אני רק שאלה- שאלות נפוצות

tablul

New member
../images/Emo131.gifאני רק שאלה- שאלות נפוצות

על אילו רגפים צריך לשים דגש כשעולים פרסינג? הגנה ו..? לוותר על קישור וללכת על התקפה חזקה, או לוותר על התקפה וללכת על קישור סביר? קחו בחשבון שגם אם אני הולך על קישור סביר, הקבוצה השנייה תוביל בקישור. ואם אני הולך על התקפה חזקה, ההגנה של הקבוצה השנייה תהיה גבוהה יותר מההתקפה שלי.

מרסלו1

New member
כלכלה

מתי סוגרים לך את הקבוצה? באיזה רמת חוב ?והאם יש לך אפשרות לתקן ולמכור שחקנים, התראה?

נמשל

New member
כשהמינוס מגיע ל2.5 מיליון

יש לך 5 כניסות בלבד לכסות את המינוס. ומרסלו, שאלות מסוג אלה יש לשאול בשרשור השאלות הנפוצות.

עדיין לא מצליח להירשם ל-האטטריקבאדי

הוא רושם לי תקלה כשאני נכנס ל-REGISTRATION. מישהו מכיר את הבעיה? מה זה, הם לא רוצים 10 אירו?

metar

New member
חצי ליצן?

בחור נעים, מאוזן וישר. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות בינוני. ?

מכביסט05

New member
לא...

חצי ליצן זה קודם כל כושר מנהיגות טוב. לא יודע איך זה בדיוק בעברית אבל באנגלית זה הולך ככה: A sympathetic guy who is calm and dishonest. Has poor experience and solid leadership abilities. אל תתייחס לשאר התכונות, זה רק הסימפטטיק וכושר המנהיגות שחשוב. ליצן זה אותו דבר רק פופולר במקום סימפטיק.

stopiky

New member
בקשר לביטחון

היום הפסדתי 5-1 והבטיחון ירד לפור.... שמתי 10 פסיכולוגים..עד יום שלישי יהיה שינוי? ועד יום שבת? ואם כן אז לכמה בערך זה יגיע ?

moti286

New member
הגדלת איצטדיון

יש לי כרגע 900 אוהדים ואיצטדיון של 11,000 מקומות וכל משחק הוא מפוצץ עד 0 מקום, לכמה מקומות כדאי לי להגדיל את האיצטדיון???

moti286

New member
תלוי במה???

איך הולך היחס בין אוהדים לגודל האיצטדיון כך שיהיה הכי אפקטיבי?

Thierry Henry

New member
לפי מצב רוח

השיטה הכי מומלצת היא להכפיל ב25 אם הקבוצה מגמגמת ב30 אם הקבוצה במצב סביר ב35 אם הקבוצה רצה חזק

owen007

New member
אני לא חושב שעד יום שלישי

יהיה שינוי כלשהו, אם אני זוכר נכון שינוי ביטחון נעשים רק בשישי בערב ביחד עם העידכון הכלכלי, או אחרי משחקים. אז אני לא חושב שעד שלישי יהיה שינוי, אבל עד שבת בטוח שיהיה. אם תנצח בשלישי אז סביר להניח שעד שבת יהיה לך סטורנג אם תפסיד בשלישי אז בטח עד שבת יהיה לך דיסנט

למעלה