גמדודית

New member
לדליושקהההההההההה

מה מצבבבבבבבבבבב אני יכין לך עוד משהו היוםםםםםםםם ממני הגמדההההההההה

../images/Emo29.gifללוסי המתוקה../images/Emo29.gif

דבר ראשון, רציתי לומר שאני מצטערת שאתמול לא קיבלת כלום... אבל היום הכנתי משהו ממש מושקע ועוד משהו חמוד קבלי!
ואתם צודקים, זה לא צריך להיות שחלק מקבלים וחלק לא!

../images/Emo29.gifוהקובץ...../images/Emo29.gif

תודי שזה מתוק!! מתוק! מתוק! מתוק! מתוק! מתוק! השקעתי, חיפשתי, חתכתי ועיצבתי לבד!!

צו צאנג

New member
תודה!!!!!!! זה מקסים!!!

היום הייתה לי הופעה! בהתעמלות קרקע........... ^.^! ומחר יש לי טיול אז אני לא משהו אהיה כאן.........

ברור שאני רואה!../images/Emo13.gif

אני פשוט לא מגיבה... כי אני ילדה עצלנית. (נכון מיכצ´ה
) אז רק שתדעי שאני תמיד רואה! ואוהבת!

ברור שאני רואה!../images/Emo13.gif

אני פשוט לא מגיבה... כי אני ילדה עצלנית. (נכון מיכצ´ה
) אז רק שתדעי שאני תמיד רואה! ואוהבת!

Mooa-Numi

New member
סיבה טכנית לחלוטין.

ימים בדיוק אחרי שפותחים הודעה, היא כבר לא קופצת יותר. נקודה. היא בעצם מופע ראווה וזהו. אז אם אתם רוצים שזה ישאר, צריך שההודעה הראשית תהיה יותר חדשה.... ולי יש כוחות על סואו...

שבלולינה! (שוב...)

טוב, הענקית שלי מתעלמת ממני, זה רע? אני סתם עובדת קשה! סתם... אני הגמדה הכי גרועה בעולם כי אני באמצע מבחנים ואין לי זמן!!!! אז הנה עוד מתנה לענת ענקיתי, אני באמת מקווה שהיא רואה אותם... אם את רואה את זה תגיבי... תודה לא עולה כסף (במבטא סבתאי). טוב נו... יומטוב! שיהיה לך (סוף של) יום שלישי נחמד!

רומי יקרה!!!!

אני הגמדה שלך!!!!!!!!!!!!! היו לי בעיות מחשביות ולכן ביקשתי מדליה (צו צאנג) לפרסם פה את הדברים שהכנתי.... מקווה שראית את כל מה שהכנתי!!!!! והנה לך עוד משהו........ איזה סוג בובות הוא המועדף עלייך?

גמדונת

New member
למיכל´וש !!!! ( Blinky )

חשבת שאין לך גמד/ה ??? ... טעית ....
... היתה בעיה (עדיף לא לפרט יותר מדי .. :) מקווה שאת אוהבת את המתנה
(וגם לשביתה במרכז מחר ...)

BliNky

New member
יווווווווו אני לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

סוף כל סוף גם לי יש גמדה!!!!!!!! תודה תודה

נועה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

הנה בינתיים משהו קטנטן, כי אני חייבת ללכת! סי יו לייטר!

למעלה