Charmed Gal
New member
../images/Emo124.gif2x10../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif
וואו. דבר אגב, כמה נחמד לחזור אחרי תקופה שלא היה לי זמן להיעות פה.
ובחזרה לפרק. וואו. כמה תפניות. מזכיר לי את סוף עונה 1. אני חושב שאין פרק שבוע הבא ובטח אין לכמה זמן... זה הפרק האחרון של הסוויפס אם אני לא טועה, בטח בגלל זה עשו אותו כזה דרמטי. אז מה היה לנו? נתחיל בקטן. אנחנו יודעים שהשמועה שהפיצו על אנה בבית ספר הקודם שלה הייתה שהיא לסבית. עכשיו הפיצו את זה פה על פייטון... אה, וממש אהבתי את הסצינה של קרן שהיא צווחת על לוקאס. משחק ממש טוב ואמין. אהבתי.
ואפשר לומר שמאות' סוף סוף חשף בפני מישהו אחר מה שהיה ברור כבר מזמן - הוא מאוהב בברוק. והוא היה שיכור. ונפל מהאופניים. ושבר לברוק ת'שמשה.
וזה בערך הדברים הקטנים.
מה הגדול? היילי הזונה מתנשקת עם כריס וככל הנראה נסעה איתו לניו יורק...
הם השאירו את זה פתוח. אני תוהה אם היא נסעה או לא. בכל מקרה, היא זונה. זה היה לי ברור אבל מהפרק ה-3 אם אני לא טועה. שגרמו לנו לחשוב שניית'ן הולך לשכב עם החושפנית הזו ואז זו הייתה היילי, זה היה לי ברור שהיא תבגוד בו. הם כל הזמן ניסו לגרום לנו לחשוב שהוא יהיה זה שיבגוד בה ובדיוק בגלל זה היא זו שבגדה בו. זונה.
ולוקאס הפתיע אותי בגדול... הייתי בטוח שהוא התכוון לפייטון, ופתאום, הופס! הוא דיבר על ברוק! זה דיי משעשע בהתחשב בזה שהם מאורסים.
בדיוק חשבתי לי כמה זה בטח מציק להם לראות אחד את השני מתנשקים עם אחרים בסצינות שונות... ובחזרה לסידרה, ברוק ופליקס ביחד. לא אוהב את זה. הוא מעצבן אותי. שידרס.
וג'ולס הזו! זונה! ודן עוד יותר! למה
מניאק. והכי מפתיע... ג'ייק
אני מחכה כבר שניצן תראה את הפרק ותראה שהוא חזר.
אני תוהה אם הוא שוב יחזור באופן קבוע, ואם נראה שוב את ג'ני החמודה.
בסופו של דבר, ניית'ן הכי מסכן וטוב. מסכן.
גם לוקאס אפשר לומר בסדר. וגם הוא מסכן. וגם קית' מסכן. זה לא שבוע טוב לבני סקוט(חוץ מדן, אבל הוא במילא לא אחד מהם באמת, הוא סתם חרא
) עם נשים, הא?
קיצר, פרק מעולה
. כן ירבו פרקים כמו זה.
אני מניח שנצטרך לחכות לשנה הבאה לראות מה יקרה...
וואו. דבר אגב, כמה נחמד לחזור אחרי תקופה שלא היה לי זמן להיעות פה.