צו צאנג

New member
איזה מדהים זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם (כן כן סוף סוך הצטרף לפורומינו הקט בן....) מודעות לעובדה שלא הייתי כאן שבוע????? אז סורי שהגמדה/ענקית שלי לא קיבלה כלום..... הנט התקלקל, היו לי מליייוווןןןןןן מבחנים, בחנים, חזרות, עוד חזרות, יום ספורט, טיולון ועוד.............. ולגמדה שלי: זה מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה אוקייי אני אפסיק עכשיו........ בכל אופן זה ממש יפה!!!!!!!!!!!!!! ושוב תודה!!!!!

Mooa-Numi

New member
אקשלי...

שינו את החוק. אם יש קבוצה של בנים ובנות, אתה יכול לבחור אם לכנות אותם כזכרים, או נקבות.

Hugs a Kisses

New member
החלטות חדשות וחשובות!

מי שלא רוצה בעצמה לשלוח תשלח לאימיילים שצוינו במסרים ומי שרוצה לשלוח בעצמה שתעשה לה ניקניים חדש שכולל בו את המילה גמדתדוליז ובנוסף אפשר להוסיף מספירם סימנים וכדומה ותשרשר לפה את מתנותיה לגמדה!

Angelic Girl

New member
ואיפה ?... ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אתן מודיעות מי הגמד של מי ? צריך לדעת גם את זה.... לא ?

דאמט בנות.

אתן לא יודעות לפתוח [טל איך את מדברת
רותי איי
יו!]את המסנג´ר של תפוז

מיכל (המנהלת) כנסי הנה!

טוב, אז אני הגמדה שלך כמו שהבנת בטח. ורציתי להגיד לך
לילה טוב!
לפני שאני מתנתקת מהמחשב... אז הנה זה
ומצטערת על האיכות.. זה נהרס לי בשמירה (כמו תמיד)
לילה טוב!

לנועה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif לילה טוב../images/Emo70.gif

כן כן... אני הגמדה שלך! אני מקווה שאת פה עכשיו, אניוואי, גוד נייט!

ועוד אחד מגיע מיד!../images/Emo34.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

סליחה על האיכות,אבל הקובץ BMP היה גדול מדי

Angelic Girl

New member
יווווווווווו, תוווווווודדדהההה ../images/Emo24.gif

סליחה, רק עכשיו שמתי לב
... ממש ממש תודה !! איזו מתווווקה !!!!!

Hugs a Kisses

New member
לטל....!

שהכריחה אותי בזדון להיכנס לפורום ולשים את הדברים הטריים שנשלחו אליי כדי לשים לה! אז טל מוהאהאהא בכל זאת חיכית איזה רבע שעה... חחחחח

Hugs a Kisses

New member
שאט, הגמדה הכינה עוד

אולי שתכין כינוי? *עצובה מזה שאני הולכת להטרטר עם כל הגמדים על הגב שלי*

לטל!!!!

יופי, היי, הצלחתי אחרי שהסבירו לי איך לעשות שם משתמש, היה קשה, מעכשיו תקבלי אישית ממני כל הזמן ואת מוזמנת להגיב איך הדברים שהכנתי לך?

למעלה