מעו../images/Emo9.gif
מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: נראלי אני על עצמי
זרק עליך משהו:לוזוכרת צייר עליך משהו: חברה שלי בשיעורים תרם לך תשובה במבחן:לא יוצא לי ממש להשתמש בזה
עיצבן אותך:חח מי לא? הבנת כמה את/ה אוהב:הממ איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו:איפה?לא זוכרת
התנשקת: ממ אכלת:במטבח?
הלכת מכות:לא קרה לי בזמן האחרון הצטלמת:נראה לי בטכניון מה הבגד האחרון ש..: לבשת: אני עכשיו עם סרפן ג'ינס
הורדת (נו, פשטת?): ממ לא זוכרת קנית:אתמול בגדים לשבועות
לווית מחבר:לאדעת זרקת: ממ מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר:תנ"ך נראה לי שהיה לך בו מבחן:בגרות בתושב"ע
שעשית בו שיעורים: חחחחחח שאלה טובה! שהברזת ממנו:הממ שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ח כל שיעור אפשרי כמעט מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך:אמא
הרביץ לך:
קנה לך מתנה:שאלה טובה,אני באמת צריכה להגיד להם לעשות את זה יותר! הכין לך אוכל:אממ..הכנתי לעצמי ראה איתך סרט: לוזוכרת מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:צהריים..פתיתים וזה
הקאת:
הזמנת במשלוח:לא יצא לי בזמן האחרון אכלת עם חבר:סנדביץ' בבצפר?
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:חח גזר,אתמול מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בערבי שבת העירו לך על איך שאתה לבוש:היום,אח שלי אמר לי שהוא אוהב את הסרפן שלי,אז אמרתי לו שאני אקנה לו גם כזה
הבטן שלך קרקרה :אתמול אחרי שהסתובבתי שעות בקניון
שמעת מוזיקה:היום חלמת חלום מוזר:לא זוכרת..[חוץ מהחלום על גפן עם זקן וקביים,אבל עברו כבר שבועיים מאז] צחצחת שיניים:בבוקר התקלחת:אתמול החלפת גרביים: קיץ!!חם!!מי הולך עם גרביים?! רצית ללכת לישון:חח ישנתי צהריים
שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: just feel better שטחנו לך בראש:כל השירי היפ הופ המיותרים האלה שנדבקת אליו: סינרגיה ששמעת בבוקר: אני מאמינה שזה היה קשור איכשהוא לסינרגיה ותוסיפו תמונה שאתם רוצים! שאלון נחמד!