A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

יש כמה דברים שמציקים לי בזמן האחרון..... כבר די הפסקתי לספור... אז אני אכתוב את מה שאני כן זוכרת.....
הדבר הראשון הוא שאני חושבת שאני כפוית טובה. אני נכנסת לפורום הזה וקוראת את מה שאנשים כותבים, ואין לי מה להגיד להם. יש לי הרבה דברים לכתוב כאן, כמו עכשיו, ואנשים כן מגיבים לי ואומרים לי את מה שיש להם להגיד על מה שכתבתי, אבל אני קוראת דברים של אנשים ואין לי מה לומר. זה עושה לי רע שאנשים תומכים בי ואני סתם נכנסת וקוראת. ======================================================= הדבר השני קשור למישו. אני לא יודעת למה אני לא יכולה לראות את השם שלו כתוב איפושו ולא לחשוב עליו. הוא לא מבין כמה הוא חשוב לי. האמת, הוא גם לא יודע כמה. אני מנסה לגרום לזה להפסיק, אבל זה פשוט לא מצליח. לא נראה לי שאני אצליח לגרום לזה להגמר אי פעם בחיי. לפעמים זה בלתי נסבל. אם אני מדברת איתו במסנג'ר או באייסיקיו והוא אומר לי ביי זה עושה לי די עצוב. זה פשוט כל כך כיף לדבר איתו. אבל אני חייבת לגרום לזה להפסיק, ואני לא יודעת איך לעשות את זה... ======================================================= אני בטוחה שהיה עוד משהו.... לא זוכרת אותו..... אולי אני אזכר ביום מן הימים...
וויזלי:)

מיאו

1. אוקעי אז ככה.. תאמת גמני לפעמים לא מגיבה לאנשים אחרים מכל מיני סיבות. לפעמים אין לי זמן, לפעמים אין לי מה להגיד וכולי וכולי קיצר אז זה לא באמת כזה נורא.. יעני תעני מה שאת רוצה ויכולה וזהו, את לא באמת חייבת להיות 24/7 ולענות לכולם על כל פסיק שהם כתבו.. חחח קיצר אז זה פסדר גמור אבל טוב שאת כן כותבת מידי פעם (לפי מה שאני רואה מזמן באמת אני בעצמי לא כתבתי.. חח אבל אני כן נכנסת P: ) 2. לדעתי כדאי לך לדבר איתו.. גם אם זה לא ילך זה לא כזה נורא ולפחות תדעי שעשית משהו... קחי אותו לשיחה (עדיף לא מסנג'ר/אייסיקיו וכאלה) ותגידי לו מה את מרגישה כלפיו תאמיני לי שזה ישפר תהרגשה שלך וגם עם מלא מלא פרפרים בבטן את פשוט צריכה להגיד מה שאת מרגישה ויהיה לך טוב יותר בהצלחה :)

A Radcliffe

New member
זה יותר מסובך ממה שכתבתי קודם..

+
אני ממש לא יכולה לדבר איתו. הוא כל הזמן מוקף אנשים. אין סיכוי שאני [אני. יש אנשים שיוכלו] להוציא אותו מגוש האנשים שהוא תמיד נמצא איתם ולדבר איתו לבד. וחוץ מזה, זה לא ישפר לי את ההרגשה. אין מצב. הוא נהיה ידיד טוב שלי בזמן האחרון ואני ממש ממש ממש מפחדת להרוס את מה שכן הצלחתי לבנות. וגם אם אני אדבר איתו [מה שלא עומד לקרות] אני לא אוכל ללכת לבצפר ולא לדבר על להסתכל עליו אי פעם!

אמ..

אמרת שאתם ידידים טובים נכון? אז אני בטוחה שאם כן אז הוא ישמח להתפנות מהחבורה שלו בשביל לדבר עם ידידה טובה (תבהירי לו שאת רוצה לדבר איתו לבד ביום X בהפסקה) אם כן תדברי איתו, זה לא באמת יהיה כזה נורא כמו שזה נראה אולי גם הוא ירצה ואז כן יהיה משו? וגם אם לא אז לא כזה ביג דיל ולדעתי את תוכלי להסתדר ותמשיכו להיות ידידים טובים, ולפחות תרד לך אבן מהלב

A Radcliffe

New member
ממש לא..../images/Emo129.gif

לא נראה לי שאם אני אדבר איתו על זה אני אוכל להתקרב אליו אי פעם.... אווווווווווווווווףף!!!!!!!!! וויזלי:)

A Radcliffe

New member
אוה ו...../images/Emo129.gif

למרות שאני ידיה יותר טובה שלו מפעם [פעם ממש ממש ממש רבנו... המון!] אין סיכוי שהוא יקשיב לי. אני לא מהאנשים שמקשיבים להם......

sh53

New member
לא מהאנשים שמקשיבים להם?

אולי זה בגלל שאת חושבת ככה? אולי כדאי לנסות כיוון מחשבה אחר - כיוון מחשבה חיובי על עצמך?

A Radcliffe

New member
מה זאת אומרת?!../images/Emo129.gif

אין אצלי דבר כזה כיוון מחשה חיובי על עצמי... ואני לא חושבת ככה. לא מקשיבים לי ולא מספרים לי... וויזלי:)

sweetdreams

New member
אז זה גם מסביר את דרך ההתמודדות שלך

עם הידיד שלך. את מראש מוותרת, לא חושבת בכלל על האופציה שאולי ייצא משהו טוב מזה שהוא יידע מה את חושבת עליו, שאולי הוא ירצה גם.. וזה בכלל לא מפתיע אותי, אחרי שאת אומרת שאין לך דברים חיוביים על עצמך. למה שתחשבי שמישהו אחר ירצה אותך אם את בעצמך לא מרוצה מעצמך?? אני חושבת שבמקום להשקיע את הדילמה שלך באנשים אחרים (במקרה הזה, הידיד), את צריכה לחשוב על עצמך - מה את עושה כדי לשפר את הדימוי העצמי הזה שיצרת לעצמך?? עד שלא תאהבי את עצמך, את לא תוכלי לקבל שום מצב שמישהו אחר אוהב אותך, גם אם הוא הכי ירצה בעולם. כי **את** זו שלא מעריכה את עצמך מספיק! סתם סקרנות- יש לזה סיבה, לדימוי השלילי הזה??

A Radcliffe

New member
ברור...../images/Emo129.gif

הכל בגלל השכבה הדפוקה שלנו. לא שזה היה משנה גם אם היתה לנו השכבה הכי נפלאה בעולם... אבל יש סיבה. אני מכוערת טיפשה ושמנה. וזהו. וויזלי:)

sweetdreams

New member
את עושה לי דז'ה-וו מטורף..

היה פה פעם איזה דיון כזה.. אפילו בדקתי שפעם קודמת זאת לא היית את במקרה, מרוב שזה דומה.. טוב.. תקשיבי בובה! זה הרבה יותר קל להשתנות ממה שאת חושבת, זה הכל עניין של גישה. זה הכל בידיים שלך. אם את תחשבי טוב, אז גם יהיה טוב. נשמע קלישאתי, אבל זה כל כך נכון. זו נבואה שמגשימה את עצמה. את יכולה להיות מכוערת, טיפשה ושמנה, ושיהיו לך את החיים הכי נפלאים שיש! דבר ראשון, כי אני לא מאמינה שאת באמת מכוערת וטיפשה, אני יותר חושבת שזה מה שאת חושבת. ודבר שני, שגם אם זה נכון, אז את יכולה לשנות את זה בקלות. ובכל מקרה הביטחון העצמי הנמוך שלך הוא לא תוצאה של זה. אלא הפוך, את מכוערת וטיפשה בגלל שהביטחון שלך נמוך. אוקיי, אני לא יודעת אם הבנת למה אני מתכוונת, אבל בואי ננסה משהו כדי שתביני, ושאני מקווה שגם יעזור לך להרגיש יותר טוב... בואי נמקד טיפה את מה שאת חושבת על עצמך כדי לראות איפה אפשר להשתפר.. למה את חושבת שאת מכוערת לדוגמא?? מה גורם לך לחשוב ככה, מה לא טוב לך? ואחרי שתעני על זה, תנסי לחשוב מה את יכולה לעשות כדי לתקן את מה שלא טוב לך.. בואי תתחילי, ואני אנסה לעזור לך בלתת לך כיוונים. מחכה לתשובה שלך

A Radcliffe

New member
אני לא חושבת ככה...../images/Emo129.gif

זאת עובדה... כולם יודעים.... כולם חושבים כמוני...

sweetdreams

New member
אולי תנסי בכל זאת?

תראי, אני לא מכריחה אותך. אני לא אתעקש, אם את לא רוצה.. אבל אני חושבת שזה חבל שכבר מגיל כל כך צעיר יש לך דימוי כזה שלילי על עצמך, אז אני פשוט חושבת לעצמי אם יש לזה סיבה. אם כן, אז נוכל לבדוק איך אפשר לפתור את זה.. אז בואי ננסה שוב- למה את חושבת ככה על עצמך? מה לא טוב לך? ותנסי להיות יותר ממוקדת, כדי שנדע איפה בדיוק הבעיה.

sh53

New member
עצוב לי שהרמת ידיים ../images/Emo10.gif

את יכולה לומר כמה דברים חיוביים על עצמך? אני יודעת שזה קשה ולפעמים זה נראה לאנשים מהצד שחצני, אבל זה חשוב לי לקרוא את זה ממך. אז ננסה?

A Radcliffe

New member
אולי...../images/Emo129.gif

אני אוהבת את העיניים שלי ואת הגבות שלי. זה היה קשה אבל הצלחתי.... וויזלי:)

A Radcliffe

New member
ממש לא.../images/Emo129.gif

היום אני חושבת ככה אפילו יותר מאתמול.

למעלה