אני רק שאלה

myeran

New member
שאלה של טירון

רכישת שחקן רק לצורך שימוש בתור ליצן מנהיגות-טוב ואשיות-מקובל האם שווה 80 אלף?

כרוניקל

New member
היום אפשר לחפש לפי מנהיגות,

ולכן שחקנים כאלה נמכרים היום גם בסביבות ה10,000.. בכל מקרה זו לא טעות נוראית.

Suli

New member
ליצן לא תורם במאומה

ולכן חבל לבזבז על שחקן X יותר כסף רק כי הוא ליצן

בועז בר1

New member
אימון כושר גופני...

האם אימון כושר גופני פוגע בפורום? ואם כן עד כמה זה פוגע? תודה.

כרוניקל

New member
פוגע

אבל זה לא קבוע. להרבה שחקנים ירד הכושר משחק, אבל לא לכולם בדרך כלל. אלה שהכושר משחק שלהם נפגע - בדרך כלל רק ברמה אחת - ולעיתים נתקלים בשחקנים עם ירידה כפולה ומשולשת (לא עלינו).

בפורום הוא לא פוגע אלא רק בפורם

ועכשיו ברצינות, הפורם נפגע מאימון כושר גופני, אבל לפי דעתי זה באקראי יכול להיות שלשחקן אחד ירד ולשחקן אחר לא ירד. מה שכן, אם אתה רוצה לאמן כושר גופני, תעלה עם השחקנים החשובים בהרכב, כי אז יש יותר סיכוי שהפורם לא יפגע/פחות יפגע.

s h a h a r 8

New member
שוער

במחשבון השוערים יש בצד ימין עוד משו.. רשום נגיד: כושר משחק: בינוני ואז בתבנית השניה רשום מנמוך עד גבוה.. איך אני יודע מה זה נמוך עד גבוה? מדד כישורים = 4 030 , בן 26, בכושר משחק בינוני בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות עלוב כושר גופני: בינוני עמידה בשער: טוב קישור: איום מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: עלוב תוך כמה זמן השוער שלי יעלה רמה? לפי המחשבון הוא אמור לעלות עוד אימון.. (כמובן צריך להתחשב שהוא זקן יחסים וכושר גופני בינוני..)

כרוניקל

New member
הוא לא יעלה עוד אימון

חסר לו חמישית רמה כדי לעלות לרמה הבאה, כלומר אם הוא היה מקבל אימון של חמישית רמה הוא היה עולה באימון הקרוב, אבל חמישית רמה זה אימון שבני 19 מקבלים ולא בני 26, ולכן להערכתי הוא יעלה עוד מספיק אימונים (לפחות 5-6 אם יש לך מזל)

כרוניקל

New member
2 שאלות

1) עד כמה הנסיון במערך משפיע? אם אני רוצה להפתיע ולעלות במערך שאין לי בו נסיון בכלל (עלוב) במה בדיוק זה יפגע ועד כמה גדולה תהיה הפגיעה? 2) ידוע ששוער תורם הרבה מאוד לציוני ההגנה, אבל מישהו פעם ניסה לשחק עם שוער בתור בלם או מגן? האם הוא יתרום משהו לציוני ההגנה או שבכלל לא? תודה.

gulu19

New member
תשובות

1. הניסיון במערך הוא חשוב מאוד. אם תעלה במערך שבו אין לך ניסיון ציון הקישור שלך ייפגע מאוד. 2. שוער שישחק כבלם או מגן לא יתרום כלום אלא אם יש לו יכולת הגנה (עד היום לא ראיתי שחקן גם עם שוערות וגם עם הגנה...).

s h a h a r 8

New member
2 שאלות

איך אני יכול לגלות איזה שחקן מתאים להיות שוער באקדמיית נוער? אני עובר שחקן שחקן וכולם עם 0 כוכבים... רשום שאני יכול להתקשר למגלה הכישרונות שיציע לי שחקן.. איך אני מתקשר? אם אני מתקשר זה יעלה כסף?

get low

New member
אין דרך אחרת לגלות, חוץ מלנסות

או שתקווה שהסקאוטר שלך יגיד לך על שחקן שהוא מצא, שהוא שוער ברמה יחסית טובה.. להתקשר לסקאוט לא עולה לך כסף, אתה משלם לו קבוע כל שבוע 25 אלף שים לב שהוא לא יציע לך שחקן אם כבר יש לך 16 שחקנים באקדמיה. האימון בנוער, עד כמה שהבנתי, מתבצע מיד אחרי כל משחק.

s h a h a r 8

New member
נו אז תקשיב..

יש לי 13 שחקנים ו3 סקאוטרים.. מתי הם יתקשרו? אני מחכה לטלפון שלהם .. חח סתם... רשום שפעם אחרונה שדיברתי איתם היתה לפני 66 ימים וקיבלתי את הקבוצה לפני כמה ימים.. תסביר לי בבקשה איך אני מדבר איתם..

get low

New member
יש לך כפתור להתקשר אליהם

בדף הראשי של קבוצת הנוער

s h a h a r 8

New member
איפה אתה רואה?

hapoel(i)pt (10779) קבוצת הנוער של MongooseRider מדינה : Israel אזור : Petah Tikva אצטדיון הנוער : מחלקת הנוער בפ''ת ליגת הנוער : #1.sesvetska liga מגלי כשרונות Ezra Yohpaz, בן 36. מחפש 'שוער' ב Haifa, Israel התקשרת ל Ezra לפני 66 ימים, 18 שעות ו 25 דקות. שנה פטר אותו! Almog Benayoun, בן 54. מחפש 'קשר' ב Tel Aviv, Israel התקשרת ל Almog לפני 66 ימים, 20 שעות ו 38 דקות. שנה פטר אותו! Peleg Va'aknin, בן 47. מחפש 'קיצוני' ב Petah Tikva, Israel התקשרת ל Peleg לפני 66 ימים, 20 שעות ו 39 דקות. שנה פטר אותו!

כרוניקל

New member
סבבה, להבא שתדע

שאתה יכול או להתקשר למגלי כשרונות שלך, או לשלוף שחקן - רק אחד בשבוע לאחר העדכון הכלכלי. לדעתי, מכוון שאתה מתחיל ורמת הנוער שלך גם ככה גרועה, עדיף לך להתקשר למגלי הכשרונות ולא לשלוף שחקן.

s h a h a r 8

New member
למה לא להתקשר?

זה לא עולה כסף... עוד שאלותת.... מתי יש אימון בנוער? מתי המאמן של הנוער נותן לי דו"ח לגבי השחקנים? לא נראה לי שהברתי טוב אז הנה דוגמא: לדעתי, *** לא יזכה לממש את מלוא הפוטנציאל שלו בתור כדורגלן אם לא יקבל מספר אימוני משחק אגפים. אוקיי, נדבר אחר-כך. זה קרה לפני 2 משחקים ואתמול היה לי משחק ואין חדש..

למעלה