23:05
פרק 4x05

רינת4

New member
../images/Emo133.gif 23:05 ../images/Emo58.gifפרק 4x05

כמה מפתיע, שוב השעה השתנתה משבוע שעבר... אני רק חייבת לומר שזה אחד הפרקים שנמצאים אצלי ברשימת הטופ 10 מבחינת "הפרקים הכי טובים של הסדרה". ואם מקודם בשאלה של רון אמרתי שמייקל הוא אחד השחקנים הכי טובים בסדרה אם לא הכי, אז אחרי הפרק הזה יש הרבה סיכויים שתחשבו כמוני.
הפרק הוא לא לבעלי לב חלש תקציר:
הפרק מתחיל כמו כל פרק רגיל: לאחר שקית יוצא למסע הופעות של שלושה חודשים עם סלסט, דיויד מתחיל לתהות האם היחסים ביניהם יחזיקו מעמד. קית לא עוזר למצב ומתקשר לספר לדיויד כמה הוא נהנה וכמו כן, קורא לדיויד בטלפון honey מה שמוכיח כי עוד לא יצא מהארון בעבודה. רות מאיצה בניית להצטרף לקבוצת תמיכה שתעזור לו להתמודד עם המוות של ליסה והוא עושה כן. ריקו מקבל ביקור פתע מסופיה בעבודה ומנסה לנפנף אותה אבל לאחר שהיא מודה שהיא מתגעגעת אליו הוא מסכים לצאת איתה לארוחת צהריים(או ערב. לא זוכרת). מרגרט תומכת בברנדה בכך שהיא רוצה להפוך לתרפיסטית אבל מתחילה לקבל ספקות לגבי הקשר של ברנדה וג'ו כשברנדה מספרת לה שחיי המין שלהם "מעניינים".
דיויד מעלה טרמפיסט למכונית ולא מזהה את סימני האזהרה עד שמאוחר מדי...

רינת4

New member
../images/Emo79.gifשירים שהושמעו בפרק../images/Emo58.gif

אפילו לקוראי הספוילרים שביניכם אני ממליצה לא לקרוא את רשימת השירים כי יש שם ספוילר שעדיף שתראו אותו בעצמכם. ראו הוזהרתם... 01: סצנת פתיחה: זוג מקיים יחסי מין באמבטיה Marvin Gaye: After the Dance 02: השישנשמע בחנות הבדים. רות מדברת עם בקי על הבן ה"רווק" של ג'ורג' Al Hirt: JAVA 03: קית מתקשר אל דיויד מהמטוס הפרטי Plej : Evum 04: דיויד מסיע את ג'ק הטרמפיסט לחפש כספומט No Doubt: It's My Life 05: ג'ק מכריח את דיויד באיומי אקדח ללכת לחנות משקאות ולהוציא מהכספומט כמה כסף שהוא רק יכול Luis Miguel: Si Nos Dejan 06: הפנטזיה של דיויד אחרי שהוא לוקח שכטה מהקראק. Tayo vs Acid Rockers: Prophet Dub

אורלי_ל

New member
איזה פרק מזעזע )-:

בדיוק בגלל זה אני לא רואה סדרות אחרות שנחשבות טובות - הסופרנוס למשל, בגלל האלימות ובגלל שדוחפים לי את הרוע האנושי לתוך הגרון. אני אוהבת ב"עמוק" את העומק שלה, ההתמקדות ביחסים ביו אישיים. הפרק הזה אולי היה עשוי טוב, אבל זעזע אותי והשאיר אותי בהרגשה רעה, ומשום כך הוא לא היה טוב, לדעתי.

varty

New member
מתי זה משודר?

אני אף פעם לא זוכרת...בגלל שראיתי את הפרקים בדרכים לא דרכים . אני לא עוקבת אחרי הסידרה בערוץ 2 באיזה יום זה משודר?

רינת4

New member
עד מקבץ פרסומות #1

הערות בעודי צופה בפרק דיויד מצחיק אותי באיך שהוא דואג. ויפה שקית לא מבטיח מה שהוא לא בטוח שהוא יוכל לקיים. ניית - באמת תודה רבה! (ההערה על העבודה שך קלייר). וההערה על בוש - לא שמתי לב להערות האלה לפני כן. המוכרת הזו מזכירה לי את קימי מ"צער גידול בנות". נשבעת... (בתנועות גוף שלה ובסגנון דיבור). קלייר - אהבתי את ההערה של המדריכה על ה"זה קטע לסבי?"
. אני אוהבת שבסדרה הזו הדמויות הן לא תמיד יוצאות כשידן על העליונה כמו בסדרות אחרות. קלייר מסיימת את הסצנה במצב שהיא לא ציפתה להיות בו. יו! הסופיה הזו מחרפנת אותי!!!
אני לא ממש מבינה מה מושך את ריקו אליה. באמת שמישהו יסביר לי. לא נעים הקטע עם ניית שנכנס באמצע...(מגיע לריקו
) אני מקווה שזה המקבץ פרסומות היחידי שיהיה אחרת אני אתעצבן. מאוד!

רינת4

New member
ועד מקבץ פרסומות #2

בתקווה שלא יהיו עוד מרגרט מצחיקה אותה אבל אני מסכימה איתה.אני פשוט לא מצליחה להתחבר לג'ו... רות לא יכלה לשלוח את ניית לפחות למרכז תמיכה עם צעירים? ממש רואים איך שהוא לא מרגיש שייך לשם. דיויד! למה אתה כזה טוב לכל הרוחות?! אתה צריך להיות קצת ספקן באשר לאנשים שאתה לא מכיר. ואני לא מבינה למה רות מתעקשת להתערב בעניין של ג'ורג' והבן שלו. אני מבינה שזה בגלל שהיא מחפשת משהו לעשות ומקווה אולי להרגיש כמו אמא שוב. אבל איזה דרמטיים השניים האלה!! אח..אלן אלן אלן...תמיד אפשר לסמוך עליך שדווקא ברגע היחיד שהדמות שלך מתחילה להיפתח ולהרגיש טיפה יותר משוחררת, אתה מתסכל אותה עוד יותר. זה הכי מתסכל לשפוך את הלב ואז הרגע נעלם בגלל איזו שהיא הפרעה,ואז אתה מרגיש שאף אחד לא ממש הקשיב או שלא היה לו ממש אכפת... ואתה יודע שגם הרגע הזה לא יחזור ושכבר אין טעם להמשיך לשפוך את הכל. והנה זה התחיל...(דיויד) חשבתם שבילי הוא פסיכוטי? חכו שתראו את הג''ייק הזה... והנה הלך הנסיון של דיויד להזדהות עם החוטף. בקטע שדיויד מנסה לברוח ואז מגיע השוטר והוא חושב שזה אולי עומד להסתיים והטלפון שלו מצלצל וג'ייק תופס אותו ...למרות שזו פעם שניה שאני רואה את זה, אני עדיין בהלם וכמעט ששוב התחלתי לבכות. וזה שהוא המציא את הסיפור על אבא שלו (ג'ק) - ובכלל כל ההתנהגות שלו..זה פשוט מפחיד לחשוב שיש אנשים כאלה. טוב, אין לי מה להגיד יותר. אני בהלם(בשנית). אחרי שאני אירגע, יהיו לי בטח מלא הערות...

sssivan

New member
אמממ לגבי הפוליטיקה

אני שמתי לב לעוד כמה מקרים של חצאי משפטים כאלו ושל כל מיני אמירות נגד מהלכים שעושים הרפובליקניים ובוש בארה"ב (בעונה השלישית אני זוכרת כמה חצאי משפטים עם מסרים דמוקראטיים) טוב נו, לפחות הוא לא מגזים וכותב לנו דיאלוגים ומונולוגים שלמים על הויכוח הפוליטי בארה"ב...
הקטע עם ברנדה ומרגרט
רק בשביל הקטעים האלו שווה לראות שוב את הסדרה... הדינמיקה בין שתיהן כזו מצחיקה... שתיהן מאוד ישירות אחת עם השנייה, טוב מרגרט ישירה עם כל אחד... ומה שהיא אמרה על ג'ו כ"כ נכון... ללא קשר להעדפותיו במיטה הוא פשוט משעמם. אז הוא בן אדם טוב כזה ואין ממש שום דבר רע להגיד עליו, אבל אני לא הייתי מסוגלת להיות עם בן אדם כזה לא מעניין.

Tidal

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אלוהים, איזה פרק נוראי..אלוהים..

SheIIy

New member
וואו.

זה היה הפרק הראשון של 'עמוק באדמה' שראיתי ו...פשוט וואו.

חופית1978

New member
../images/Emo67.gif

במקרה התחלתי לצפות בפרק (משעמום, כמובן) ובתומו של הפרק המעולה חשבתי לעצמי: איפה הייתי עד עכשיו לכל הרוחות??? איך פספסתי את הסדרה . הפרק השאיר אותי המומה ופעורת פה. פשוט מדהים. משחק מרתק.לפי התגובות זהו אחד הפרקים החזקים שאסור לפספס.לפחות יצא משהו טוב.

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif WOW ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה חזק
זה היה פרק מדהים. ...ורק בסוף הבנתי שלא הייתה אפילו פרסומת אחת. זה היה על גבול העצבים שלי. בסוף כבר כמעט ולא יכולתי לראות. לא הבנתי למה זה נמשך כ"כ ולמה. ניסיתי לחשוב על איזה ספוילר אם שמעתי כזה, שאיזה דמות מתה (... הארי פוטר כנראה התערבב לי בראש).... והקטע הזה עם הטרמפיסט פשוט היה ארוך מידי ומאד קשה. מיותר לציין שרווח לי עם סיום הפרק. WOW

לא רווח לי...

כמו שאמרתי מקודם שהרבצתי למיטה שלי כי אני תמיד רואה את זה לפני השינה...ממש לא רווח לי...אני נמנע מספוילרים וידעתי שהוא לא הולך להרוג אותו כי אין מצ שדייויד יהרג הוא אחת הדמויות המרכזיות...מה שלא רווח לי שהפסיכופט הזה צריך לחטוף...כל הפרק חשבתי לעצמי למה דייויד לא מנסה לעשות משהו (חוצמהפעם החפוזה והנכשלת לברוח) מכות? תרגילי נעילה? מה קית לא לימד אותו שום דבר???!!!

sssivan

New member
../images/Emo6.gifתרגילי נעילה../images/Emo6.gif

שכחת שמדובר בנער מהקלה

למעלה