יום שלשי

danieli rose

New member
בוקר מעולה לכולם! עוד מתארגנים ות"א :):)

אייש החופש הזה בא לי בטוב =]

נמאס לי מאנשים שמגדירים את עצמם חברים כשהם לא

ונמאס לי שאנשים מתקשרים רק כשרע להם, ואז הם שואלים מה נשמע ואני עונה שהרגו לי את הכלבה לפני שעה, אז הם אומרים 'אוי באסה, לא נורא כולה כלב' ומתחילים לחפור כמה רע להם, ואם איכשהו אני משחילה משפט בכל החפירה שלהם, אין סיכוי שהם יקשיבו, ואז כשאני אנשום הם יחשבו שסיימתי (כי לתוכן הרי הם לא מקשיבים) אז הם ינצלו את הנשימה הזאת לחלק השני של החפירה שלהם. כוסאמק, בחיים אל תתקשרו לחברים שלכם כשבא לכם רק לספר ולא להקשיב.

Under the GUN

New member
אם את צריכה לדבר עם מישהו

אז שלחי לי הודעה או משהו.. אנשים אומרים שאני טוב בלהקשיב

sky darkens

New member
אמ, לא היית בפורום בזמן האחרון, אז לא נורא.

<הכלבה שלה חלתה נורא, ונאלצו להרדים אותה>

© h i l a ©

New member
אוי

אני כ"כ שונאת את האנשים המפגרים האלה שאומרים "לא נורא, כולה כלב". זה כמו שאני אגיד "לא נורא, כולה איש" אם את צריכה לדבר עם מישהו אני תמיד פה
, אני מכירה את ההרגשה כי לפני חודש הכלב שלי שהיה בן 7 הורעל ואני עדיין לא קולטת את זה, יש ימים שאני יוצאת מהבית וקוראת לו בטעות

Anni Lupu

New member
הפסדתי שעתיים ראשונות

כי כואבת לי הרגל... אבל מתברר שבמקום קולנוע היה לנו תנ"ך, אז אני בכל זאת צריכה להשלים את החומר:(

שעתיים מתמטיקה על הבוקר

ואז השתחרננו כי המורה הלכה ללוויה של אמא של תלמידה.. מסכנה נשארה גם בלי אבא וגם בלי אמא תוך שנה אחת... הייתי אמורה ללמוד היום לבד עם המורה הזאת לבגרות שאני לא יודעת את החומר, כאילו בחיים לא נגעתי בו. ועכשיו אפחד לא ילמד איתי ואני אכשל באחת היחידות הכי קלות בתושב"ע וחבל. אפילו את המיקוד היא לא נתנה לי הזונה וזהו היום צריך לעזור לאמא וללכת לגרנד

B a m b o o k

New member
בוא לים בוא לים לים בואD::

נוסעים לים לחגוג לבת אל יומולדת
ב4 נחזור, נלך לקורס צילום ומאוד מאוד מאוד מאווווד מקווה שבערב הופעה של מאיר בנאי אינשאלללללללה=]]]]]]]]]]]

למעלה