אני רק שאלה- שאלות נפוצות

אבל אין פה כלום על אימונים../images/Emo7.gif

חחח הוא סיקר את כל התוכנה אבל דווקא את האימונים שהם הכי חשובים ומיוחדים בה לא.... חח נראה לי שזה כבר אות מה'...הוא פשוט לא רוצה שאני אדע כיצד לראות אחוזי עליה

paisa

New member
מחפש תוכנה מסויימת

יש תוכנה שמחשבת בעצמה את את הציונים של הקישור, הגנה והתקפה של הקבוצה שלי ע"י הכנסת פרטי שחקנים ויכולות?

yoka333

New member
-תקציב-15-16.5. מליון -מטרה:נצחון

yolian1 (342333) דרך חיזוק מהמזומנים. חייבים לבוא- ---שוער(כנראה פורמיד בכ5.5 מליון) ---בלם(אקסלנט כנראה בכ1.5 מליון) ----מגן(הסוליד-סוליד שלי בפורם עלוב) סוליד ,כנראה בכחצי מליון. מה שמותיר לי 8-9 מליון בקירוב להבאת 2 קשרים תותחים(שאר הקשרים שלי לא משהו כלל-עדיין צעירים). אני מאמן קישור,ולא ארצה להביא שחקנים שגילם יותר מ22. yolian1 - Hapoel Wishbone MatchID: 40417056 אצטדיון: THE LION DEN בגדול-יש להם קישור אינאד' ,הגנה-סוליד,התקפה סופרנטורל+ ולי קישור אינאד',הגנה סוליד-פאסבל(כרגע נמכר שוער ובלם אקסלנט ,אז ירדה) והתקפה אקסלנט-אאוט'. ההרכב שלו משתנה ממשחק למשחק-בגביע,נניח(איך שכנראה יעלה מולי) עלה עם פורמיד הגנה ,אינאד' קישור,ורק פורמיד-פאסבל-אאוט' התקפה. א. איך לדעתכם התכנון שלי לחיזוק? ב. מה הכי נראה לכם שכדאי לעשות? אולי כדאי בלם ושוער פורמיד? אגב,שנינו בליגה 6... תודה

yoka333

New member
פה עודכן----++++++++++ ו..

-אוקיי-קניתי קשר פורמיד אחד של 4 כוכבים בפורם סוליד(נוכחי) בן 21 ב3.600.000(4500 טס"י לפני אימון) נשארו לי 12 מליון. אהיה אסיר תודה אם תבחנו את הקבוצה\תרפרפו בה ובציוניה ותגידו לי מה כדאי עוד להביא. הנטייה היא להביא שוער אקסלנט בפורם טוב עם נסיון ב4 מליון בערך. חוץ ממנו להביא בלם אקסלנט עם נסיון בכמליון וחצי(היה לי אחד כזה ונפצע שבוע שעבר!) ומגן סוליד בפורם אקסלנט<או אקסלנט?> ובשאר הכסף להביא קשר אאוט או עוד פורמיד שתהיה לו גם הגנה(הגנתי) בן 20-22. מה דעתכם? הייתם מחלקים אחרת את הכסף? תודה

TheOrion

New member
אם אני מפסיד כל הזמן

ובנוסף נצפעים לי שחקנים, ואחרי זה אני מקבל כרטיסים צהובים על זה. האם זה אומר שיש שוודי כלשהו ששונא אותי?

omri120

New member
עיזרו לי בבקשה. אני מיואש כבר

יש לי המון כסף ואני רוצה כבר לקנות 2 שחקנים . כי אני השנה רוצה ללכת על העלייה. (אחרי 3 עונות שבניתי קבוצה חזקה. אני מנסה כבר שבועיים לנסות ולמצוא שחקנים למכירה. אני נכנס דרך המסך של ההאטריק...רושם את הנתונים,פחות או יותר,שאני רוצה. עושה חפש...אבל לעזאזל!!! שום תוצאה ושום שחקן. כל הזמן זה רק על 0 שחקנים שנמצאו. אני כבר משתגע. כל פעם אני מתייאש מחדש. סוגר את המחשב והולך. עכשיו החלטתי לחפש בכל היבשות הקיימות..אבל אני בטוח שאני לא עושה משהו טוב. כי אין מצב שאין שחקנים ברשימת ההעברות! ואני לא שם נתונים מוזרים. אין איזשהו אתר או מקום שאני יכול פשוט להיכנס ולראות שחקנים ברשימת ההעברות? או פשוט לרשום שאני מחפש "קשר" או ""בלם" מבלי לתת את כל הנתונים?? כי אולי זה מה שסוגר לי את האופציות? בבקשה תעזרו לי כי אני משתגע כבר

נמשל

New member
כנראה שהקלדת פרט שקלקל החיפוש

אולי הקלדת בטעות בשורת ה- TSI במקום מחיר. תוכל להעתיק מסך של עמוד החיפוש לאחר שהקלדת את הגדרות החיפוש שלך? ככה נוכל לראות במה טעית ואם בכלל

נמשל

New member
החיפוש שעשית מאד מאד מוגבל

כלומר אתה מגביל את עצמך לשחקנים ספציפיים שמעטים כמותם בשוק. תבטל את האופציות הבאות: נמכר בתפקיד: מגן. (הפוך את זה ל- כל שחקן. אם מאד חשוב לך ההתמחות טכני, אז תוכל להשאיר רק תדע שזה מגביל חיפוש מאד עד למינימום. כדי להגדיל חיפוש אל תקבע התמחות ספציפית. הTSI : קבעת בין 2500 ל-8000 אבל הגבלת מחיר עד מיליון. שחקנים עם TSI בטווח הזה נמכרים לרוב מעל מיליון, זו גם סיבה לצמצום בתוצאות החיפוש

קודם כל למה טכניקה לבלם?

הספשיאלטי הוא בגדר מותרות נחמדה לא חייב טכניק...זה לא הכי הכי משנה וממש לא לבלם תוותר על הגבלת המחיר, הטיאסאיי ובעיקר על הספשיאלטי שהיא האחראית לתוצאות האפסיות בהצלחה

כי אתה מגזים

שחקן עם 2500 TSI וכולה תכונה ראשית סוליד לא תמצא הרבה ועוד אתה מגביל עוד יותר ואחרי זה מתפלא תעשה חיפוש לכל השחקנים עם תכונה סוליד תראה שתמצא המון

omri120

New member
סבבה הצלחתי

אני הצעתי על שחקן מסויים 1.600.000 מקווה שאצליח להביא אותו אליי לקבוצה. והשנה אני עולה ליגהההההההההההה בהצלחה ותודה לכם

שחר נוי

New member
סגירת קבוצה...

יש לי קבוצה בליגה שלא נכנסה מאז 04/24/2005 at 11.43 from 217.132.***.*** זה אומר שהמשתמש כבר לא יכול להכנס אליה נכון?! ומתי יאפסו אותה?

TelitX95

New member
לא בדיוק נכון!

לי סגורה לפני חודשיים קבוצה בגלל מינוס! לקבוצה קוראים CooL-TeaM-10 ועד היום לא איפשו אותה והיא משחקת בלי ששחיקתי איתה ועוד לא נסגרה אופסה או הגיעה אליה מאמן אחר!

למעלה