יום שלשי

moran916

New member
אווף

הגעתי לבצפר באו 5 ילדים מהכתה אז שעה ראשונה הייתה שעת מחנך אז הוא נתן לנו שעה חופשית ואז היה הבעה והיא לא רצתה ללמד ובדיוק נכנס המורה ואמר שאנחנו משוחררים הביתה וגם אם לא בכולמקרה היינו הולכים הביתה... אז אני וחברה הלכנו לעמוד בטרמפים ולא עמדנו שם 10 שנית ובדיוק עצרו לנו והגענו ממש מהר. בדרך עצרנו בארומה לארוחת בוקר ועכשי אני חוזרת לישון, יותר מאוחר ב4 אני חוזרת לבצפר יש לנו ליל סדר שכבתי =] היה כיף.

האהאהא נטחן לי המוח כבר מאנטומיה!../images/Emo110.gif

בגרות ביום חמישי, לא יכולה ללמוד יותר!! ב3 בערך הולכת לשבט, פעולת הכנה לטיול ואחכ ליל סדר שכבגי או משו כזה..חח

dcohn

New member
קיבלתי 100+ בבוחן במתמטיקה:]]

וגם 95 במגן בצרפתית D: וישר סימסתי לאבא ואמא וגול
עכשיו התקשרתי לסבא לבשר לו והוא כבר ידע
אבל הוא נשמע ממש שמח (ות'אמת הוא נשמע כאילו יורדות לו דמעות מהתרגשות או משהו
ישלי סבא הכי קול בארץ!) בערב יש 'על קצות האצבעות'- תכנית חדשה בערוץ 22 שאני הולכת להתמכר אליה
יאללה אוכל!:] ~מחר יומולדת לרויתה
~

dcohn

New member
ת'אמת שאין לי מושג../images/Emo6.gif

אבל היא כתבה 100+ אני משערת שהיא התכוונה שזה מושלם כזה

זונע

New member
יום לימוד עצמי, ובכל זאת באתי לבצפר../images/Emo6.gif

המורה למתמטיקה התחילה לעצבן אותי...מה לעשות שבשביל להסביר דברים בהסתברות צריך לדעת עברית, וכשהיא רומנייה/רוסייה ולא מצליחה לבטא את עצמה כמו שצריך, אני מתעצבן ומבקש ממנה שתסביר שוב...והיא כמובן מסרבת. טוב אחה''צ שיעור נהיגה ואז אולי פוקר....מחר מגן:S

LadyFlame123

New member
דווקא ציפיתי ליום חופר ../images/Emo122.gif

והיה אחלה. 89 בתנ"ך..עלייה של 60 נקודות מהמבחן הקודם
מתמט' היה ממש קל.. ואז שעה צרפתית.. קיבלתי 91 במגן
.. היא רצתה עוד לעבור על משו, אבל מי ייתן לה ללמד עכשיו
. והתבטלו שעתיים ביו בגלל שרוב הביולוגים הם דוברי אנגלית ויש להם מחר מגן.. מוהאהא ואז הלכתי ל"שיחה" הזאת..כולי בשיא הפחד..אבל היה סבבה
. היא אפילו החמיאה לי בדרך ואמרה שהיא לא רוצה להתאכזב ממני כי לדעתה אני מתאימה לפרויקטים גדולים
. מחר תעודות
.

אני מוטשת

אני לא מסוגלת לזוז! ואני עוד צריכה להתכונן למבחן מחר, יש לי עבודה, שיעורים בלשון, שיעורים בתיאטרון ולסיים עם המדפים של הספרים. וכל זה לבוקר. איך???

אני כ"כ הולכת לחטוף על הראש מהמורה לתנ"ך

אם יהיה אכפת לה בכלל.. אז הגעתי בתשע וחצי וחיכיתי שתתחיל ההפסקה. ישבתי עם חברה באודיטוריום ובדיוק הגיעה המורה לתנ"ך (שמסתבר שכנראה היא הייתה בדיוק במספרה, ושכחה שם את הפלאפון שלה
) ששאלה אותנו אם למדנו וזה. צלצול, עלינו לכיתה, הגיע המורה המשגיח (שיצא ממש אחלה בסופו של דבר) והתחלנו את המבחן. המורה לתנ"ך נכנסה אחרי 5 דקות, שינתה מקומות, ענתה על שתי שאלות, אמרה שהיא עוד מעט תבוא והלכה. נראה לכם שהיא חזרה? תחשבו שוב...(זה היה מבחן שכבתי, והיא מורה של שלוש כיתות. במקום לעבור בין הכיתות לראות מי צריך עזרה היא ישבה בחדר שלה.) אז לא הצלחתי לענות על שומדבר, וישבתי שורה ראשונה אז המורה המשגיח שאל אותי מה קורה ואמרתי לו שאין לי מושג מה לענות, אז הוא אמר לי לפחות לנסות לעשות שאלה אחת כי אין לי מה להפסיד וזה
בסוף יצא שעניתי על שלוש שאלות בקושי (מתוך פאקינג 8!!!) שעתיים אנגלית שהיינו גמורים מהמבחן, אז לא עשינו דברים מיוחדים. אבל יש חיבור להגיש לאחרי החג ואין לי מושג מה צריך לכתוב בו. שעה ספרות שהתבזבזה כמעט כולה, עשינו חזרה על שאלת בגרות למבחן ביום חמישי. שעתיים מתמטיקה התחלנו כמה נושאים חדשים, זה הדבר היחידי שאני עוד איכשהו טובה בו אז היה לי נחמד (והמורה סומכת עלי!!! היא לא בדקה אם הכנתי שיעורים או לא!!! כי היא יודעת שאני כן מכינה
) בית, אוכל, שיעורים במתמטיקה שיש המוןןןןן, ולהתחיל ללמוד לספרות. עדיין לא התחלתי לנקות ולסדר את החדר, והמצב גרוע. מה יהיה הסוף?... נראה לי שאני לא אגש לכמה בגרויות השנה. אוח.

Aline In Chains

New member
כ-ז-ה חם היום.

היה לי היום מרתון היסטוריה, היא הכתיבה איזה אלפיים דפים
. ומתפוצץ לי הראש, לקחתי כבר 3 כדורים, וזה לא עוזר. בעך. האע, ואני כנראה מאיירת[?] דיסק לאיזה מישהו
יאי.

giraffeeeee

New member
פאק על המון

כבר חמש ומשהו ואני עדיין בביצפר עד שמונה. עד כמה שזה ישמע פטתי עכשיו בא לי לחזור להיות יזיזה שלו, הוא חסר לי למרות שהוא טיפש.

gurke

New member
וואו איזה יום (לוחמים, אולמרט, מחשב, גיטרה)

קמתי בחמש וחצי בבוקר, בשבע כבר היינו על האוטובוס ללטרון...וחםםםםםםם שם עשו לנו בלאגן שלם, כי בגלל שזה היה היום האחרון של הסיורים, ראש הממשלה בא לטקס המרכזי, שנערך בלטרון..וחםםםםם חיכינו וחיכינו וחיכינו וחיכינו בשמש...וחםםםםםם בסך הכל חיכינו לו 5 שעות, ואז הוא דיבר, ואז הוחלט שנחזור הבייתה..כי חםםםםם ואז חזרנו הבייתה. ואז הלכתי לסיבוב: הלכתי לקחת את המחשב שלי חזרה מהתיקון (כן, סוףסוף יש לי שוב מחשב
)ֿ הלכתי לשים את הגיטרה בתיקון...זה יקח עד יום שני בערך הלכתי להזמין רמקולים בבאג..זה יקח שבוע בערך וזהו. ויש עוד הרבה...בערב פעולה ממש חשובה, ואחר כך מרתון מלחמת הכוכבים אצל מיכאל..

sky darkens

New member
מרתון מלחחמת הכוכבים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אין אייקון שמתאר אתכם כרגע. אני אשתדל.
(פסח וזה...) סתם, אני עדיין אוהב אותך. או שלא. לא יודע, זה קשה.

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהו ראה את הפרק בשנות ה-70 על מלחמת הכוכבים?

R o n 2 5 6

New member
בעונה הראשונה,שהם הולכים לראות את זה לראשונה

אחד הפרקים החזקים בסדרה

gurke

New member
חחח בסוף זה אל יצא לפועל

ובכל מקרה זה לא היה רעיון שלי (בחיי לא ראיתי אף סרט של מלחמת הכוכבים, אני מודה) אבל נגידדדד שכן! לא היית אוהב אותי יותר?
ואני בטחתי בך

sky darkens

New member
לא יודע. מלחמת הכוכבים זה הגבול אצלי. יש לך

מזל שלא חצית אותו. |:

מסע בעקבות לוחמים... |:

נתקענו שעה וחצי בגלל אולמרט הזה... [כמה הוא צועק והבלילה הזאת יותר מידי הורסת תאוזן...] אחר כך תכננו להמשיך ללכת אבל לכולם כאב כבר הראש,אז הלכנו לרובע היהודי ואז משם לכותל וחזרנו

gurke

New member
גם אתם הייתם היום? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אותנו החזירו ישר אחרי אולמרט..

למעלה