אני רק שאלה- שאלות נפוצות

OMER5284

New member
מתאמנים ששיחקו היום..

מתאמנים ששחיקו היום, מתי יתעדכן להם האימון( TSI/רמה)?

owen007

New member
באימון ביום חמישי הקרוב

TSI משתנה רק לאחר פציעות ואימון רמה משתנה רק אחרי אימון, והאימון בישראל נערך בשעה 16:30 (שעון ישראל), אז בסביבות השעה 17:00 אתה יכול לצפות לשינויים. ד"א, תרשה לי להזכיר לך שאם תשתף את המתאמנים שלך היום, במשחק ביום שלישי בתפקיד אחר הם לא יקבלו אימון. לדוגמה: אתה מאמן חלוצים, והיום המתאמנים שלך שיחקו כחלוצים. אם בשלישי הם ישחקו כ:בלמים/קשרים/ווינגרים/שוערים - הם לא יקבלו אימון הבקעה

מכביסט05

New member
פציעה

נפצע לי אחד הקשרים במשחק גביע ביום שלישי, הוא היה Bruised but training, ויש לציין שהוא בן 33. שכרתי שישה רופאים במטרה להכשיר אותו למשחק הגביע ביום שלישי, ובינתיים הוא עדיין רק Bruised but training. אני שוקל לשכור עוד ארבעה רופאים, אבל בכל מקרה, יש מצב שהוא יהיה Bruised but playing עד המשחק ביום שלישי?

עקרונית, גיל 33 בעייתי,

יכול לקחת לו שבוע ומעלה אפילו לפלסתר. צריך יותר נתונים. כמה tsi הוא איבד? כמה נוסף לו מאז? יש לך עוד שני עדכונים עד למשחק הגביע, אם הוא מגיע לחצי מסכום ה-tsi שהוא איבד, יש מצב. בכל מקרה, תשכור עוד רופאים, אם אתה חייב אותו.

assafish

New member
מאמן

על מה המנהיגות והנסיון של המאמן משפיעים? על מה העדפת משחק שלו משפיעה? ומה הרמה שלו אומרת?

OFIR 10

New member
מממ

על מה המנהיגות והנסיון של המאמן משפיעים? על מה העדפת משחק שלו משפיעה? ומה הרמה שלו אומרת? העדפת המשחק- התקפי- יוסיף רמה אחת +- לציון ההתקפה הגנתי- יוסיף רמה אחת +- לציון ההתקפה לא זה ולא זה - יוסיף חצי רמה לציון ההתקפה וחצי רמה לציון ההגנה הרמה שלו משפיעה על הזמן שהשחקן שאתה מאמן יעלה רמה (כמובן שזה תלוי בעוד דברים, כמו גיל השחקן).. המנהיגות שלו משפיעה על הט'ס. הנסיון משפיע רק על המחיר של הפיכת שחקן למאמן.. אם שכחתי או טעיתי במשהו, אתם מוזמנים לתקן/להוסיף

מכביסט05

New member
נכון

אלא אם כן אתה הופך שחקן שלך למאמן, ואז הניסיון, הגיל ורמת המנהיגות ידועים מראש.

OFIR 10

New member
אף פעם הוא לא מת :|

לאט לאט הוא יאבד מהנסיון שלו, עד שיגיע לרצ'ד, ואז גם הוא יתחיל לאבד מרמת האימון שלו, ואז לא תהיה לך ברירה אלא לפטר אותו

שאלה לגבי HCP

כרגיל כמו תמיד, כמו בבאדי פולי ובשאר אינייי מצליחחח לראות את האחוזים של השחקנם לקראת העליה וואי זה ממש מרגיז...זה נמאס, אני מנסה כבר יותר משנה שלמה ולא מצליח בבקשה, מדוע איני רוה?....טפלתי בהגדרות וכדומה אך כשאני נכנס לטבלה של האימונים איני רואה שמות שחקנים וכדומה מלבד את שם האימון ומידע עליו. מדוע, בבקשה עזרו לי כבר

assafish

New member
אני חושב שאתה צריך להכניס שחקנים ספ

ציפים ורק אז אתה רואה את אחוז ההתקדמות שלהם, לפחות ככה זה בתןכנה שאני משתמש (HATTRICK CONTROL)תחכה לעוד תגובות.

למעלה