שמתם לב?

שמתם לב איזה שרשור ארוך זה? תגידו כמה הודעות יש פה כבר? זה בכוונה כל כך ארוך?

מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

טוב אני מצטערת שלא הכנתי לך כלום אתמול, אבל לא היה לי זמן. את יודעת, סופשנה, עבודות, מבחנים וכל השיט הזה
. אז הנה הדבר הראשון

../images/Emo26.gifוהשני../images/Emo36.gif

וד"א יש בשרשור הזה כמעט ארבע מאות תגובות אם אני זוכרת נכון. את המספר המדויק אני לא זוכרת בכלל.

מיכלו´ש!!!!!!

את מנצלת את העובדה שאת מנהלת ואת הופכת הודעה שלך להודעה הראשונה בשירשור הכי ארוך שהיה לנו עד כה בפורום!!!
סתם...
U
מיכל´וש!!!
U
I גברת פלפלת... והנה עוד גימודון... ויש לי שאלונת... למה את לא מגיבה לי על הגימודים שלי???

לענקית שלי!+משהו חשוב

דבר ראשון- היום יצאנו לטיול בספארי ולא ראיתי את הגימוד המתוק שהכנת!! דבר שני- הגבתי תמיד!! וגם על מה שאני לא מגיבה- אני רואה ושומרת!!! דבר שלישי- אני לא רוצה להעליב אבל אני מכינה לגמדה שלי המון דברים ואני רואה המון המון המון בנות שמשקיעות ומכינות ואת... במה שאת מכינה את משקיעה מאד- אבל את לא מכינה הרבה!! ואת זה אני אומרת לך מתוך כנות וגם קצת קינאה... אז בבקשה... אני לא אומרת שאת חייבת לשבת כל היום על המחשב ולהכין לי כל יום מלא הפתעות! אלא אני אומרת ש... שפשוט אל תתלונני שאני לא מגיבה...!! כי גם אני לא כל היום על המחשב..!! ודבר אחרון לכולם!!- תבינו, יש ילדים שמאד מאד מאד משקיעים למשל הגמדה המקסימה של טל (אין לי מושג מי זו...) שמכינה לה בלי סוף אייקונים מדהימים וכמו הגמדה המתוקה שלי שלא שוכחת אותי ומכינה לי הרבה דברים יפים ויש ילדים שמצפצפים על המשחק וככה הגמדים שלהם מאד סובלים!! אני רואה המון בנות עצובות שלא קיבלו כלום וזה עושה אותי עצובה!! אז אל תשכחו את הגמדים שלכם, כי תזכרו שבאותה מידה יכולים לשכוח אתכם! ולמי שאין זמן- בהחלט בעיה שלו!! הוא לא היה צריך מלכתחילה להשתתף במחשחק!!

למעלה