אני רק שאלה

ASARUF

New member
2 עמדות עיקריות

כקשר רגיל/התקפי/הגנתי או כווינגר התקפי/לאמצע תלוי מה יש לך בעמדות האלה חוץ ממנו, אם יש לך קישור טוב בלעדיו ובאגפים חסר לך אז שים אותו באגף, התקפי לחיזוק התקפת אגף או לאמצע לחיזוק הקישור. אם יש לך אגפים טובים ודווקא בקישור אתה צריך חיזוק תשחק איתו כקשר, רגיל הגנתי או התקפי תלוי במה שאתה צריך (הוא יתרום יותר כהתקפי). נ.ב. קח בחשבון שאם אתה משחק איתו כקשר או כקיצוני לאצמע אתה צריך שיעלה לו הכושר גופני אחרת הוא לא יתרום הרבה.

L I R A

New member
עזרה בקשר למכירת שועריים...

יש לי שתי שועריים: 1. השוער הראשון: בן 19, בכושר משחק טוב, בריא. בחור נעים, חם מזג והגון. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות בינוני. לאום: Schweiz מדד כישורים (TSI): 29 600 שכר: 41 400 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: גרוע עמידה בשער: נהדר קישור: איום מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: גרוע מצבים נייחים: גרוע 2. השוער השני: בן 18, בכושר משחק סביר, בריא. בחור נחמד, מאוזן וישר. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות סביר. לאום: Deutschland מדד כישורים (TSI): 12 690 שכר: 21 840 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: גרוע עמידה בשער: יוצא מן הכלל קישור: איום מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: איום *השאלות שלי הם: 1. האם כדי לאמן תשוער הראשון עד עולמי ואז למכור אותו..או עכשיו למכור ... באיזה מצב אני ארוויח עליו יותר כסף?(עוד פחות מ- 5 אימונים הוא עולה) 2.האם כדי לאמן תשוער השדני עד שוא יעללה רצה..או כדאי עכשיו למכור? איפה אני ארוויח יותר כסף... ייקח לו עוד הרבה אימונים לעלות..לשוער השני..

כרוניקל

New member
תשובות

1) שיקול שלך, ברור שבתור עולמי הוא שווה יותר כסף, ומכוון שבתור מתאמן אני לא חושב שיש אנשים שירצו לקנות אותו (בכל זאת כמעט סוף העונה כבר והוא בן 19), אני חושב ששווה להשאיר אותו עוד רמה. וואלה שאני חושב על זה אולי עדיף לך למכור לפני עדכון המשכורות בסוף העונה, המשכורת שלו תכפיל את עצמה כמה פעמים בעדכון המשכורות.. 2) לדעתי עדיף להשאיר אותו עוד רמה אחת ולמכור בשבוע הראשון של העונה הבאה.. ובקשר לזה שאתה אומר שעוד הרבה אימונים הוא יעלה - אם אני לא טועה שוער בן 18 עלה רמה כל 5 שבועות, ולכן עד לשבוע הראשון של העונה הבאה הוא יעלה רמה. קיצר את הראשון תמכור את השני תשאיר.

L I R A

New member
תודה רבה על העזרה..אבל כמה דברים

בקשר לשוער הראשון...השאלה היא עוד כמה זמן הוא עולה לעולמי ובכמה הוא יימכר בתור שוער עולמי..(עולמי זה אחרי נהדר) ניראה לי בינתיים אני אוכל לעמוד במשכורת שלו..ובקשר לשוער השני..אני לוקח את העצה שלך..תודה על העזרה :)

כרוניקל

New member
בקשר לשוער הנהדר

אתה יכול לבדוק במחשבון השוערים עד כמה הוא קרוב לעלייה, ולפי זה לדעת אם הוא יעלה לפני עדכון המשכורות. זה שתעמוד במשכורת שלו זה ברור, בעיקר מכוון שאתה מתכונן למכור אותו בתחילת העונה, אבל אל תשכח שאחרי עדכון המשכורת הוא יהיה פחות אטרקטיבי בעיני קונים. בהצלחה.

למעלה