סליחה מור אבל,
נראה לי שאת קצת מבולבלת..... נראה לפי התגובה שלך שאכן שמעון צדק ברוב דבריו. עצבנית? אז הנה שמעון כתב היסטרית אוקיי אז זה לא בדיוק אותו הדבר אבל זה בהחלט בכיוון איך מתיישב לך ביחד זה שאת ככ עקשנית עד כדי שחזרת על זה פעמיים, אך גם נרתעת מפני אחרים, ואפילו נכנעת בפניהם? את לא הבאת את הציטוט אבל זה בדיוק מה ששמעון כתב... אם אני לא טועה. וגם לנוע עם הזרם, נקשר לכך. (אבל אני זוכרת שהוא דיבר גם על מושפעות ונגררות) בקיצור באת להראות כמה טעינו ומדברייך יוצא כמה היינו קרובים. לגבי ההגדרה שלי - לפי תורת הטיפולוגיה של אודם, ולפי מיטב ידיעותיי עד הלום, כתב היד שלך משקף אישיות נרקסיסטית. כדי להבין למה הכוונה את צריכה לקרוא יותר על כך במה דברים אמורים מכל מקום על פי הסימנים הגרפיים את נראית לי כאישיות שמסווגת כך. ולסיכום ואוליי הכי חשוב: אדם לא ככ יכול להעיד על עצמו.... לא להכל הוא מודע, יש דברים שלא נעים לשמוע (מן הסתם את דוחה את ההגדרה בגלל הסטיגמה שלה ומה שהיא מעוררת אצלך) התגובה הראשונה היא לדחות מה שנשמע לנו שלילי. אבל פנית אלינו לשמוע חוות דעת על כתב היד שלך והנה נראה שבאת לבחון אותנו... את יודעת מה עכשו אני יותר מתחזקת בדעתי לגבי כל מה שאמרנו. זכרי שוב, שיש לנו ככ הרבה מנגנוני הגנה שגורמים לנו לא להיות בקשר עם הרבה חלקים בנו כך שאין הנחתום יכול להעיד על עיסתו בטח אם בעיניו היא לא נראית ככ מוצלחת. שבת שלום. ועכשו קראתי את מה שכתבת לשמעון.... איך את סותרת את עצמך זה משהו... את פועלת על פי שיקול דעת עצמאי, אך את נרתעת ונכנעת בפני אחרים...