אני רק שאלה

כרוניקל

New member
אמרתי כן להתקשר,

ולא לשלוף שחקן מקבוצת הנוער שבתפריט המועדון. אני לא בטוח לגבי מתי יש אימון, אבל זה לא משנה כי אתה לא יכול לראות את התוצאות שלו עד המשחק (אתה הרי לא רואה את התכונות של השחקנים). המאמן נותן דוח 24 שעות אחרי שמשחק הליגה של קבוצת הנוער הסתיים. ובקשר לדוגמא שנתת, המאמן נותן לך עצות אבל לא על כל השחקנים ובטח שלא במשחק אחד.. הכי הרבה שנתקלתי עד היום זה עצות על 3 שחקנים במשחק אחד ולדעתי זה הכי הרבה. אתה תדע את התכונות של השחקנים ברגע שתקדם אותם לקבוצה הבוגרת שלך, שזה יקרה מינימום עוד עונה. מקווה שעזרתי.

s h a h a r 8

New member
עזרת ועוד שאלה..

חח עונה של קבוצת נוער זה נקרא מאז שאני התחלתי לשחק או מאז שהקימו את הקבוצה? כי אני הגעתי לקבוצה באמצע העונה שמה..

tomash11

New member
עונה של קבוצת נוער

אם אני לא טועה - זה ממתי שקבוצת הנוער התחילה לשחק בליגה שהצטרפת אליה ועד שנגמרים המשחקים בליגה הזו (שני סיבובים). ככל שיש פחות קבוצות בליגת הנוער שאתה נמצא בה, ככה העונת נוער תהיה קצרה יותר.

שי אגם

New member
שאלה חשובה לכולם!!../images/Emo70.gif

נעלו לחבר שלי את הקבוצה שלא בצדק, הוא שלח אימייל להנהלת האטריק ישראל אבל הם סנובים ולא מתחשבים, אשמח אם תכתבו פה אימייל של בכירים מהנהלת האטריק ישראל שחבר שלי יוכל לפנות אליהם. תודה

כרוניקל

New member
כמה דברים

דבר ראשון, תרשום את מספר הקבוצה של חבר שלך שנראה אם הוא באמת לא רימה. דבר שני, למנהלי המשחק לוקח כמה זמן לענות, ולכן אם האימייל נשלח אליהם הבוקר - ברור שהם עדיין לא ענו. דבר שלישי, גם אם היה לי אימייל של אחד הבכירים - הוא לא היה מתייחס להודעה שלך, אלא פשוט מוחק אותה. תן מספר קבוצה ונראה.

כרוניקל

New member
על פניו לא נראה שהוא רימה

אין העברות מאותו איי פי לאותו איי פי ולא נראה כאילו יש רמאות. מה שיכול להיות, לאחר שראיתי שהשם של האצטדיון שלו הוא "אמא שלך כלבה", יכול להיות שחבר שלך משתמש בשפה כזאת גם בהודעות שהוא שולח בתוך האטריק. אני לא יודע אם זה סיבה מספיקה לסגירת קבוצה - אבל זה נראה לי הדבר היחידי שהוא עשה לא בסדר, ולכן אין לך מה לדאוג - מנהלי המשחק יראו שהוא לא רימה וכנראה יחזירו לו את הקבוצה. מתי הוא שלח להם הודעה?

שי אגם

New member
תשובה:

הוא שלח להם הודעה לפני כשבוע בערך..הם כאמור החזירו לו תשובה באומרם כי הקבוצה לא תחזור לניהולו.. הוא שאל אותם איך הוא "חטא"..והם השיבו שהוא עשה העברה עם חבר..הוא לא יודע על מה הם מדברים אם תוכל לבדוק זאת.. תודה..

כרוניקל

New member
לא יודע מה להגיד לך

יכול להיות שהוא קנה שחקן בסכום מוגזם מדי או שמכר שחקן בסכום מוגזם מדי, את זה אני לא יכול לדעת כי אני לא יודע את התכונות של השחקנים. בכל מקרה אם זה מה שמנהלי המשחק חושבים הוא כנראה לא יקבל את הקבוצה בחזרה. אני מוכרח לציין, הוא בכל מקרה בליגה 7 ולכן לא הפסיד קבוצה טובה, חצי נחמה. שיהיה לו בהצלחה.

שי אגם

New member
אין מצב

מוזר שהמשתמש לא יודע אפילו מה היה חטאו לפני שגזרו עליו את עונשו.. אתה במקרה מכיר את אחד ממנהלי האטריק שיבדקו ביסודיות את הבעיה..ויחזירו לו תשובה אמינה או אם לא קשה לך תוכל לכתוב לי את האימייל של בכירים מהנהלת האטריק בישראל... בתודה רבה.. נ.ב מצטער על ההטרדה

שי אגם

New member
תשובה

ודרך אגב, אפשר לראות לפי המדד כישורים אם השחקן נקנה במחיר גבוה יחסית ואני ועוד הרבה אנשים שחקרנו זאת..לא ראינו אף שחקן שנמכר במחיר גבוה ...

שימי1984

New member
תשובה נכונה של המנהלים

יש שחקן בהעברות שנמכר ב-1700000 The Pustemot IaSuL_4_u 1 700 000 NIS 1 090 TSI בן 18 אבל לא נראה לי שהוא היה חבר

שי אגם

New member
קודם כל..

תחילה שזהו שחקן בן 18 בעל הגנה מעולה..ושנית סגרו לו את הקבוצה לפני שהוא נמכר ככה שאין סיכוי..

שימי1984

New member
../images/Emo43.gifשאלה שקשורה לליגת תפוז!!!

אולי זה לא בשרשור הנכון, אבל יש לי שאלה... האם עליתי מהבתים לשמינית הגמר??? כי לפי מה שידוע לי הפסדתי פעם 1 ו- 4 פעמים ניצחתי, 2 הפסדים טכני ואז ניצחתי ו- 2 ניצחונות אמיתיים וכמו שאמרתי הפסד 1...

nimrodtoav

New member
אפשר לשחק פיק אח"כ רגיל ועוד פעם פיק..(חייב..

מה אתם אומרים?

s h a h a r 8

New member
באיזה עמדה לשים אותו?

כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: טוב מסירה: סביר משחק אגפים: סביר הגנה: בינוני הבקעה: חלש מצבים נייחים: גרוע

למעלה