שאלוןן

../images/Emo132.gifשאלוןן ../images/Emo22.gif

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: עיצבן אותך: הבנת כמה את/ה אוהב: איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הבגד האחרון ש..: לבשת: הורדת (נו, פשטת?): קנית: לווית מחבר: זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: הקאת: הזמנת במשלוח: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה : שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון: שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: שטחנו לך בראש: שנדבקת אליו: ששמעת בבוקר: ותוסיפו תמונה שאתם רוצים!

McFreaKy

New member
*מתחמק מלעשות כפיפות בטן*

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: שאני זוכר ושזה היה בכוונה - לין לפני איזה שנתיים או שלוש. זרק עליך משהו: אני כל כך לא זוכר. צייר עליך משהו: קרן, אני מניח. תרם לך תשובה במבחן: לא יודע, אני זה שתרם לאחרים. X: עיצבן אותך: אידיוט אחד.
הבנת כמה את/ה אוהב: לא יודע.
אולי אמא. איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: בבית, אני מניח. התנשקת: אממ, וואו, נראה לי שבחדר שלי. אכלת: במטבח.
הלכת מכות: לא יודע, אולי בגן המשולש במפגש אוונסנס.
הצטלמת: אני חושב שבבית, או אתמול בבית ספר. מה הבגד האחרון ש..: לבשת: אני לובש כרגע חולצה שחורה ושארוול לבן. הורדת (נו, פשטת?): לא יודע. קנית: אתמול כמעט קניתי בגדים יפים.
אני מניח שחולצה כלשהי. לווית מחבר: חולצה. זרקת: בטח חולצה.
מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: מה זאת אומרת? @__@ שהיה לך בו מבחן: אני חושב שאזרחות הייתה הבגרות האחרונה, אבל אולי אני טועה. שעשית בו שיעורים: כן, כי אני אזכור את זה מלפני שנה.
סביר שמתמטיקה. שהברזת ממנו: לא הייתי מבריז.
אבל אם כן, בטח צרפתית. X: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: המורה לפיזיקה. שתחנק. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: בטח סבתא. הרביץ לך: לא יודע.
קנה לך מתנה: סבתא.
הכין לך אוכל: אמא? ראה איתך סרט: אף אחד נראה לי בעשור האחרון.
אה, אולי אבא, איזה שר הטבעות... מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: חלב?
הקאת: לא יודע, אני לא מנהל מעקב. @__@ הזמנת במשלוח: לא זוכר מתי בחיי הזמנתי משלוח. אולי ננדוס לפני 5 שנים.
אכלת עם חבר: לא זוכר, בטח שוקולד.
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חטיפים, אני מנחש. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הרבה זמן, ברוך השם. העירו לך על איך שאתה לבוש: למה שמישהו יעיר לי, אני מתלבש אחלה.
הבטן שלך קרקרה : לא יודע. @__@ שמעת מוזיקה: אתמול? חלמת חלום מוזר: כל הזמן. צחצחת שיניים: הבוקר. התקלחת: אתמול בערב. החלפת גרביים: אתמול. @_@ רצית ללכת לישון: עכשיו?
שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: Kelly Clarkson - Hear Me.
ומרגיש אחר. שטחנו לך בראש: חום יולי אוגוסט, אבל אני טוחן לעצמי ונהנה. שנדבקת אליו: אשם, אלו שלמעלה, שני החדשים של דארן הייז (?) וקנדימן של כריסטינה. ששמעת בבוקר: I wanna have your babies בVH1. וואו, טוב שהם לא טוחנים אותו. וזה אחד השירים המפגרים בתבל. X: ועכשיו גריי!

דורה17

New member
בוקר טוב... אני עייפה....

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: - זרק עליך משהו: - צייר עליך משהו: - תרם לך תשובה במבחן:- עיצבן אותך: בתדודה שלי הבנת כמה את/ה אוהב: אחותי איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: - התנשקת: - אכלת: חתונה אתמול הלכת מכות: - הצטלמת: משפחה חח מה הבגד האחרון ש..: לבשת: חולצה צהובה ומכנס אפור הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה קנית: בגדים בתחנה המרכזית בירושלים חחח לווית מחבר: זרקת: כשסידרתי ת'ארון חח מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: ביולוגיה שהיה לך בו מבחן: בתמטמטיקה שעשית בו שיעורים: פחח מי עושה שיעורים בימינו? שהברזת ממנו: מתמטיקה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אף אחד.. המורים שלי חמודים (או יותר נכון חמודות) מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אמא הרביץ לך: בתדודה שלי חח קנה לך מתנה: סבא וסבתא הכין לך אוכל: אמא? ראה איתך סרט: אחותי מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: האוכל מהחתונה הקאת: האוכל מהחתונה חח הזמנת במשלוח: לא זוכרת אכלת עם חבר: ארומה נראה לי. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מ.. לא זוכרת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ביום שישי שעבר העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא תמיד עושה את זה גררר הבטן שלך קרקרה :אתמול בחתונה שמעת מוזיקה: כנ"ל חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה! חחח חלמתי על אנשים מהפורום (שראיתי בהופעה) ועל סינרגיה(טוב רק בנואה חח) צחצחת שיניים: לפני חצי שעה התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון: עכשיו שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: ספרי שטחנו לך בראש: רוצה בנות שנדבקת אליו: savin' me של ניקלבק ששמעת בבוקר: עוד לא שמעתי שירים היום חח אין לי כוח לתגוה רגילה אז אין תמונה חח

GiLi73

New member
עונה../images/Emo171.gif

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: - זרק עליך משהו:- צייר עליך משהו: חברה שלי תרם לך תשובה במבחן: חברה עיצבן אותך: אמא הבנת כמה את/ה אוהב: חברהשלי
איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: אממ לודעת
התנשקת: - אכלת: בחדר הלכת מכות:- הצטלמת: בחדר מה הבגד האחרון ש..: לבשת: מכנס הורדת (נו, פשטת?): חצאית קנית: נעליםם לווית מחבר: אני לא לווה בגדים מחברות
זרקת: גופיה מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: אזרחות שהיה לך בו מבחן: אנגלית שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו:- שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: - מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: בן דוד שלי הרביץ לך: - קנה לך מתנה: דודה שלי הכין לך אוכל: דודה [אחרת] ראה איתך סרט: בן דוד שלי מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: קוראסון הקאת:- הזמנת במשלוח: פיצה אכלת עם חבר: פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:- מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: - העירו לך על איך שאתה לבוש: לפני שבוע.. הבטן שלך קרקרה : היא מקרקרת תמיד
שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: בלילה צחצחת שיניים: לפני שעתיים בערך... התקלחת: ^^ החלפת גרביים:- רצית ללכת לישון: עכשיוו שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: - שטחנו לך בראש: - שנדבקת אליו: הסודות-דנה עדיני ששמעת בבוקר: ^^

סינטטית

New member
בוקר טוב!

מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתייה: אני על עצמי
זרק עליך משהו: לא זוכרת צייר עליך משהו: עדי תרם לך תשובה במבחן: חגית נראהלי עיצבן אותך: אחותי הבנת כמה את/ה אוהב: האמת שלאחרונה הבנתי כמה אני אוהבת את גפן... וזה לא שלא הבנתי את זה קודם, אבל הבן אדם פשוט נשמה.
איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: ברכבת?X: אכלת: בבית הלכת מכות: בבית הצטלמת: בטיילת מה הבגד האחרון ש..: לבשת: מה שאני לובשת עכשיו, פיג'מה
הורדת (נו, פשטת?): מה שלבשתי אתמול.. ג'ינס וחולצה.חח קנית: 3 חולצות בפוקס לווית מחבר: לא זוכרת, זה לא קורה הרבה זרקת: את החולצות בי"ס מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר: מחשבים שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים: מתמטיקה [כי רק בזה עשיתי, אם עשיתי] שהברזת ממנו: מחשבים שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ספרות מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אחותי קנה לך מתנה: אחותי הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אבא מהו המאכל האחרון ש..: אכלת: עוגה חח הקאת: לא זוכרתX: הזמנת במשלוח: טיים עוף [הנתנייתים מבינינו יכירו..] אכלת עם חבר: סבארו זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: המ מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: המ, אני גרה בנתניה, אם זה עונה לכם על השאלה... העירו לך על איך שאתה לבוש: אחותי כל הזמן חח הבטן שלך קרקרה : הממ שמעת מוזיקה: עכשיו חח חלמת חלום מוזר: לפני כמה ימים צחצחת שיניים: היום התקלחת: אתמול החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון: עכשיו
! שירים: אמר מה שהתכוונת להגיד: יש כלכך הרבה... נלך על "תראי זה אני" שטחנו לך בראש: חח לא יודעת יש הרבה שנדבקת אליו: "לא לא לא..הוא לא יודע שאת פה.." ששמעת בבוקר: מה שיש ב24 הודגש באמצעות מדגישומטיק

GiLi73

New member
../images/Emo2.gif

גם אני נדבקתי על השיר "הבוקר יאיר"
ומי אלה בתמונה??

Ofiraaaa

New member
שתי מדהימות ../images/Emo99.gif

וכולם נדבקו לשיר הזה חחחח X:

niro levi

New member
זה קצת לא נראה ככה

אבל אם את מתעצבנת בגללה אני אומרת לך מעכשיו שאת סתם מתעצבנת כי היא לא תפסיק וחבל על העצבים שלך..

למעלה