שאלוןן

Ofiraaaa

New member
כי זה דורש! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

N o y 1 6

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מעו
*המקוריות
*

אני

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: אין לי מושג.. בטח אח שלי זרק עליך משהו: 0_____0 צייר עליך משהו: ניראה לי שנוע תרם לך תשובה במבחן: אממ יונתן עיצבן אותך: אחותי הבנת כמה את/ה אוהב: יעל ואמאבא
איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: ריב לא רשמי לפני כמה ימים. התנשקת: לפני יותר מדי זמן
אכלת: לפני חצי שעה הלכת מכות: עכשיו, עם אחותי הצטלמת: אתמול מה הבגד האחרון ש..: לבשת: עדיין לובשת P: מכנסי כדורסל וחולצה גזורה הורדת (נו, פשטת?): נעליים P: קנית: 2 מכנסיים ב-150 לווית מחבר: אין זרקת: לכביסה? P: אתמול מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: הסטוריה שהיה לך בו מבחן: אוהו... ערבית אולי שעשית בו שיעורים: חחח אין כזה
שהברזת ממנו: ביולוגיה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ערבית -__- מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אח שלי הרביץ לך: אחותי קנה לך מתנה: אממ קרובת משפחה קנתה לי עגילים ליומולדת. הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אמא ראתה סרט ונדחפתי. מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: תופחי אדמה הקאת: אין לי מושג הזמנת במשלוח: פיצה אכלת עם חבר: אתמול, שתיתי אייס קפה! זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אין לי שמץ מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אף פעם
העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול אמרו לי שאני מתלבשת יפה. הבטן שלך קרקרה : אתמול שמעת מוזיקה: היום חלמת חלום מוזר: היום! צחצחת שיניים: אתמול :X התקלחת: אתמול החלפת גרביים: חחח האמת שאני לא בטוחה.
רצית ללכת לישון: אתמול שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: פארנואיד של לינקין פארק ונובודי קנווס של פינק שטחנו לך בראש: "רוצה בנות" שנדבקת אליו: פאראנואיד
ששמעת בבוקר: מרגיש אחר- סינרגיה ותוסיפו תמונה שאתם רוצים!

את שוב נראית עייפהההה

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: לאזוכרת זרק עליך משהו: אחי צייר עליך משהו: חברה תרם לך תשובה במבחן: חברה עיצבן אותך: אחי הבנת כמה את/ה אוהב: אמא. ועוד מלא.. איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: בצפר התנשקת: דיי]; אכלת: בית? הלכת מכות: הצטלמת: בצפר מה הבגד האחרון ש..: לבשת: פיג'מה? הורדת (נו, פשטת?): ג'ינס וחולצה קנית: גרביים נחשב? P: לווית מחבר: מזמן, לאזוכרת זרקת: ממ מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: היסטוריה שהיה לך בו מבחן: היסטוריה שעשית בו שיעורים: חח פי אה. שהברזת ממנו: ספרות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אמא
. הרביץ לך: אחי :mad: קנה לך מתנה: לאזוכרת הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: בתדודה מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: קוטג'! הקאת: :S הזמנת במשלוח: ממ אני מניחה שפיצה חח אכלת עם חבר: סלט
. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: :X מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול העירו לך על איך שאתה לבוש: ממ הבטן שלך קרקרה: אתמול שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: כמה ימים צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: בלילה החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: בבוקר. ישנתי מאז
שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: ריטה- תשקר לי. שטחנו לך בראש: ממ שנדבקת אליו: כרגע זה מכתבים למיכלי של אלג'יר. כל הזמן משתנה. ששמעת בבוקר: עד אלייך. ותוסיפו תמונה שאתם רוצים! תראו איזה מדהימה. אני אוהבת סנאים
.

שלומיתת

New member
סנאי!!../images/Emo99.gif

היי,שמרת אותו בגלל הרעיון הגאוני שלי [פרינט סקרין,נו
]

XxXSynergitXxX

New member
רוצה לדעת שאת לא בוכהההההההה ../images/Emo10.gif

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: ליודעת. זרק עליך משהו:מושיקו. ידיד שלי . צייר עליך משהו: בר. וזה היה "אורפז + גפן = אורפז גפן
תרם לך תשובה במבחן:אפאחד. אני יודעת לבד. עיצבן אותך:מיכל . היום . הבנת כמה את/ה אוהב:היום.ר'.חסוי. איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: בצפר.אני מניחה. התנשקת: מתחת לבית . אכלת:בבית . הלכת מכות: הבר באשכול.היום בבוקר הצטלמת:אני מניחה שבהופעה של סינרגיה בטכניון P: מה הבגד האחרון ש..: לבשת: שרוואל וגופיה הורדת (נו, פשטת?): אותודבר קנית:ממ . 3 חולצות בTNT לווית מחבר:אני לא לווה בגדים מחברים . למען האמת אני מאמינה שלקחתי מבתדודהשליP: זרקת: ג'קט שלי P: מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר:מתמטיפיכסה שהיה לך בו מבחן: אזרחות . שעשית בו שיעורים: ביולוגיה שהברזת ממנו:אני לא מבריזה :p שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:מתמ' מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך:אמא
הרביץ לך: לויודעת . אףאחד . קנה לך מתנה:סבתא-סבא. הכין לך אוכל:אמא! ראה איתך סרט: אמא מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:פיצה,אמא הזמינה. הקאת:הקאתי בגיל 4, לא יודעת מה היה . הזמנת במשלוח:פיצה! אכלת עם חבר:רביולי בטטה,פנקייקס , קרטיבארטיקשוקולד. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פנקייק. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אני קרייתית , זה קבוע. העירו לך על איך שאתה לבוש:אני מניחה שאף פעם. הבטן שלך קרקרה :אתמול .אולי . שמעת מוזיקה:האמת ש"עשיתי" היום בפלייבק , גיטרה חשמלית וזה P: חלמת חלום מוזר:אתמול . צחצחת שיניים:בוקר.היום. התקלחת: 'תמול. החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון:עכשיו! שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: 'תראי זה אני' , 'זה לא ביחד' in loving memory
, 'צועקים .. ' , אני חושבת שיש עוד אבל אני לא זוכרת.
שטחנו לך בראש: אשם , אבל זו אהבה . D:
שנדבקת אליו: ^ כנ"ל . ששמעת בבוקר: אוה, שמעתי את כל הדיסק הישן + ראיתי קליפים של אשם , עד אלייך ,וגם שמעתי ת'דיסק השני, חלקו.
תמונה : אני אוהבת אתכם כ"כ ! אתם מדהימים ^^

שלומיתת

New member
מעו../images/Emo9.gif

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: נראלי אני על עצמי
זרק עליך משהו:לוזוכרת צייר עליך משהו: חברה שלי בשיעורים תרם לך תשובה במבחן:לא יוצא לי ממש להשתמש בזה
עיצבן אותך:חח מי לא? הבנת כמה את/ה אוהב:הממ איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו:איפה?לא זוכרת
התנשקת: ממ אכלת:במטבח?
הלכת מכות:לא קרה לי בזמן האחרון הצטלמת:נראה לי בטכניון מה הבגד האחרון ש..: לבשת: אני עכשיו עם סרפן ג'ינס
הורדת (נו, פשטת?): ממ לא זוכרת קנית:אתמול בגדים לשבועות
לווית מחבר:לאדעת זרקת: ממ מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר:תנ"ך נראה לי שהיה לך בו מבחן:בגרות בתושב"ע
שעשית בו שיעורים: חחחחחח שאלה טובה! שהברזת ממנו:הממ שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ח כל שיעור אפשרי כמעט מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך:אמא
הרביץ לך:
קנה לך מתנה:שאלה טובה,אני באמת צריכה להגיד להם לעשות את זה יותר! הכין לך אוכל:אממ..הכנתי לעצמי ראה איתך סרט: לוזוכרת מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:צהריים..פתיתים וזה
הקאת:
הזמנת במשלוח:לא יצא לי בזמן האחרון אכלת עם חבר:סנדביץ' בבצפר?
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:חח גזר,אתמול מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בערבי שבת העירו לך על איך שאתה לבוש:היום,אח שלי אמר לי שהוא אוהב את הסרפן שלי,אז אמרתי לו שאני אקנה לו גם כזה
הבטן שלך קרקרה :אתמול אחרי שהסתובבתי שעות בקניון
שמעת מוזיקה:היום חלמת חלום מוזר:לא זוכרת..[חוץ מהחלום על גפן עם זקן וקביים,אבל עברו כבר שבועיים מאז] צחצחת שיניים:בבוקר התקלחת:אתמול החלפת גרביים: קיץ!!חם!!מי הולך עם גרביים?! רצית ללכת לישון:חח ישנתי צהריים
שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: just feel better שטחנו לך בראש:כל השירי היפ הופ המיותרים האלה שנדבקת אליו: סינרגיה ששמעת בבוקר: אני מאמינה שזה היה קשור איכשהוא לסינרגיה ותוסיפו תמונה שאתם רוצים! שאלון נחמד!

למעלה