Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif2x10../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

וואו. דבר אגב, כמה נחמד לחזור אחרי תקופה שלא היה לי זמן להיעות פה.
ובחזרה לפרק. וואו. כמה תפניות. מזכיר לי את סוף עונה 1. אני חושב שאין פרק שבוע הבא ובטח אין לכמה זמן... זה הפרק האחרון של הסוויפס אם אני לא טועה, בטח בגלל זה עשו אותו כזה דרמטי. אז מה היה לנו? נתחיל בקטן. אנחנו יודעים שהשמועה שהפיצו על אנה בבית ספר הקודם שלה הייתה שהיא לסבית. עכשיו הפיצו את זה פה על פייטון... אה, וממש אהבתי את הסצינה של קרן שהיא צווחת על לוקאס. משחק ממש טוב ואמין. אהבתי.
ואפשר לומר שמאות' סוף סוף חשף בפני מישהו אחר מה שהיה ברור כבר מזמן - הוא מאוהב בברוק. והוא היה שיכור. ונפל מהאופניים. ושבר לברוק ת'שמשה.
וזה בערך הדברים הקטנים.
מה הגדול? היילי הזונה מתנשקת עם כריס וככל הנראה נסעה איתו לניו יורק...
הם השאירו את זה פתוח. אני תוהה אם היא נסעה או לא. בכל מקרה, היא זונה. זה היה לי ברור אבל מהפרק ה-3 אם אני לא טועה. שגרמו לנו לחשוב שניית'ן הולך לשכב עם החושפנית הזו ואז זו הייתה היילי, זה היה לי ברור שהיא תבגוד בו. הם כל הזמן ניסו לגרום לנו לחשוב שהוא יהיה זה שיבגוד בה ובדיוק בגלל זה היא זו שבגדה בו. זונה.
ולוקאס הפתיע אותי בגדול... הייתי בטוח שהוא התכוון לפייטון, ופתאום, הופס! הוא דיבר על ברוק! זה דיי משעשע בהתחשב בזה שהם מאורסים.
בדיוק חשבתי לי כמה זה בטח מציק להם לראות אחד את השני מתנשקים עם אחרים בסצינות שונות... ובחזרה לסידרה, ברוק ופליקס ביחד. לא אוהב את זה. הוא מעצבן אותי. שידרס.
וג'ולס הזו! זונה! ודן עוד יותר! למה
מניאק. והכי מפתיע... ג'ייק
אני מחכה כבר שניצן תראה את הפרק ותראה שהוא חזר.
אני תוהה אם הוא שוב יחזור באופן קבוע, ואם נראה שוב את ג'ני החמודה.
בסופו של דבר, ניית'ן הכי מסכן וטוב. מסכן.
גם לוקאס אפשר לומר בסדר. וגם הוא מסכן. וגם קית' מסכן. זה לא שבוע טוב לבני סקוט(חוץ מדן, אבל הוא במילא לא אחד מהם באמת, הוא סתם חרא
) עם נשים, הא?
קיצר, פרק מעולה
. כן ירבו פרקים כמו זה.
אני מניח שנצטרך לחכות לשנה הבאה לראות מה יקרה...

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif10X02 וואו!

איזה פרק מדהים!! כשראו את ג'ייק שוב פשוט צרחתי פה מרוב אושר
אני כל כך כל כך כל כך שמחה שהוא חזר!! ווהו. קרן ממש הצחיקה אותי כשהיא התפרצה על לוקאס... יוג'ין?? חחח גדול. הייתי בהלם שהראו את דן וג'ולס.. וואו. זה כל כך כל כך כל כך מרושע. טוב די אני מתלהבת נורא
פרק מעולה! אני מתה לראות את הפרק הבא.

NitsNats©

New member
רק שניכם, לצערי ../images/Emo7.gif |חלב||מיוחדת|

היעדרו של המחשב של תום גורם לכך שלא יהיו לנו את הפרקים... עוד כמה ימים יהיו הפרקים, אני מקווה...

tony16 yy y

New member
איך אתם רואים???

גם אני מתה ליראות את העונה השנייה אבל אין לי מושג איך... :(( בבקשה מי שיודע.. האי סי שלי 206897195

ס א ט י ן

New member
למה המחשב שלי איטי??????../images/Emo58.gif

אני רק סיימתי לראות את 2X09. דרך אגב- למה????? למה להרוס להיילי וניית'ן את היחסים כל כך מהר????????? למה???????????????????????? והכריס הזה! הוא כל כך לא שווה. הוא לא מגיע לקרסוליים של ניית'ן. ועוד אחרי כל מה שניית'ן עשה בשביל היילי! כל מה שהוא הקריב בשבילה! עכשיו מביאים את הכריס הסנוב הזה....

iKilledKenny

New member
2X10../images/Emo58.gif אכן פרק מקסים

הפרק הבא ישודר מתישהו בסוף ינואר! לפחות לפי מה ששמעתי נראה לי שמצפים לנו הרבה שברוני לב לבני סקוט האנושיים, המבט הזה של לוקאס בסוף
הקטע ההוא שנייתן מכין את הארוחה להיילי והזונה ביינתיים מנשקת את המוזיקאי הקרצייה הזה וחושבת על לנסוע איתו לניו יורק! וקית', זה פשוט אכזרי מה שדן עושה לו
פייטון הייתה מדהימה בפרק הזה! ואהבתי את ה"מחאה" שלה.אבל הקטע הכי טוב (לפי דעתי) ג'ייק!!!! אממ הוא נראה קצת מעוצבן, הוא ממש רזה אבל בכל זאת ג'ייק!!! אבל הנה משהו שאם אני לא טועה עדיין נשאר פתוח מאז סוף העונה הראשונה, איזה מקום בדיוק כתבה ברוק על הדף שהיא נתנה לחברה לשעבר של ג'ייק? לפי ההתנהגות שלה בעונה השנייה אני מבינה שהיא באמת "עבדה" עליה, אבל בכל זאת זה משהו נשאר פתוח אם אני לא טועה, אולי ברוק בכל זאת רצתה לנקום? כי כל העניין הזה של הוא לא ענה לפייטון לאי מיילים והמבט המעוצבן שלו בסוף גרם לי לתהות. אבל אני די בטוחה שברוק לא תעשה את זה לפייטון טוב נו, נחכה..עד סוף ינואר...

מה???

ספוילררררר אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!! היילי רוצה ללכת לניו יורק עם כריס???? איזה זונהההההההההההההההההה אני שונאת את היילי כוס אימהההה

Charmed Gal

New member
האמת שלא...../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

היא רוצה לנסוע איתו.

123יעל

New member
לא קראתי מה שכתבתם עדיין.... אבל!

מה? לא ידעתי שחזרו לשדר??? חשבתי שהם עושים הפסקה עד ינואר!!!!! איזה כיף!!! אז אני אדבר איתכם עוד איזה יומייים כשאני אסיים להוריד... חחחח

123יעל

New member
מה עכשיו לחכות חודשיים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

T nager

New member
לא.. הם חוזרים כנראה ב1.2.05

כי בתקופת הפגרה תשודר סדרהבשם high school reunion בעונתה ה-3 שמונה 8 פרקים, לפי לוח השנה כשמתחילים לספור 8 שבועות ממחר (פרק ראשון של העונה משודר מחר) זה יוצא שהפרק ה-8 ישודר ב25.1.05, ושבוע אחרי יוצא ה1.2.05, לכן זו האופציה הכי קרובה לשידור פרק חדש.

iKilledKenny

New member
הגיוני יותר

אני לא היייתי סגורה על זה ממש, אבל קראתי את זה באתר הזה..אמור להיות אתר של "הסניף" של WB בלוס אנג'לס. אז כנראה שהם התבלבלו.. ואני עוד קיוויתי.. אולי מתישהו הם משדרים שתי פרקים ברצף של הסדרה ההיא?

למעלה