יום שלשי

באמת באמת שלא הפסדתם כלום...

גם אותנו תכננו להחזיר אחרי אולמרט,אבל ילדים לחצו על המורים לנסוע לכותל אז נסענו [באמת שהכותל היה שווה...]

תמיר1991

New member
היינו גם../images/Emo6.gif ובכלל לא הגענו לירושלים... ../images/Emo22.gif

עזוב אולמרט ורוחמה, שמעת את הדוס הזה? רציני שהתחשק לי לחנוק אותו, הוא גם קשור למציאות בערך כמו שאני אשתמש מתישהו בתכנון לינארי בחיים

Double U

New member
גם אני הייתי

זה היה אבסורד לדעתי שהיינו צריכים לחכות לאולמרט שעתיים בחום הזה. אני התעוררתי ב6 וחצי בבוקר וב8 כבר יצאנו אבל רק ב12 אולמרט הגיע! וגם אותי עצבן הדוס הזה. קודם כל, לא ברור לי איך הוא שרד עם כל השמש והחום. דבר שני, הוא כל מילה שלו הזכיר רק את הדת והדת והדת! אחרי זה נסענו לגבעת התחמושת ואז חזרנו הבייתה.

תמיר1991

New member
תהרוג אותי, עדיין לא הבנתי מה הקשר של הדת

למה שעברנו אתמול. רב הכותל זיין תשכל...

Snow fairy

New member
I'm walking on sunshiiiiiiiine. ohhhhhhhhhhh

שעתיים מבחן בתנ"ך [שאשכרה עשיתי הפעם! דחיתי את המבחן הזה פעמיים!]. היה רק טופס אחד, אז בגלל שמזל אהבלה [אבל אהבלה נשמה
] אני ונועה השתמשנו באותו טופס, וכמובן שזה היה בשיעור אז עשינו את המבחן ביחד, ואת התשובות שלא ידענו אנשים בדקו לנו מהספר, בקיצור, אם מזל תתכחש לעובדה שהמבחן התנהל ככה [והיא יודעת שהוא התנהל ככה
] אז אני מקווה ל100
אחרי המבחן אני ופיצ נסענו לת"א! חיפשנו בנרות דיאלוגים לבגרות, בסוף אנחנו מתלבטות בין 2- "מחכים לגודו" או "חשיבותה של רצינות"^^. כל אחת עשתה הליקס [!] ונסענו הביתה
ממודיעין הלכנו למכבים שם היינו עדות למשהו מטורףףףףףף
[שאני מניחה שתדעו עד מחר או מחרתיים
] ואז הלכתי הביתה, סידרתי מדיח וכיור ועוד מעט שיעור תפירה! ואז חזרה של הכוריאוגרפיה ליום העצמאות [אני לא מאמינה שאני כזאת אפסית ואני מופיעה גם השנה!!! יהיה טוב
] וזין עליו

KeReN 0R

New member
כבר אמצע שבוע../images/Emo13.gif

הלכתי היום רק למבחן בתנ"ך (הלך בסדר...מזה לא מתאים לי להיכשל בזה) ואז קניתי את המיקוד בהיסטוריה כדי שיהיה לי עם מה ללמוד למבחן
לימודים זה משעמם
לפחות יש לי למה לחכות לחג

R o n 2 5 6

New member
"אפשר לקבל שלושה חצאים?"../images/Emo6.gif

שעה ראשונה סתם דיברנו עם המחנכת על הסיור הדפוק אתמול. שעה שנייה לא עשינו כלום כי המורה הסטלנית לא הגיעה P: שלישית-רביעית מתמטיקה עבר מהר. חמישית-שישית היינו 15 ילדים בכיתה ובכל זאת למדנו במשך השעתיים.היה זוועה. ברבע ל-4 יצאתי לעבודה ולא מזמן חזרתי.הפעם היה יותר נחמד :)

למעלה