שאלוןן

vered151

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני (מהמגזימים ../images/Emo6.gif)

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: שרון! זרק עליך משהו:שרון! צייר עליך משהו: שרון!
תרם לך תשובה במבחן:לא שאני זוכרת...זה היה ממזמן. אחרי שתופסים אותך פעמיים ופוסלים לך, גם אתם תפסיקו
עיצבן אותך: בנדור הבנת כמה את/ה אוהב: נטע איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: בטלפון... התנשקת: בפליי אכלת: ארומה הלכת מכות: לא יודעת! חח הצטלמת: וואי זה בטח היה ממזמן.......חנוכה או משו מה הבגד האחרון ש..: לבשת: חולצה הורדת (נו, פשטת?): מכנסיים קנית:אוכל בארומה לווית מחבר:מצלמה זרקת: מקלות בחזרה על שרון מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: פוי כמה זמן לא למדתי ממש ממש..חח נראה לי זה היה ספרות..השמיעה לנו שירים של ביאליק שהיה לך בו מבחן:בגרות היום באנגלית שעשית בו שיעורים: עיצוב שהברזת ממנו: לשון שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתטמיקה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: דודה
הרביץ לך: אחי הצליף עליי מגבת קנה לך מתנה: אמיר. איפה אמיר איפה?!
הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אבא בטח מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:טוויקס הקאת: חחח מאיפה אני יודעת?! הזמנת במשלוח: פיצה
אכלת עם חבר:סנדווץ ארומה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא יודעת... מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין אצלי דבר כזה..חח העירו לך על איך שאתה לבוש: היום "תרימי את המכנס שלך לא כולם צריכים לראות מה יש מתחת" שתקי פוסטמה הבטן שלך קרקרה :בטח בלילה שמעת מוזיקה:כרגע חלמת חלום מוזר: אתמול!!!
אלוהים איזה הזוי..חח
צחצחת שיניים:היום בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיו שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: "תנו לי לשתות..תנו לי לברוח..תנו לי לשכוח את עיניי אהובתי.." בעיקר ה"לשתות"
שטחנו לך בראש:משו עם ג'סטין טימבקלייק ונלי פורטדו! דיייי כמה אפשר לחפור? שנדבקת אליו: אמברלה, אלה, אלה, אלה
ששמעת בבוקר: שנינו שווים!

menori

New member
עונה

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: אני זרק עליך משהו: ידיד שלי צייר עליך משהו: אני? תרם לך תשובה במבחן: ..חח המורה.. עיצבן אותך: ידיד שלי הבנת כמה את/ה אוהב: את ידיד שלי..:) איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: בטיול השנתי וכל הזמן חח התנשקת: בבית של חברה שלי אכלת: אתמול בבית הלכת מכות: בטיול השנתי הצטלמת: בבית שלי עם הכלבה הכי חמודה בעולם! מה הבגד האחרון ש..: לבשת: פיג'מה הורדת (נו, פשטת?): בגד ים קנית: כובע שווה לווית מחבר: מממ... זרקת: גרבבייים חחחח מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: מדעים- בעע היה לי מבחן שהיה לך בו מבחן: מדעים חח שעשית בו שיעורים: מדעים חח שהברזת ממנו: של''ח שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כל שיעור מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אמא שלי הרביץ לך: אמא שלי!? חחח סתם סתם אחי קנה לך מתנה: אני לעצמי.. אהה ואמא שלי הכין לך אוכל: אני ראה איתך סרט: אני מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: סלט (אני צימחונית..) הקאת: בעעע.. הזמנת במשלוח: פיצה אכלת עם חבר: פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פיצה חחחחחח מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל הזמן^^ העירו לך על איך שאתה לבוש: ממ... הבטן שלך קרקרה : עכשיו..! שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: היום- חלמתי שאני מתנשקת עם ___________- צחצחת שיניים: היום התקלחת: היום החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: עכשיו! ועכשיו! ועכשיו! וכעשיו!.. אהה וכן.. גם עכשיו! שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: "I Don't Love You" מיי קמיקל רומאנס= שליטע!.. שטחנו לך בראש: חח השיר של בובספוג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שנדבקת אליו: "עד אלייך" ששמעת בבוקר: ממ.. "תראי זה אני" ותמונה.. מממ אני צריכה להצטלם..

Lilosh95

New member
עונה :)

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: לא זוכרת זרק עליך משהו: בר צייר עליך משהו: נויה תרם לך תשובה במבחן: אורן עיצבן אותך: אחותי הבנת כמה את/ה אוהב: אחותי הגדולה :) איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: במקיף התנשקת: -- אכלת:בבית הלכת מכות: -- הצטלמת: במקיף מה הבגד האחרון ש..: לבשת: שורט שחור וחולצת מקיף שחורה הורדת (נו, פשטת?): ג'ינס סקיני קנית: גופיית סבא אפורה מתמנון לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: לא זוכרת מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: תנ"ך שעשית בו שיעורים: אנגלית שהברזת ממנו: אנגלית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מדעים מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אחותי קנה לך מתנה: אממ, לא ממש קורה
הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחותי הקטנה מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: פתיתים וקבב (יאמיי ) הקאת: --- הזמנת במשלוח: פיצה אכלת עם חבר: פוטטו ממקדולנס זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קוסקוס
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אפעם העירו לך על איך שאתה לבוש: אפעם הבטן שלך קרקרה : היום בצהריים לפני האוכל שמעת מוזיקה: היום חלמת חלום מוזר: לא זוכרת צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בערב ועוד מעט גם :) החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: בבוקר שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: לא זוכרת... שטחנו לך בראש: שירים של ביט96 (איכסססס) שנדבקת אליו: עד אלייך ששמעת בבוקר: עד אלייך

oRTaLi 612

New member
שלי שלי שלי ../images/Emo98.gif

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: חחחח מלחמת מים נחשב ? לפני שבוע.
זרק עליך משהו: טח? נממ צייר עליך משהו: ? תרם לך תשובה במבחן: הלו, אני מוסרית XD עיצבן אותך: הנהג באוטובוס. הבנת כמה את/ה אוהב: יש המון, וואי. איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: היום עם חברה בקניון. "למה חשבת שאני לא אקנה ורוד לשיער בגללך?" התנשקת: :D אכלת: בקניון. הלכת מכות: אתמול בבית, עם אחי :| הצטלמת: אצל נאטלי בבית אחרי ההופעה. מה הבגד האחרון ש..: לבשת: גינס עד הברך וחולצה אדומה
הורדת (נו, פשטת?): חולצת בצפר :O קנית: קניתי איזו גופייה יום שישי << לווית מחבר: הממ שמלה ורודה :) זרקת: וואי אני זורקת כמעט כל ים איזה משו שלא בא לי :| מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: היסטוריה :O היום היה מגן. שהיה לך בו מבחן: היטוריה ^ שעשית בו שיעורים: חחח. --- שהברזת ממנו: אינגליש ! שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: :O מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אמאבא. הרביץ לך: חחח אח שלי קנה לך מתנה: אמא קנתה לי סט שעונים מה זה יפה
הכין לך אוכל: הממ. ג'אנק פוד רולז :) ראה איתך סרט: כווווולם. אתמול. מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: אורז סיני. הקאת: עוגיות מרוקיות :| הזמנת במשלוח: אתמול, פסטה של פיצה האט. אכלת עם חבר: סיני. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחח עזבו :D מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הוד"ש נטולת ערסים :| העירו לך על איך שאתה לבוש: היום, חולצה חשופה. (אעלק) הבטן שלך קרקרה : וואי במגן היום. כל הזמם קורה. שמעת מוזיקה: ברגע זה ממש :) לחבק אותך. חלמת חלום מוזר: חחחחחחחחח אתמול צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: אני הולכת רק עם בובה/כפכפים.
רצית ללכת לישון: ע-כ-ש-ו-! :O שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: היא יודעת, של נינט. שטחנו לך בראש: צועקים שנדבקת אליו: אני אוהב אותך- היי פייב. (חח?) ששמעת בבוקר: לא שומעת שירים בבוקר.
ותוסיפו תמונה שאתם רוצים! סתם שלחו לי, נכון יפה?

מיטלס1

New member
יאללה לעבודה

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: לא זוכרת זרק עליך משהו: אחי זרק עליי כדור לפני 10 דקות בדיוק צייר עליך משהו: לא זוכרת תרם לך תשובה במבחן: לא עשיתי מבחן כבר 3 שנים עיצבן אותך: לא זוכרת הבנת כמה את/ה אוהב: איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: בעבודה הלכת מכות: הצטלמת: ביום הולדת של חברה שלי לפני שבועיים מה הבגד האחרון ש..: לבשת: גופייה אדומה וג'ינס בבוקר הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה בבוקר קנית: שתי חולצות שבוע שעבר לווית מחבר: ז'קט בפסח זרקת: יותר מידי בשביל לזכור מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: לא זוכרת שהיה לך בו מבחן: פסיכומטרי שעשית בו שיעורים: פסיכומטרי שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: למה לרצוח? דווקא אהבתי את המדריכה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אחי היום בבוקר הרביץ לך: אחי לפני 11 דקות קנה לך מתנה: אחותי מזמן הכין לך אוכל: אבא היום בבוקר ראה איתך סרט: נראה לי אחותי מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: סנדויץ עם חביתה הקאת: הזמנת במשלוח: משלוח לא, במסעדה כן - צ'יפס ובשרים על האש אכלת עם חבר: רביולי זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול אבל בצורה חיובית, נראה לי... הבטן שלך קרקרה : ממש ברגע זה שמעת מוזיקה: היום בבוקר חלמת חלום מוזר: שבוע שעבר, חלמתי שנתקעתי במעלית, ושאבא שלי עושה את החתולה שלנו על האש.... צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: בלילה החלפת גרביים: אני כבר כמה ימים מסתובבת עם כפכפים אז אני לא צריכה גרביים רצית ללכת לישון: עכשיו שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: יחד נתגבר - סינרגיה שטחנו לך בראש: רוצה בנות - חובבי ציון שנדבקת אליו: נצמדנו - שלמה ארצי ששמעת בבוקר: האחרון ששמעתי בבוקר היה ספרי - סינרגיה ותוסיפו תמונה שאתם רוצים! לא בא לי

עונה עונה עונה../images/Emo13.gif

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה:
המממ אני... בטעות זרק עליך משהו:
שטרית
צייר עליך משהו:
הילה תרם לך תשובה במבחן:
מבחן? מה זה? עיצבן אותך:
אלימלך הבנת כמה את/ה אוהב:
טושקה שלי
איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו:
המממ בבסיס התנשקת:
הממ מועדון אכלת:
במקדונלדס בתחנה מרכזית באר שבע הלכת מכות:
הממממ לא זוכרת הצטלמת:
במזרקה של נתניה
מה הבגד האחרון ש..: לבשת:
לובשת מדים הורדת (נו, פשטת?):
המממ פיג'מה
קנית:
חולצה כזאת יפה שלבשתי לבארבי לפני שבועיים לווית מחבר:
המממ פיג'מה
רייצ'
זרקת:
גרביים שנקרעו מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר:
אזרחות
זה היה מזמן שהיה לך בו מבחן:אזרחות
בגרות אחרונה לכל החיים
דאם עברו שנתיים
שעשית בו שיעורים:
מה זה שיעורים? שהברזת ממנו:
הממ שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:
חחחח אנגלית! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך:
אמא הרביץ לך:
חחח בעלה של בתדודה שלי
קנה לך מתנה:
בתדודה שלי הכין לך אוכל:
חחחח אותה אחת ראה איתך סרט:
המממ דודים שלי מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:
ארוחת מק
הקאת:
הממממ ארוחת ערב של הבסיס... הזמנת במשלוח:
המממ נראה לי ניו דלהי... סנדביץ' כזה אכלת עם חבר:
חחח קוקו פאף כזה על הבוקר עם מור
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:
חחח דני מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:
אף פעם. אין פה איפה להתנחל העירו לך על איך שאתה לבוש:
המממ רביעי נראה לי. גם כן הארז הזה... אמא שלו. הבטן שלך קרקרה :
המממ בצהריים שמעת מוזיקה:
שומעת בהווה חלמת חלום מוזר:
חחחחח לפני איזה שבועיים ככה... צחצחת שיניים:
בבוקר התקלחת:
בבוקר החלפת גרביים:
בבוקר רצית ללכת לישון:
כל הזמן שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד:
מה הכוונה? שטחנו לך בראש:
איזה שיר מזרחי בבסיס. שנדבקת אליו:
זה לא ביחד
ששמעת בבוקר:
יום יפה
ותוסיפו תמונה שאתם רוצים!
המממ טוב

N o y 1 6

New member
אבל איזה תמונות ../images/Emo12.gif

בקיצור..את טובה ואל תתווכחי

Lilosh95

New member
יאא איזה תמונה, תודה ../images/Emo13.gif

זה לא מה שהוא לבש בטקס פרסי עמ"י?

mayam15

New member
נחמדי D:

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: לא זוכרת >< זרק עליך משהו: ממ .. צייר עליך משהו: ליאור? Oo תרם לך תשובה במבחן: אני עזרתי להההם, ריספקט D: עיצבן אותך: אבא >< הבנת כמה את/ה אוהב: ידיד רחוק \: איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: היום, בפארק. התנשקת: לפני שבוע .. באוטו >< אכלת: בבית.. לפני חצי שעה חיחי הלכת מכות: ממ.. מזמן, בפארק >< הצטלמת: במקום בלי נפש חייה :| מה הבגד האחרון ש..: לבשת: בגדי משחק הורדת (נו, פשטת?): בגדי בצפר חח קנית: תחתונים D: לווית מחבר: לא זוכרת >< זרקת: מלא חולצות ישנות נראה לי מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: אזרחות שעשית בו שיעורים: פי. :S שהברזת ממנו: ספרות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כולם !! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: סבתא D: הרביץ לך: סבתא XD כאפה בתחת, חוצפנית P: קנה לך מתנה: לא זוכרת >< הכין לך אוכל: סבתא :) ראה איתך סרט: אחותי ? מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: בייגלה :) הקאת: >< הזמנת במשלוח: פיצה D: אכלת עם חבר: פיצה D: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פיצה ? >< מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום :| העירו לך על איך שאתה לבוש: מזמן .. הבטן שלך קרקרה : לפני שעה חחח שמעת מוזיקה: עכשיו . חלמת חלום מוזר: כל לילה בערך >< צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: בצהריים רצית ללכת לישון: כל דקה מהיום הזה >< שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: שיר אחד של סימפל פלאן שטחנו לך בראש: גירלפרנד, ואשם. שרו אתמול אותו ביום הנוער, שערוריה! :| שנדבקת אליו: אינטרקום של שייגעצ ששמעת בבוקר: לא זוכרת, אבל זה היה שיר טוב D: ותוסיפו תמונה שאתם רוצים! לא באלי><

adi295

New member
../images/Emo13.gif

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: - זרק עליך משהו: אמממ צייר עליך משהו: חברה שלי תרם לך תשובה במבחן: גם חברה :) עיצבן אותך: שוב חברה חח הבנת כמה את/ה אוהב: אממ נראה לי אמא
איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: היום בבית ספר התנשקת: מתחת לבית .. אכלת: במטבח D: הלכת מכות: לא זוכרת.. הצטלמת: בבית ספר :) מה הבגד האחרון ש..: לבשת: מכנס חום חולצה לבנה [עכשיו :] הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה קנית: שמלה :] לווית מחבר: טיץ' זרקת: ממ.. מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: אממ מתמטיקה שעשית בו שיעורים: ..................... שהברזת ממנו: אנגלית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אממ נראה לי אמא הרביץ לך: אממ אולי אח שלי חח קנה לך מתנה: לא זוכרת.. הכין לך אוכל: אבא :] ראה איתך סרט: אמא מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: קורנפלקס.. הקאת: ואו לא זוכרת.. הזמנת במשלוח: פיצה אכלת עם חבר: ארומה :] זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לחם שום חח מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: -
מממ האמת כבר הרבה זמן שלא .. העירו לך על איך שאתה לבוש: ממממ.. הבטן שלך קרקרה : שבוע שעבר שמעת מוזיקה: היום D: חלמת חלום מוזר: לא זוכרת.. צחצחת שיניים: בבוקר :) התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: כל הזמן :] שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: - שטחנו לך בראש: אשם חח שנדבקת אליו: אממ האמת כלום :] ששמעת בבוקר: יום יפה D:

מה ניסגר עם השאלונים האלה????

למה הם ארוכים כאלה??? ולמה יש לי דחף לענות עליהם????
אז הנה. מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: = אחי הקטן... זרק עליך משהו:= אף אחד צייר עליך משהו: = אני, אתמול תרם לך תשובה במבחן:= אף אחד... עיצבן אותך:= כולם מעצבנים אותי הבנת כמה את/ה אוהב:= אני תמיד אוהב/מאוהב... איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו:= באייסי במוצ"ש התנשקת: = אהההה חחח זה כבר נישאר ביני לבין... XXXXXX אכלת:= ב 14:30. עד עכשיו אני לא אכלתי חחחחח הלכת מכות:= אף פעם, באמת. אני ואלימות לא חברים בכלל !!!! הצטלמת:= כמעט כל יום אני מגלה שאני מצולם ע"י סלולרי אחר בבצפר שלי חחחחחח מה הבגד האחרון ש..: לבשת: = דגמח כחול הורדת (נו, פשטת?): = דגמח כחול חחח קנית:= דגמח כחול לווית מחבר:= כלום זרקת: = חולצה כחולה חחחחחח
מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר:= ספרות שהיה לך בו מבחן:= היום, בגרות באנגלית שעשית בו שיעורים: = שיעורים? מה זה?!?!?! שהברזת ממנו:= היסטוריה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:= חס וחלילההההההההההההההההההה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך:= אמא הרביץ לך: = אף אחד קנה לך מתנה:= אף אחד חחחח הכין לך אוכל:= אמאלה שלי חח ראה איתך סרט: = אני חח מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:= נקניקייה הקאת:= אע?! הזמנת במשלוח:= כלום אכלת עם חבר:= היום בצהריים זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:= כלום מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: = אף פעם העירו לך על איך שאתה לבוש:= אני שם זין על כולם אני לובש מה שאני רוצה. אבל אף פעם לא העירו לי חחחחחח הבטן שלך קרקרה := כל יום כשאני מרעיב את עצמי חחחחח שמעת מוזיקה:= כרגע חלמת חלום מוזר:= כל יום אני חולם חלומות מוזרים, אני איש הזוי חח
צחצחת שיניים:= כל בוקר התקלחת:= הרגע החלפת גרביים: = הרגע רצית ללכת לישון:= עכשיו.. שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: = אע?! שטחנו לך בראש:= אמממממ שנדבקת אליו: = כל שיריהם של הובסטנק, אני כרגע דבוק עליהם, איזה טובים הםםםםםםםםם
ששמעת בבוקר: = הובסטנק חחחחח זהו? כבר ניגמר??? אוףףף עכשיו משעמם לי. מישהו בכלל קרא את התשובות שלי!???!?!?!?!!??

למעלה