אני רק שאלה- שאלות נפוצות

TelitX95

New member
נכון אבל עדיין נשארו בה כל הדברים

שאני קבעתי כמו הרכב קבוע וכאלה! ואתה אמרת שהיא נעלמת מהאטריק וזו הוכחה שעד שלא מגיע מאמן אחר שירשם להאטריק ויבקש קבוצה ויקבל את הקבוצה שלי היא עדיין תמשיך לחיות בצורה רובוטית!

omri120

New member
עשיתי טעות????????? בבקשה עזרה

שלום לכם. קניתי שחקן בדי הרבה כסף.....שחקן טוב. עם נתונים טובים. אבל לצערי,לא שמתי לב שהוא "חם מזג". כאילו,ראיתי את זה רק אחרי שנתתי את ההצעה שלי. ולצערי בסוף זכיתי בו. מדובר בשחקן שעולה 2 מיליון. השאלה שלי היא כזו: האם במשך הזמן יכול להיות שינוי בהתנהגות שלו?? כי אני יודע שלא טוב שיש בקבוצה שחקן שהוא "סוער". (ולא משנה כמה טוב הוא...נכון??? האם יש פעולות מסויימות שאני יכול לעשות בכדי לעשות אותו יותר רגוע?? (אולי למנות עוד פסיכולוג לקבוצה...חחחח. אין לי מושג. תעזרו לי. או שנפלתי בפח??? תודה רבה לכם.

OFIR 10

New member
אי אפשר להוריד את זה

וזה לא כזה משמעותי, מה המנהיגות שלו?

omri120

New member
אמממ..

אני לא זוכר כרגע את הנתונים בע"פ. ואני חייב לעוף עכשיו לעבודה. אבל,אני זוכר ששאר הנתונים שלו דווקא היו בסדר. פשוט,לא נתתי מספיק את הדגש לקטע הזה של האופי של השחקן. אוני דווקא כן שמעתי ששחקנים שהם חמי מזג או סוערים...זה לא טוב לבקוצה. הם נוטים לקבל הרבה אזהרות. הם נוטים יותר להיות מורחקים ממשחקים וכל זה.... אצלו רשום שהוא "הוזהר" רק פעם אחת. אז נראה לי שכן נפלתי בפח. הוא עלה לי קרוב לשני מיליון. וזה נראה לי ביזבוז.... מה אתם חושבים? אפשר להרגיע אותי בבקשה? אולי אנ אתפטר?? האוהדים כ"כ מרוצים עד עכשיו...האם יש חשש להתנכלויות מצידם? טוב..עכשיו ברצינות--מה דעתכם? והאם יש דברים שאני יכול לעשות בכדי למנוע דברים לא טובים בעתיד.(עם השחקן הזה) תדוה רבה

OFIR 10

New member
כמו שאמרתי

זה לא כזה משמעותי תירגע :| ולא, אתה לא יכול להתפטר

omri120

New member
חחחח...אעלק תתפטר...

נו..יש כאן עוד מומחים שיכולים לענות לי בבקשה?? נו,בבקשה!

visca el barca

New member
נדפקת!!!אכלת אותה!!!רימו אותך!!!

בסה"כ חם מזג,מה עשית מזה עניין... חם מזג לא משפיע על הקבוצה בכלל החסרון היחידי של חמי מזג הוא שיש להם נטייה לביצוע עבירות אבל מפה עד להדפק הדרך עוד ארוכה... חוץ מזה לא כל חמי המזג נוטים לעבירות,יש לי 2 חמי מזג שלא קיבלו אפילו צהוב מאמצע העונה שעברה

shlo38

New member
המזכירה שלי נודניקית

אני חדש כאן אבל יש לי מזכירה שמודיעה לי כבר שבועיים שאני מנהל הקבוצה בגללי נדפק האימון השבועי. מה לעשות החלפתי אימון החלפתי אחוזי אימון עשיתי הכל חוץ מלהחליף את המזכירה מתי היא תרד ממני וזה גם הוריד לי תספיריט של הקבוצה שלא לדבר על זה שחטפתי בשבת 7:0 תעזרו לי לא ידעתי בדיוק איפוא לדחוף את השאלה אז תסלחו לי ותעזרו לי שלמה

visca el barca

New member
אני שונא שזה קורה

אבל בכל זאת: אולי עלית במערך לא חוקי בשבת,אימון לא חוקי זה אימון עם יותר משלושה שחקנים באותה עמדה,לדוגמא:4בלמים או 4 קשרים במרכז המגרש. יכול להיות שיש לך יותר יותר מדי אנשי צוות,תדאג שלא יהיו יותר מעשרה רופאים או עוזרי מאמן+מאמני שוערים או יותר מעשרה מעסים

chiff4

New member
טוטוטריק

מישהו משחק בטוטו של האטריק ? ראיתי קישור לאתר הזה באתר האטריק ישראל , סתם נכנסתי ראיתי טופס חדש ,ניחשתי סתם את השמונה משחקים [דמיינתי את מודי בראון מכריז על הניחוש הנכון אז לפי זה הכנסתי את ההימורים] היום נכנסתי וגיליתי שאני ניחשתי הכי הרבה מכל העשרות שהימרו על הטופס...הוצאתי 6 ניחושים נכונים.

למעלה