אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני (מהמגזימים ../images/Emo6.gif)
מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: שרון! זרק עליך משהו:שרון! צייר עליך משהו: שרון!
תרם לך תשובה במבחן:לא שאני זוכרת...זה היה ממזמן. אחרי שתופסים אותך פעמיים ופוסלים לך, גם אתם תפסיקו
עיצבן אותך: בנדור הבנת כמה את/ה אוהב: נטע איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: בטלפון... התנשקת: בפליי אכלת: ארומה הלכת מכות: לא יודעת! חח הצטלמת: וואי זה בטח היה ממזמן.......חנוכה או משו מה הבגד האחרון ש..: לבשת: חולצה הורדת (נו, פשטת?): מכנסיים קנית:אוכל בארומה לווית מחבר:מצלמה זרקת: מקלות בחזרה על שרון מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: פוי כמה זמן לא למדתי ממש ממש..חח נראה לי זה היה ספרות..השמיעה לנו שירים של ביאליק שהיה לך בו מבחן:בגרות היום באנגלית שעשית בו שיעורים: עיצוב שהברזת ממנו: לשון שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתטמיקה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: דודה
הרביץ לך: אחי הצליף עליי מגבת קנה לך מתנה: אמיר. איפה אמיר איפה?!
הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אבא בטח מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:טוויקס הקאת: חחח מאיפה אני יודעת?! הזמנת במשלוח: פיצה
אכלת עם חבר:סנדווץ ארומה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא יודעת... מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין אצלי דבר כזה..חח העירו לך על איך שאתה לבוש: היום "תרימי את המכנס שלך לא כולם צריכים לראות מה יש מתחת" שתקי פוסטמה הבטן שלך קרקרה :בטח בלילה שמעת מוזיקה:כרגע חלמת חלום מוזר: אתמול!!!
אלוהים איזה הזוי..חח צחצחת שיניים:היום בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיו שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: "תנו לי לשתות..תנו לי לברוח..תנו לי לשכוח את עיניי אהובתי.." בעיקר ה"לשתות"
שטחנו לך בראש:משו עם ג'סטין טימבקלייק ונלי פורטדו! דיייי כמה אפשר לחפור? שנדבקת אליו: אמברלה, אלה, אלה, אלה
ששמעת בבוקר: שנינו שווים!
מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: שרון! זרק עליך משהו:שרון! צייר עליך משהו: שרון!