תגידו....

originalדנה

New member
אם התכוונת אליי בהודעה לחדשה אז....

היי לך! אני מתכוונת להישאר כאן בפורום עוד הרבהה זמן <ושרק ינסו לעצור בעדי חחח> את מוזמנת להפציץ בשאלות מאמי חחחחחח שאלות ללא היגיון הן האהובות עליי *מחייכת מאוזן לאוזן* אז יאללה שוט! באפי... אמממ תמיד רציתי לראות אבל אף פעם לא יצא לי *Sad puppy face* אבל כן ראיתי "מלאך שחור" ראית??? ג'סיקה אלבה רולזזז!!! חעחע יאללה קיפ אין טאצ'.. ! ואני מתכוונת אין טאצ' *מנסה להבין מאיפה המשפט יצא...* ביי ביי

אכן אלייך הכוונה

ואני חושבת שאני יודעת מאיפה המשפט הזה יצא... אה... לא אמרתי כלום! |ילדה קטנה ותמימה| ועכשיו בחזרה אלייך מיקי מה המרחק בין השמש לעצמה? למה העורב שולחן כתיבה אוהב? ווילו? (זאת לא שאלה, אבל אז מה?!) הוואג זה מישהו שהוא אקסטרה סטרייט? להאקלברי פין גדול? איך אפשר לעשות מנורה מנייר? מה דעתך על ארונות בצבע וורוד עם פרחים, קשת בענן וחדי קרן קטנים? כמה? מה שבע? אם מישהו צעיר בנפשו מה כתוב לו בדרכון? מאיפה המשפט הבא: "אם תהיו טובים, אולי תצליחו לראות..." שוקו בקופסא, בבקבוק, בשקית או בגברת? מי היא ה-ג'נג'ית? דונה משנות השבעים או ווילו מבאפי? ידעת שאלוהים הפוך זה מיהולא? וכת השטן הפוך זה נטשה תך? מי אמר למי "אם תאכל אותי מי ששלח אותי יאכל אותך"? ים, בריכה או ג'קוזי? קיץ או חורף? מאיה היא? מאיה הוא? כמה לירות תורכיות זה דולר? מה בא קודם הביצה של התרנגות או של התרנגול? צבע אהוב? צבע שנוא? מה דעתך על אוחצ'ות? צייני שלוש תנועות נוער עם חולצה כחול ובאיזה מהם יש את מנדל? (אין חיתול יבש כמו מנדל, תשמעו מה שאני אומר) מה דעתם על נעלי בית בצורת ארנבים? מי מבין באי הפורום מגיעה עם בטריה? אמ... נגמרו לי הרעיונות "גרר ארג" והמבין יבין

originalדנה

New member
חחחחחחחחחחח שאלה לי אלייך...

*ואני בטוחה שגם לך יהיו שאלות אליי* האם השאלות האלה שאת שואלת דורשות תשובה? כי אם כן אני משועממת מספיק כדיי לענות =]

למעלה