לא נמאס לי מקיטי....
I Invisible TaL New member 31/5/02 #27 איזו חמוווווודה! ../images/Emo42.gif תודה רבהה../images/Emo70.gif איזה כיף! מתה עלייך!
D DarK יהלי New member 31/5/02 #28 מה עם הגמדה שלי?!../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif מה איתה?!?!?!
ה הגמדה של ליה New member 31/5/02 #29 לליה!!!!!!!!!! מהגמדה!........./images/Emo94.gif אני לא מכירה אותך.....אז ברגע שאת רואה את ההודעה הזאת תשרשרי תגובה ואז אני ידע מי את!!!!!!!!!!!! שמתי לך משהו מתוק, אבל הוא לא רוצה לעלות, אז שמתי לך משהו אחר!!
לליה!!!!!!!!!! מהגמדה!........./images/Emo94.gif אני לא מכירה אותך.....אז ברגע שאת רואה את ההודעה הזאת תשרשרי תגובה ואז אני ידע מי את!!!!!!!!!!!! שמתי לך משהו מתוק, אבל הוא לא רוצה לעלות, אז שמתי לך משהו אחר!!
ה הגמדה של ליה New member 31/5/02 #30 לליה מהגמדה....../images/Emo94.gif איזה צבע את הכי אוהבת, כדי שאני ידע לעשות לך את הדולי באותו הצבע
ה הגמדה של ליה New member 31/5/02 #35 בנתיים אני משרשרת דוליז לליה../images/Emo94.gif לליה בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל ליה אביב New member 31/5/02 #74 ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif איזו גמדה מתוקה יש לי... אני מאד מאד אוהבת שחור וסגול.
D DarK יהלי New member 31/5/02 #34 אני יודעת מי זאת!!../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif אבל אני שותקת!!!
Y your dwarf New member 31/5/02 #38 שלום לכל הגמדים הגמדות... הענקים והענקיות... יש לי הפתעה קטנטונת בשביל הענקית החמודה שלי... דניאל ME 4EVER (תקני אותי אם אני טועה...) יגיעו עוד הפתעות בהמשך... U
שלום לכל הגמדים הגמדות... הענקים והענקיות... יש לי הפתעה קטנטונת בשביל הענקית החמודה שלי... דניאל ME 4EVER (תקני אותי אם אני טועה...) יגיעו עוד הפתעות בהמשך... U
ה הגמדה של יהלי המתוק New member 31/5/02 #41 ליהלי !! ../images/Emo140.gif../images/Emo118.gif היי יהלי !! סליחה שלא עשיתי שום דבר עד עכשיו... אבל אל דאגה !! מעכשיו לא תקופחי יותר !! עוד מעט אצרף את הדברים שהכנתי כי פשוט אני הולכת לאכול !! אז נדבר אחורי זה, הגמדה ד"א- השם שלי אמור להיות הגמדה של יהלי המתוקה ולא מתוק... פשוט היו לי ותר מדי אותיות בשם אז סורי !!
ליהלי !! ../images/Emo140.gif../images/Emo118.gif היי יהלי !! סליחה שלא עשיתי שום דבר עד עכשיו... אבל אל דאגה !! מעכשיו לא תקופחי יותר !! עוד מעט אצרף את הדברים שהכנתי כי פשוט אני הולכת לאכול !! אז נדבר אחורי זה, הגמדה ד"א- השם שלי אמור להיות הגמדה של יהלי המתוקה ולא מתוק... פשוט היו לי ותר מדי אותיות בשם אז סורי !!
D DarK יהלי New member 31/5/02 #42 איזו ממי!!!../images/Emo25.gifגם לך..../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif
D DarK יהלי New member 31/5/02 #43 שיהיה לך בתאבון..../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif ובשביל הנוחות.. אני אקרא לך ´נשמה´... טופה?!?!
שיהיה לך בתאבון..../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif ובשביל הנוחות.. אני אקרא לך ´נשמה´... טופה?!?!