A Radcliffe
New member
../images/Emo129.gif
יש כמה דברים שמציקים לי בזמן האחרון..... כבר די הפסקתי לספור... אז אני אכתוב את מה שאני כן זוכרת.....
הדבר הראשון הוא שאני חושבת שאני כפוית טובה. אני נכנסת לפורום הזה וקוראת את מה שאנשים כותבים, ואין לי מה להגיד להם. יש לי הרבה דברים לכתוב כאן, כמו עכשיו, ואנשים כן מגיבים לי ואומרים לי את מה שיש להם להגיד על מה שכתבתי, אבל אני קוראת דברים של אנשים ואין לי מה לומר. זה עושה לי רע שאנשים תומכים בי ואני סתם נכנסת וקוראת. ======================================================= הדבר השני קשור למישו. אני לא יודעת למה אני לא יכולה לראות את השם שלו כתוב איפושו ולא לחשוב עליו. הוא לא מבין כמה הוא חשוב לי. האמת, הוא גם לא יודע כמה. אני מנסה לגרום לזה להפסיק, אבל זה פשוט לא מצליח. לא נראה לי שאני אצליח לגרום לזה להגמר אי פעם בחיי. לפעמים זה בלתי נסבל. אם אני מדברת איתו במסנג'ר או באייסיקיו והוא אומר לי ביי זה עושה לי די עצוב. זה פשוט כל כך כיף לדבר איתו. אבל אני חייבת לגרום לזה להפסיק, ואני לא יודעת איך לעשות את זה... ======================================================= אני בטוחה שהיה עוד משהו.... לא זוכרת אותו..... אולי אני אזכר ביום מן הימים...
וויזלי
יש כמה דברים שמציקים לי בזמן האחרון..... כבר די הפסקתי לספור... אז אני אכתוב את מה שאני כן זוכרת.....