. פחות אמיתי גם באיזשהו מובן. אני רק מקווה שהפרק לא יעמוד בפני עצמו, ושנראה את ההתפתחויות בהמשך. שיתרחש שינוי כלשהו אצל דייויד. (וכמו שרינת כבר אמרה, הקלישאה של "כל החיים עוברים לנגד עיניו" היתה ממש מיותרת ואפילו קלקלה).

Marsha Figg

New member
בקשר לקלישאה

הקטע של "כל החיים עוברים לנגד עיניו" בשבילי לא הרסה- ברגע שראיתי את זה זה היה כאילו זהו, אין כבר מה לעשות, עכשיו דייוויד עומד למות... לי ממש הייתה ההרגשה שזה מה שייקרה עד הרגע שרואים את הטרמפיסט בורח. כמה שזה לא הגיוני שהם יהרגו ככה דמות ראשית, הפרק הזה ממש הכניס אותי לראש של דייויד, וכמו שכבר נאמר כאן זה הרי מה שניסו לעשות, והקטע הזה של קלישאת הטרום-מוות ממש מכניס לראש הזה של "עוד רגע הוא ימות", שזה מה שדייויד חושב שייקרה.
רחלי

varty

New member
מסכימה

אני לא אוהבת את הפרק הזה. קודם כל בגלל שהוא מתמקד בדיויד והחוטף שלו יותר מדי. זה היה ארוך וקשה לצפייה. מה שיפה בעמוק זה הדינמיות בין הדמויות ובין מה שקורה להם. קופץ מרגע לרגע. וכאן הקטע היה ארוך ובלי מעברים. ממש כבד על הלב. פרק שאני אשתדל לא לראות שוב

G e o r g i a

New member
טוב, זה היה פרק ממש...

קשה לצפייה. הטלוויזיה בחדר שלי מתה, ובסלון היה רועש מדי, ואני את "עמוק באדמה" רואה רק עם עצמי, בלי אף אחד שאפילו ינשום מסביב. אז הקלטתי ועכשיו ראיתי. חצי פרק הייתי בנשימה עצורה. פרק יפה.

sHaY100

New member
שלום לכולם אתם יכולים

בבקשה לספר לי מה קרה הפרק כי לא ראיתי? מה היה הקטע עם דיוויד שכולכם מדברים עליו? תודה רבה

../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif רק אני לא אהבתי?

מאוד התאכזבתי מהפרק הזה. אמנם היה משחק משובח כרגיל של השחקנים אבל בשורה תחתונה הסצינה המתישה לא חידשה לי שום דבר על דמותו של דייויד או על העולם האכזר שאנו חיים בו. אני ממש סולדת מאלימות כבידור כך שחלק מהפרק היה לי קשה מאוד לצפיה. הקטע שרות רוצה לשדך את החברה שלה לבן של ג'ורג' בגלל שהיא חושבת שיש להם מן המשותף (שניהם משאירים לאנשים שהם כועסים עליהם צואה ליד הדלת) פשוט ענק

varty

New member
אם תקראי, תראי שגם אני לא אוהבת

את הפרק. ונכון. הקטע של רות עם השידוך ענק!

רינת4

New member
סינופסיס של הפרק התווסף למאמרים -

במקרה שמישהו פספס או לא יודעת מה. האמת היא שלא זכרתי הכל ממש בע"פ, אז אם למישהו יש משהו בשבילי שאפשר להוסיף למה שרשמתי או לשנות סדר מאורעות (כי אולי כתבתי בסדר הפוך) - אני אשמח אם תודיעו לי כדי שאני אוכל לשנות/להוסיף את זה.

חסר שם מי מת בתחילת הפרק

האישה שהחליקה במקלחת אחרי שחגגה עם בעלה את יום הנישואין בג'קוזי + טקילה.. ועוד משהו קטנטן - ריקו יצא עם סופיה לארוחת ערב , לא צהריים. והסוד הקטן שלו מתגלה לרות ולנייט שפוגשים את סופיה.

למעלה