תודה רבה מתוקה!! אהבתי!!!
ה הגמדונת של טל New member 3/6/02 #293 לטל!!! (טוליפ וונטס פיס) הנה מה שהבאתי לך אתמול למקרה שלא ראית. ואני אשרשר עוד משהו שעשיתי בשבילך עכשיו
לטל!!! (טוליפ וונטס פיס) הנה מה שהבאתי לך אתמול למקרה שלא ראית. ואני אשרשר עוד משהו שעשיתי בשבילך עכשיו
Y your dwarf New member 3/6/02 #295 לדניאלוש Me 4 ever מצטערת שלא הכנתי לך הפתעות בימים האחרונים פשוט לא היתי על המחשב... אבל הנה פיציתי אותך... מקווה שאת אוהבת את הפאואר פאף גירלז
לדניאלוש Me 4 ever מצטערת שלא הכנתי לך הפתעות בימים האחרונים פשוט לא היתי על המחשב... אבל הנה פיציתי אותך... מקווה שאת אוהבת את הפאואר פאף גירלז
B BliNky New member 3/6/02 #296 אנשים אני פורשת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה לא פייר שאני מכינה דברים ולי בכלל אין גמדה תגידי טל את לא במקרה שכחת לשים לי גמדה אניווי מי שרוצה להשתתף במשחק הזה ולגמד משהו במקומי שיכתוב לי למסרים ואני אגיד לו את מי גימדתי
אנשים אני פורשת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה לא פייר שאני מכינה דברים ולי בכלל אין גמדה תגידי טל את לא במקרה שכחת לשים לי גמדה אניווי מי שרוצה להשתתף במשחק הזה ולגמד משהו במקומי שיכתוב לי למסרים ואני אגיד לו את מי גימדתי
T TuLiP wants PeAcE New member 4/6/02 #300 לא אני לא שכחתי. יש לי רשימה מסודרת (וסליחה שוב, שירה. ) של כל הילדות שמשתתפות ומי הגמדה שלהן. והגמדה שלך פשוט מפשלת. כי רותי שלחה לה מסר לדעתי, או הסביר לה באייסיקיו בכולופן. והיא לא היחידה שמפשלת. אולי הפורום שלנו לא מספיק מגובש כדי לעשות משחק כזה.
לא אני לא שכחתי. יש לי רשימה מסודרת (וסליחה שוב, שירה. ) של כל הילדות שמשתתפות ומי הגמדה שלהן. והגמדה שלך פשוט מפשלת. כי רותי שלחה לה מסר לדעתי, או הסביר לה באייסיקיו בכולופן. והיא לא היחידה שמפשלת. אולי הפורום שלנו לא מספיק מגובש כדי לעשות משחק כזה.
M Mooa-Numi New member 4/6/02 #299 טפשה! עכשיו אני יודעת מי את! (*מתעלמת מהעובדה שידעתי את זה כבר מקודם*)
M Me 4eVer New member 4/6/02 #341 ט´נקס..../images/Emo13.gif למרות שדי יש לי מושג מי את.. ואם כן אז פרשת כבר.. אבל ט´נקס אניוואי
M Mooa-Numi New member 4/6/02 #347 היא באמת טפשה נכון? ואל תדאגי מיכל, דיברתי עם הגמדה שלך... אפילו שלא הייתי צריכה לעשות את זה אחרי מה שאת עשית לי היום בבוקר...
היא באמת טפשה נכון? ואל תדאגי מיכל, דיברתי עם הגמדה שלך... אפילו שלא הייתי צריכה לעשות את זה אחרי מה שאת עשית לי היום בבוקר...
M Mooa-Numi New member 3/6/02 #297 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
I Invisible TaL New member 4/6/02 #304 תודה רבההההההההה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif מאיפה את משיגה את כל הדברים החמודים האלה?!
ג גמדת הדוליז של טל New member 4/6/02 #306 לטללללללללל! הנה עוד משהו....=> ואת כל הדברים החמודים אני מוצאת במיוחד בשבילך...
ה הגמדה של גל New member 4/6/02 #308 זה משחק הגמד והענק... לכל אחד שלחו הודעה למי הוא מגמד, ועכשיו אנחנו מכינים אחד לשני דברים... אבל הענקית שלי לא פה, אז אין לי למי לגמד
זה משחק הגמד והענק... לכל אחד שלחו הודעה למי הוא מגמד, ועכשיו אנחנו מכינים אחד לשני דברים... אבל הענקית שלי לא פה, אז אין לי למי לגמד
T Tinks Dwarf New member 4/6/02 #309 טינקרבל! טינקרבל!!!! הכנתי לך עוד הפתעה יפה יפה ! ואני מאוד מאוד מקווה שתאהבי אותב!
T Tinks Dwarf New member 4/6/02 #311 ואחרונה חביבה! אני מצטערת שלא עשיתי לך בימים האחרונים, טוב? סולחת לי?