שלום שלום

נילי, איפה מצאת אצל פוקורני ואודם

שמספיק עשר שורות? כל מי שמכליל את הקריטריון של ארגון הדף ושולי הסיום בין נתוני הבדיקה שלו, לא יכול להסתפק בכך. גם חנה קורן כותבת "20 שורות לפחות ורצוי יותר" (עמ' 67), כלומר מכסה שעוברת את הכמות של עמוד אחד כתוב.

לא אודם ולא פוקרני מציינים את

מספר השורות. אודם אף מחמיר ודורש דוגמת כתב "טריה" כלל האפשר (מהקפאה זה בסדר?) שלא נכתבה במתכוון לצורך הבדיקה, הוא דורש כתבי יד מתקופות שונות, ואף מגיל הילדות, וכן את כתבי היד של הההורים (כתב יד ואישיות עמ' 407).

אוקיי

אני חייבת לציין שלא ציפיתי לכ"כ הרבה תגובות
עברתי בין כולן. יש דברים שהם נכונים ודברים שפחות. מה שכתב shamon51 טיפוס שמרוכז בחיי היום יום נעה עם הזרם [ממש ממש לא] לא יודעת לעמוד על שלה[הבעיה זה שאני יותר מידי עקשנית. איך אף אחד לא עלה על זה?] נרתעת מאחרים אולי אפילו נכנעת לפני אחרים רגשנית והיסטרית [רגשנית כן, היסטרית? אמממ] אני דווקא לא מגדירה את עצמי כטיפוס חולמני או 'הולך לפי הזרם' אלא להפך, אני דווקא בן אדם מאוד ראלי והגיוני עצלנית? מאוד אבל גם נמרצת כמו שמישהו אמר[זה סותר אחד את השני?] נרקיסטית 6nili? [לא יודעת יכול להיות] shamon51 ו 01:17 | 04/06/04 בימים טובים יש לה הרבה רצון להנות לבלות ולאכול (בעיות דיאטה?) חחחחחח ימים טובים? לי?
לאכול? חחח אני חיה רק על מקדונלדס [להפך יש לי תת משקל
] בקיצור חלק מהדברים שנאמרו פה נכונים וחלק לא... אף אחד לא שם לב לדברים כמו עצבנית?, עקשנית? או שזה לא דברים שאפשר לראות?... בכל מקרה, תודה לכולם -מור-

shamon51

New member
סטטיסטיקה

הי מור, תודה על התשובה. בהחלט יכול להיות שלא דייקתי בניתוח דרך אגב סטטיסטיקה: ב15% מהפעמים שרופאים מאבחנים אפנדציט ומנתחים, הם מגלים שהכל היה בסדר וזה רק היה כאב בטן אלא שהבטן כבר נפתחה ואז היא כואבת מסיבה נוספת
אני דווקא לא מגדירה את עצמי כטיפוס חולמני או 'הולך לפי הזרם' אלא להפך, אני דווקא בן אדם מאוד ראלי והגיוני לפי ידעתי
"בן אדם מאוד ראלי והגיוני"
"נע עם הזרם" האם מי שעושה מעשים יוצאי דופן נחשב "בן אדם מאוד ראלי והגיוני"
"בימים טובים יש לה הרבה רצון להנות לבלות ולאכול (בעיות דיאטה?" לאכול? חחח אני חיה רק על מקדונלדס [להפך יש לי תת משקל לידעתי
מקדונלד זה לא ממש אוכל דיאטטי שמעון

שמעון...

חחח אמרתי "רק על מקדונלדס" [הכוונה שאם לא מקדונלדס אז שומדבר] אני ראלית והגיונית אבל לא נעה עם הזרם, הכוונה היא שאני עושה דברים עפ"י שיקול דעתי בלבד ולא לפי מה ש"כולם עושים" או "כולם אומרים"

nili6

New member
סליחה מור אבל,

נראה לי שאת קצת מבולבלת..... נראה לפי התגובה שלך שאכן שמעון צדק ברוב דבריו. עצבנית? אז הנה שמעון כתב היסטרית אוקיי אז זה לא בדיוק אותו הדבר אבל זה בהחלט בכיוון איך מתיישב לך ביחד זה שאת ככ עקשנית עד כדי שחזרת על זה פעמיים, אך גם נרתעת מפני אחרים, ואפילו נכנעת בפניהם? את לא הבאת את הציטוט אבל זה בדיוק מה ששמעון כתב... אם אני לא טועה. וגם לנוע עם הזרם, נקשר לכך. (אבל אני זוכרת שהוא דיבר גם על מושפעות ונגררות) בקיצור באת להראות כמה טעינו ומדברייך יוצא כמה היינו קרובים. לגבי ההגדרה שלי - לפי תורת הטיפולוגיה של אודם, ולפי מיטב ידיעותיי עד הלום, כתב היד שלך משקף אישיות נרקסיסטית. כדי להבין למה הכוונה את צריכה לקרוא יותר על כך במה דברים אמורים מכל מקום על פי הסימנים הגרפיים את נראית לי כאישיות שמסווגת כך. ולסיכום ואוליי הכי חשוב: אדם לא ככ יכול להעיד על עצמו.... לא להכל הוא מודע, יש דברים שלא נעים לשמוע (מן הסתם את דוחה את ההגדרה בגלל הסטיגמה שלה ומה שהיא מעוררת אצלך) התגובה הראשונה היא לדחות מה שנשמע לנו שלילי. אבל פנית אלינו לשמוע חוות דעת על כתב היד שלך והנה נראה שבאת לבחון אותנו... את יודעת מה עכשו אני יותר מתחזקת בדעתי לגבי כל מה שאמרנו. זכרי שוב, שיש לנו ככ הרבה מנגנוני הגנה שגורמים לנו לא להיות בקשר עם הרבה חלקים בנו כך שאין הנחתום יכול להעיד על עיסתו בטח אם בעיניו היא לא נראית ככ מוצלחת. שבת שלום. ועכשו קראתי את מה שכתבת לשמעון.... איך את סותרת את עצמך זה משהו... את פועלת על פי שיקול דעת עצמאי, אך את נרתעת ונכנעת בפני אחרים...

nili6

New member
בקריאה חוזרת

אוליי לא הבנתי אותך נכון לגבי ה נרתעת ולא נכנעת בפני אחרים כי כנראה ציטטת את זה משמעון אבל ליד זה לא כתבת כלום אז זה נתפס כאילו את כתבת זאת על כל פנים עדיין לכתוב מצד אחד ולהודות, כן אני רגשנית ואחכ להוסיף אבל אני ריאלית וכו' אני עדיין חושבת שאת סותרת את עצמך.

nili6

אני קצת מבולבלת כי לא בדיוק הבנתי מה ניסית להגיד. לא טענתי ששמעון טועה, אמרתי שיש דברים שהם נכונים ויש כאלו שפחות. "נרקיסיסטית 6nili? [לא יודעת יכול להיות]" זה מה שכתבתי. אז אם כתבתי את זה איך את יכולה להגיד ש"התגובה הראשונה היא לדחות מה שנשמע לנו שלילי."?. קיבלתי את מה שאמרת וניסיתי להשליך את זה על החיים שלי, ויכול להיות משהו בדברים שאמרת ולכן זאת הסיבה שלא פסלתי את זה. באתי לקבל חוות דעת, נכון. חשבתי שאולי אם אגיד איפה טעיתם וצדקתם בהגדרות שלכם לגבי אולי זה יעזור לכם בהמשך. אבל כנראה, שאת לא מסוגלת לקבל "ביקורת". אני בן אדם שמודע לעצמו מספיק (כן כן, גם לחסרונות) ואני עדיין לא רואה סתירה כלשהי [אם את רוצה להסביר לי את מוזמנת] וד"א גם אם קיימת סתירה, ככה בנוי האופי שלי. אני לא רואה כ"מטרה" לפסול את מה שאתם אומרים אין לי בזה "אינטרס" תודה שוב, ערב טוב -מור-

nili6

New member
שלום לך מור

אני מציעה לך לנסות לקרוא את הדברים שכתבתי לך כתבתי לך מספר דברים חשובים. מעבר לכך, אני שמה לב כי גם לך לא קל עם ביקורת. להודות ברגשנות ובאותה נשימה לכתוב שאת ריאלית, או- מה ששמעון זיהה בצדק אין כל סתירה בין לנוע עם הזרם לבין להיות הגיוני וריאלי אתה יכול להיות הגיוני וריאלי ולנוע איתו, ולהיות כזה ולא לנוע איתו, מה הקשר. העניין העיקרי מור הוא הסגנון שלך מה, איך לא גיליתם שאני עצבנית, איך אף אחד לא שם לב שאני עקשנית וכו' מן התרסה שאין לה מקום. כמי שבא לבקש ניתוח של כתב היד זה פשוט לא אמור להיות פרובוקאטיבי בצורה כזאת. לא לעניין. מעבר לכך לא הגבת, שוב, על כל התכונות שאני ייחסתי לך וכאמור גם לא ממש להודעה האחרונה לא זוכרת מה גילך אם אמרת בכלל, אבל לעולם אדם לא מספיק מודע לעצמו ואני מניחה שבגילך כפי שאני מניחה אותו בוודאי לא.

נילי..

אני מעוניינת להבהיר כמה דברים... עניין אותי לדעת האם ניתן לגלות מכתב ידי שאני עקשנית ועצבנית כי אלו פחות או יותר התכונות הכי בולטות אצלי. לא פסלתי את מה שיוחס לי ואולי טעיתי קצת בניסוח שלי[כי אחרת לא היית מקבלת את הרושם שאני תוקפת אותך או משהו]. אני לא חושבת שאם אני הגיונית זה בהכרח אומר שאני 'הולכת לפי הזרם' כמו שאני לא חושבת ש'רגשנית' ו'ראלית' סותר אחד את השני. אני מצטערת אם מישהו קיבל את הרושם שזה היה "מבחן", באמת שרק רציתי לדעת האם ניתן לגלות עפ"י כתב היד שלי את התכונות ה-יותר בולטות אצלי. כל מה שראיתי שכתבת זה שאני נרקיסיסטית..ולזה התייחסתי כבר...שיהיה לך לילה טוב

nili6

New member
שוב שלום.

לגבי עקשנות אני יכולה לראות זאת בזוויתיות של ה-ל' למשל אך גם אותיות אחרות לגבי עצבנות איני רואה סימנים ישירים אז אוליי נשאל את שמעון- ממה הסקת על ההיסטריה? ואוליי השסעים הרבים והקיפוחים קשורים לכך? אודי? ה-מ' החוטית? (אני יכולה להניח את התכונה על סמך ממצאים אחרים אך לא רואה לה ממצאים ישירים מישהו יעזור??)

nili6

New member
ואוליי ה-ת'

וגם ה-ת' הזאת... יש לי הרגשה שהמילה וגבולותיה למטה מספרת את כל הסיפור... (הבעייה עם הקובץ שהוא ככ לא נוח לקריאה וקשה לכן מאוד לעבוד איתו).

shamon51

New member
האם עשית את ה"שאלון האישי" ?

אם כן אשמח אם תרשמי את שלושל המספרים הגבוהים שלך? למשל כמה קיבלת ב 9 ? שמעון

shamon51

New member
קצת קשה להיות

גם "בוס" = 8 ןוגם "ספקן" = 6 חשוב אם תרשמי את המספרים שקיבלת במבחן

למעלה