אני רק שאלה

ofir369

New member
../images/Emo131.gif אני רק שאלה

שלום. אני משחק קבוע במערך 3-5-2 כבר עונה שלמה (כולל משחקי ידידות). בשבוע האחרון, הציון במערך הזה יורד לי לטוב יום אחרי משחק - דבר שמעולם לא קרה לי. מישהו יודע למה?

gulu19

New member
אולי מכרת שחקן...

בכל מקרה זה לא נורא, עם ניסיון טוב במערך הבלבול הוא די נדיר (אלא אם השם שלך סימון
)

simond15

New member
../images/Emo6.gif

כבר מזמן לא קרה לי חחח (וכמובן ששבוע הבא זה יקרה...)

nimrodtoav

New member
במקרה ומקום ראשון ושני מסיימים עם ניקוד זהה..

מה קובע יחס שערים כללי העונה או התוצאות הפנימיות בין שתי הקבוצות הספציפיות? ועוד שאלה קטנה אני עומד לעלות לליגה 6 והאיצטדיון שלי לא עבר שיפוץ רק 12000 יהיה בסדר?!מאיפה לעזעזל אני אמור להשיג כמה מיליונים לשפץ? קבוצת הנוער עונה שלמה לא עולה מגרוע החל מסביר כדי למשוך שחקנים?או רק בטוב? בנתיים יוצאים רק שרברבים...

goblin32

New member
אם היחס שערים זהה

וכמות השערים שהקבוצות ספגו והכניסו שוות?

get low

New member
מחשבון האיצטדיון

הלינק שיש בקישורים כבר לא עדכני. אני זוכר שפעם מצאתי את הלינק המעודכן, אבל אני לא מוצא אותו עכשיו.. והתוכנה של עידן החליטה להפסיק לעבוד לי אחרי הפרמוט. help, someone?

get low

New member
מוזר.. נראה לי שניסיתי את הכתובת הזאת

אולי עשיתי בסוף com
תודה בכל אופן

e t e l

New member
שאלה

מישהו יודע האם משחק בו היריב לא מצליח לגייס מספיק שחקנים, והתוצאה היא 5:0 טכני, נחשב בתור אימון ליכולות שאני מאמן ?(האם השחקנים האלה כביכול שיחקו?)

peleg125

New member
כנס

אם אתה שמת הרכב מלא וחוקי אתה מקבל אימון. הוא לא.

s h a h a r 8

New member
2 שאלות..

1. מה זה פורם? 2. נגיד ואני משקיע 100 אלף בשבוע בקבוצת נוער.. זה כביכול הקבוצה של אקדמיית הנוער?

2 תשובות:

1.פורם=כושר משחק. 2.ה-100 שאתה משקיע בנוער, זה למעשה השקעה בסקאוטים שמחפשים לך שחקנים, אז ניתן להגיד שזה קב' אקדמיית הנוער שלך

תראה...

אני משקיע 100 אלף, כלומר 3 סקאוטים אבל זה תלוי במצבך הכלכלי וגם אם ברצון שלך..

ASARUF

New member
רק להבהיר נקודה

אם אתה מתכוון להשקעה של 100 אלף בתפריט המועדון, זה לא קשור לאקדמיית נוער כדי להשקיע באקדמייה אתה פשוט צריך לפתוח אותה ההשקעה השבועית בדף המועדון שייכת למערכת נוער הישנה.

כרוניקל

New member
אני חושב שבלבלו אותך

אתה מתכוון להשקעה של 100 אלף כל שבוע בנוער בעמוד "המועדון"? כי אם כן זה לא קשור לאקדמיית הנוער, זאת קבוצת נוער שניתן לשלוף ממנה שחקן כל שבוע ותכונותיו יהיו בהתאם לרמה של קבוצת הנוער (איום - מצוין). אם אתה משקיע 100 אלף, תוך עונה אחת יהיה לך נוער טוב ותוך שתי עונות נוער מצוין.

למעלה