תגידו....

originalדנה

New member
../images/Emo13.gif תגידו....

אם יש פה מישהי בת 16 בערך שבא לה לדבר... או מחפשת מישהי שתקשיב.. אני כאן =) מעוניינת בקשר ידידות ואולי בהמשך גם יותר...

originalדנה

New member
לא אמרתי ש...

זה פורום פגישות וכאלה... הבנת אותי לא נכון יש אפשרות לידידות ברשת ולא חייב להיפגש בכלל... כל העניין של הפורום הוא למצוא ידידים שמבינים אותך לא? זאת הכוונה שלי לפחות.

resputin

New member
רק הבהרתי את הנקודה הזו, זה הכל.

אם זה היה ברור לך מלכתחילה, מה טוב.

SarcaSeriouS

New member
"בנות, בנות לא להתפזר לי... "

דנה המקורית, העלית רעיון פשוט ג-א-ו-נ-י... אני מציע שאת, "אוהבת את כולכם", "מיס פיגי n" ו"פשושית17" תעשו לכן מסיבת פיג'מות... עזבו אתכן ממפגש פורום, בעצם יהיה כיפי אם כל הפורום יערוך מסיבת פיג'מות בה נאפר אחד את השניה
, נרכל על בנים (או בנות...*^$$%)
, נצחק משטויות
, נערוך קרב כריות
, ונסיים את הערב באורגיה פרועה שתמשך עד אור הבוקר...
מי בעד?
מי נגד?
ומי נמנענע, נהדר בתה?
ומי סתם מביט מהצד?
רספיוטין, אתה תדאג למאבטחים חסונים. תודיע להם כבר מראש שהולך להיות חם מאוד אז שלא יבואו עם הרבה בגדים. בר, אתה תדאג לקלפי טארוט, ולסיגריה שאחרי... שוחרת, את מביאה חפיסות של אמצעי מניעה. מחפשת...את צריכה לחפש לנו מיקום מתאים. אם אפשר עם נוף לים... תבואו יהיה כיף... אה ,דרך אגב, שכחתי להגיד לכם, הכניסה תעלה חמישה שקלים סמליים כתרומה לקידום מכירות תכשירי פנינה רוזנפלוץ. תנו לי בפנינה! ד"ש, פנינה.

piggy an

New member
מסיבת פיג'מות!!!!!!

רק תבואו למסיבה של הפיג'מות....... אהה ניסחפתי!! =) חחחח אהבתי נאפר אאחד את השניה אהה וגם אפשר אחת את השני! =) חחח אני בעד

../images/Emo127.gif חיחחחחחיחיחחח

חחחחחחחחחחחחח אורגיה פרועה עד אור הבוקר.. גרר :)

originalדנה

New member
../images/Emo127.gif גרררר ....גררררר...

חחחחחחחח כמה שאת צודקת וכמה שבא לי.... *מחייכת בתמימות*

חדשההה!!!

*מקפצת מסביב כמו ארנבת על קפיצים* אז רק רוצה לדבר אחת על אחת או שיש לך תוכניות להישאר בפורום? מותר לי להפציץ אותך בשאלות חסרות כל היגיון או סיבה נראת לעין? בבקשההההההההההה *פאפי אייז* אהבתי את הביטוי "בת 16 בערך" לא יודעת למה, שיעשע אותי. קבלתי כ"כ (שזה ח"ח של דיסלקטים) את אוהבת באפי? אה? אה?! ווילוווו
ווילו אנד טארה פור אוור! מוות לקנדי *גררר* *ארגגג* "ווילו, גיי מי אפ!" זאנדר החליט שהוא עובר לצד השני

piggy an

New member
באפי רולז! טארה כוסית!!! =)

טוב די! =/ רק חבל שבקושי נותנים לי לראות!

זה מזכיר לי

לא מספיק שאין גלריה לישנן בנות גם לבאפי אין גלריה?! לשרה מישל גלר (הידועה בביתי כ: הגיבורה הכי מיותרת של הסדרה הכי שווה) יש ולסדרה שעשתה אותה גדולה אין?! חוצפה... איי וונט ווילו אנד טארה! והנה תמונה מהמחזמר...

וואו..relax...

רק חזרת וכבר מתנפלת על אנשים? סתם...תמשיכי בעבודך הטובה בלהפחיד חדשים. by the way ווילו+טארה=פלא עולם שמיני. אני דורשת להחזיר את טארה לחיים(אם הם החזירו את באפי למה לא את טארה?)

אני רק עושה את מה שאני עושה הכי טוב

את רוצה את ההסבר המלא לפי הבאפסטרים? יש אחד לפי למה בסדרה ואחד לפי למה בהפקה. כעיקרון, ג'וס הוא סדיסט. "כל כך מתאים לה אמבר! היא פשוט אמבר! גאד זה לא יאמן כמה היא אמבר!" אני אחרי שהבנתי שלשחקנית של טארה קוראים, נחשו איך? לא נכון! אמבר. מי שניחש מקבל עשר לירה תורכית.

למעלה