אניאני ../images/Emo9.gif
מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: אניXD זרק עליך משהו: אח שלי צייר עליך משהו: חברה תרם לך תשובה במבחן: כנ"ל *שורק* עיצבן אותך:אנשים שמכבים ומדליקים מזגן בכיתה כל היום
הבנת כמה את/ה אוהב:מממ..כל המשפחה שהם חברים שלנו.. איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו:בחדר התנשקת: ממממ
אכלת: בבית ספר XD הלכת מכות:בסלון נראה לי.. הצטלמת:בחדר
מה הבגד האחרון ש..: לבשת: מכנסיים שחורים וחולצת בית ספר הורדת (נו, פשטת?): מממ פיג'מה
קנית:חולצות לווית מחבר: לא לווה זרקת: ממ..אני לא זורקת..אני תורמת
מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר:הסטוריה שהיה לך בו מבחן:מחשבת ישראל שעשית בו שיעורים: וואי מזמן לא היו לנו שיעורים
שהברזת ממנו:ממ מתמטיקה XD שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה 0_0 מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך:אמא הרביץ לך:
קנה לך מתנה: מממממ הכין לך אוכל:אמא ראה איתך סרט: אבא מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:קרואסון
הקאת:מממ וואי זה היה מזמן..הקאתי את כל הארוחת צהריים
עוף, אפונה ואורז...
הזמנת במשלוח: פיצה אכלת עם חבר: לא זוכרת זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:מממ..כל דבר שני שאני אוכלת בערך בסוף מגיע לחולצה שלי XDD ממ אולי קורנפלקס מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: וואי בשבת תמיד שומעים מוזיקה מזרחית חזקה כזאת..אז אני מתארת לי שזה הם
העירו לך על איך שאתה לבוש:לטובה? בבר מצווה..
לרעה..אני לא זוכרת אבל מעירים ליXD הבטן שלך קרקרה :מממ יום ראשון שעבר שמעת מוזיקה:עכשיו
חלמת חלום מוזר:אתמול בלילה
צחצחת שיניים:אתם רציניים?
התקלחת:אתמול בלילה החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: אתמול בלילה שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: עוזב שטחנו לך בראש: שירים למינהם של עידן יניב
שנדבקת אליו: HOME של כריס דארט'י או משהו
ששמעת בבוקר: לא שמעתי