M is the name

New member
גם אני רואה פרקים של העונה ה-2!

וואי- פרק ענק! סו]סוף החמור סיים להוריד... וג'ייק- כל כך התאכזבתי כשהתחילה העונה ה-2 והוא לא היה וכשהוא חזר- איזה אושר... והיילי- מה עובר עלייך?! ניית'ן הכי מתוק חומד (וחתיך) בעולם! המשחק של ברוק ופייטון היה פשוט נהדר! פייטון קצת עצבנה אותי אבל כל ההתעסקות של הסדרה בנושא של הזהות המינית- משהו! אז שלא יגידו שהסדרה רדודה אח"כ... קרן התנהגה כמו אמא לשם שינוי ודן חזר להיות הרשע של פעם- הקטע שלו ושל ג'ולס! הייתי בהלם! למה?! עד שלקית' הגיעה מישהי...- הוא כזה חמוד.. לוקאס- ניחשתי שמדובר בברוק...- מה את עושה עם פליקס?! הוא ואנה- שיחזרו לאיפה שהיו...- מיצינו את הקטע של "בוא נודה לפייטון"/ "בוא נהיה רגיש באמצע החיים"- שברוק ולוקאס יהיו ביחד... בקיצור- המשחק היה טוב, ג'ייק חזר, היילי ואנה מ-ע-צבנות!, ברוק הייתה ממש חמודה וגם לוקאס, ניית'ן-:)! ואולי יש משהו טוב בסוויפס- פרק פשוט נהדר! צריך לחכות ולראות...

Charmed Gal

New member
את מפגרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ואני שואל בשיא הרצינות, בלי להעליב ולקלל. למה את לא מסמנת ספוילרים?! ויותר גרוע מזה, למה את כותבת ספוילרים לא נכונים? את בטוחה שראית את פרק 210 ולא איזה פרק מעונה 1? כי....
(עד 209, אני חושב) ג'ייק לא חזר. ובטח גם לא יחזור. כל הקטע שפייטון קרעה את הציור שלו בפרק שעבר דיי רומז שזהו. נגמר. ג'ייק היסטוריה. חבל שמישהו סתם יקרא ויתבלבל.

*superstar*

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif209

זה ממש עצוב
זה נראה כאילו היא ויתרה עליו לחלוטין.

123יעל

New member
../images/Emo58.gif אני בוכה../images/Emo70.gif

אאהההה!!! אני לא מאמינה!!! כמה דברים נוראיים יכולים לקרוא בפרק!!!! היחידים שטוב להם עכיו זה פיליקס ואולי ברוק, עד שהיא תתאפס על עצמה. אני רוצה אבל שלוקאס יהיה עם פייטון! הם הכי מתאמים! אבל עכשיו ג'ייק חזר!! אז היא תהיה עם ג'ייק שזה גם בסדר.... אבל עכשיו 3 בים אוהבים את ברוק... חחח כמה אפשר? אנה מעצבנת! פייטון כזאת מגניבה! לא שלמשהו היה אומץ לעשות את מה שהיא עשה בצציאות אבל זה עדיין מגניב.... מזל שג'ייק בא כשהוא בא.... אני לא מבינה מה דן רוצה? כאילו הבנתי שלנקום בו א\על זה שהוא שכב עם דב אבל מה זה נותן לו שהוא משאיר אותו כאן? בעעע..... היילי הזאת מצדי יכולה למות!!!! מה היא חושבת לעצמה????? נוסעת עם המטומטם הזה לניו יורק!!!! אחרי שהיא יודעת כמה נייתן עשה בישבילה! טיפשה! תמיד שנאתי אותה ועכשיו רק יותר! חסרת אופי מטומטמת! נ.ב עדי בבקשה תקפיצי אותי..... (אם זה לא קפץ לבד)

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifמה.. למה בוכה?!

ג'ייק חזר!! זה האפי האפי האפי!! הוא ופייטון צריכים להיות ביחד, לא לוקאס ופייטון
.. וזה מסבך את העלילה אז למה לא אני אומרת!
לא בטוח שהיילי נסעה
הממ.. ג'ייק

123יעל

New member
אני שונאת אותה|סופילר|

בטח שהיא נסעה! כאילו הוא אמר לה כזה את מוכנה? והיא הנהנה... לא יודעת... זה היה נראה ברור שכן... אבל בעצם הם יכולים עוד לסובב את זה איך שהם רוצים.... למה הפסקה עכשיו? למה?

NitsNats©

New member
|חלב||מיוחדת|

מצטערת על הבוטות, אבל.... קשה לך לכתוב את ה"אני שונאת אותה" בתוך ההודעה? אני מוצאת את זה כספוילר. ואולי אני טועה, אבל אני, במקרה, יודעת מה קורה בחלקו, והכותרת שלך נורא משכה אותי ללפתוח את ההודעה... ולא קראתי או משהו... אבל זה עדיין עצבן אותי.

123יעל

New member
מצטוערת... הסימן של הספוילר לא יצא

לי אבל אפשר היה להבין שיש בתוך ההודעה ספוילרים.... והכותרת ממש לא ספוילר! מאיפה לך לדעת בכלל את מי אני שונאת... את מבינה?

NitsNats©

New member
הממ... ../images/Emo4.gif |חלב||מיוחדת|

אני מצטערת, יעל
זה היה רגע של חולשה :X את צודקת.

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif2X10 |חלב||מיוחדת|

פרק מצוין. נהניתי. אז ב209 ממש כעסתי על היילי, כי היא סתומה ולא יודעת להודות בטעויות שלה. ועכשיו? עכשיו אני שונאת אותה! ממש! תודיעי לניית'ן! תגידי משהו! והוא כלכך חמוד. איך הוא הכין ארוחה כלכך יפה... ופייטון בפרק הקודם הייתי ממש עצובה... כל הפרק בכיתי בקטעים שלה. וגם בפרק הזה. היא כלכך מדהימה. אנה... וול. מגיע לה
ולוקאס מוזר. מה פתאום ברוק?! הוא היה מאוהב בפייטון כל זמן שהוא היה עם ברוק! ופתאום כווווווווולם מאוהבים בברוק. והיא בחרה דווקא בפיליקס? כעסתי עליו המון ב209. ומאות' מותק. וגאדאמט!!!!!!!!!!!!!!! מה הולך שם?!?! דן????????? וזאתי?
... רגע, היא זאת שהתחילה איתו בלילה הראשון שהוא ישן בבית החוף? ואני שונאת אותו. איך הוא משחק בקית'. וקית' מדהים. מדהים! ו..... לאן נעלם אנדי? וכעסתי על פייטון בסוף. מה היא מתקשרת אליו בכלל?!?! מפגרת. בפרק הקודם עוד הבנתי... כל הקטע עם השמלה והכל, ממש בכיתי בפרק הקודם. ולגולת הכותרת - ג'ייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כלכך מתה עליו. בכיתי כשראיתי אותו. הוא כלכך מדהים. התגעגעתי! כל העונה חיכיתי לזה. אני וטל... ועכשיו אני רק רוצה פרק חדש.

iKilledKenny

New member
אני שמחה לראות I ספוילר I

שאני לא היחידה שמאושרת שג'ייק חזר..
ועכשיו שאני חושבת על הסוף, זה לא בדיוק הכי סגור, ברוק הרי שכנה של אנה אולי הוא עבר ליד בדרכו אל פייטון?

*superstar*

New member
מה.. מה.. ומה אני!? עז??../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

גמני שמחה שג'ייק חזר. אוף

iKilledKenny

New member
ברור../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

לפחות יש תמונות חמודות כאלה שאפשר להתנחם בהם בחודשיים הקרובים

brooke davis

New member
אני עדיין לא התאוששתי

מהשוק!!!! ג'ייק חזר!!!!! הייתי בטוחה שזה לוקאס. בכלל פרק מדהים!!! נורא מעניין!!!! לא הבנתי מה לכל הרוחות הקטע של דן וג'ולס? כאילו הוא שכר אותה? מניאק! אבל ההפך היא הרי ניסתה לשכנע את קית' ללכת לצ'רלסטון. אני מבולבלת. אני מזה שמחה שלוקאס בחר בברוק! למרות שהייתי בטוחה שזה פייטון...חחח קיצר פרק ענק!!!

למעלה