שלום שלום

../images/Emo13.gifשלום שלום

שלום לכולם.. מה שלומכם?
רציתי לדעת אם מישהו יכול אולי בבקשה לנתח את כתב ידי?
אני מצרפת קובץ שצולם במצלמה דגטלית (כי אין לי סורק) מתוך טקסט שכתבתי היום בנושא אזרחות (בלעע בגרות
) [אני גאה בעצמי! פעם ראשונה למדתי כמו שצריך
] אודה אם מישהו יקדיש מזמנו... תודה מראש ובהצלחה לכולם
-מור-

למה עשר? מה זה, מניין?

מאיפה לכל הרוחות המקור לכל ההנחיות הללו, של עשר שורות, של עשרים שורות, או של שתים עשרה? מה שצריך זה צורת עמוד, ואסור להכתיב לנבדק כמה שורות להכניס בעמוד (אחת הסיבות שצריך נייר ללא שורות).

קרןרווה

New member
אתה צודק, אבל..

מה אם הכותב החליט לנדב רק 3 שורות עליהן הוא עבד בקפידה..? האם לא חסר כאן חומר לניתוח..?

קרןרווה

New member
אז אתה אומר "עמוד שלם"?

ומה אם הוא היה מעדיף להשאיר שוליים תחתיים מאד גדולים, למשל?

אין לי בעיה עם שוליים תחתיים גדולים

אבל שליש עמוד זה שליש עמוד, ולא שוליים תחתיים גדולים.

נילי, ארז - אני מקווה שתעזרו לנו עם

סימנים בכתבים שסרקתי, ו.. ארז, ירדת קצת להילוך סרק, לא ?

sserez

New member
כן אני בניוטרל מה לעשות ש"לא זז

הרוורס".. ראשית, נילי צודקת, הכתב אינו עונה על ההגדרות שבדף המנהל. 1. הכתב מאוד מפותח באיזור האמצעי ובכלל אין פיתוח של שאר האיזורים. 2. כתב ללא חיבורים עם זווית שבדר"כ ישרה (ראיתם איך כתובה הע'..) (אולי ריסון שכלתנות ובקרה) 3. אותיות שאינה שלמות (ר' ב"תוגדר", ת' ב"ריבונית", ט' ב"שטח" ועוד) - (אולי התחלה בדברים ללא סיום, עצלנות) 4. ריווח בינוני עד קטן בין מילים. ואני בתחילת לימודי ולכן קחו את דברי בערבון מוגבל. ארז

nili6

New member
טיפוס נרקסיסטי

כתב של טיפוס נרקסיסטי בעיקרו עסוקה בעצמה ואם להתייחס לתיאוריית מסלו אז נמצאת בשלב של להשיג חום ואהבה נכון קיפוח, ארז, אבל גם ניפוח באיזור האמצעי, (ניפוח האגו) מה שמצביע על אותו עניין של חסך רגשי.

nili6

New member
מוסיפה.

הניפוחים התכוונתי כמובן להפרזה בגודל הלולאות קו עבה, בצקי, לחץ חזק, כתב גדול ורחב- נהנתנות דמיון תפיסה חושית אגונצטריות

shamon51

New member
דעה נוספת

טיפוס שמרוכז בחיי היום יום נעה עם הזרם לא יודעת לעמוד על שלה נרתעת מאחרים אולי אפילו נכנעת לפני אחרים רגשנית והיסטרית נילי נרקסיסטית ? באיזה מובן?

nili6

New member
טיפוס ו' של אודם

ו-כן, אני יועת שאין טיפוס טהור אבל זה הדומיננטי כאן.

shamon51

New member
מתוך אודם על טיפוס ו

"מתפקד מתוך היצמדות יתירה של המרץ הנפשי אל האגו המתבטאת באהבה עצמית מופרזת ..." נילי נראה לך שיש פה "אהבה עצמית מופרזת" ? דווקא נראה לי שיש לה הערכה עצמית לא מי יודע מה?

nili6

New member
היי שמעון,

אין סתירה בין הדברים בדרך כלל הם דווקא "אוהבים", נוטים, לבוא יחד....

למעלה