sweetdreams
New member
באמת כפויית טובה שכמוך ../images/Emo8.gif
איך את מעיזה להיכנס לפורום ולא להגיב???
טוב, אז עד כמה שידוע לי, אנחנו לא פורום סגור למגיבים בכלל, וזה בסדר גמור שאת רק קוראת ולא כותבת. אני בטוחה שמתי שיהיה לך מה לומר, אז את גם תכתבי.. גם לי יש מקרים שאני לא יודעת מה לומר, ואז אני לא מגיבה.. האמת שגם הדעה שלי לגבי זה היא שונה לגמרי משלך. אני חושבת שהכוח האמיתי בלכתוב הודעות בפורומים לאו דווקא כמות האנשים שמגיבים, אלא כמות האנשים שקוראים. לא לכולם יש את האפשרות לכתוב תגובות. חלק לא יודעים לבטא את עצמם בכתב, חלק מתביישים, אחרים מרגישים שאין להם מה לומר, או שאת מה שהם רוצים להגיד מישהו אחר כבר אמר, יש כאלה שחושבים שהנושא של ההודעה "גדול" עליהם, ויש בטח גם כאלה שאין להם בכלל ניקניים בתפוז והם רק קוראים. אבל אם מישהו משקיע את זמנו כדי לקרוא הודעה שכתבתי, אז זו גם התייחסות שאי אפשר לזלזל בה, גם אם הוא לא הגיב. לפחות מבחינתי זה ככה.. תחשבי רגע, למה אנשים אוהבים לקבל תגובות?? אני לא חושבת שזה רק בגלל התגובה עצמה (שזה באמת כיף, אני מודה), אלא בגלל שאני יודעת שאותו אדם שמגיב **קרא את ההודעה שלי**. אז אל תרגישי כל כך רע עם זה שאת רק קוראת הודעות. זה לא רק, זה הרבה! לגבי "מישו" - זה מזכיר לי שאני תמיד בוחרת את האקסים שלי לפי השמות שלהם. אני תמיד בוחרת כאלו עם שמות מוזרים, כי אח"כ אין את הבעיה הזאת שיש עם שמות נפוצים, שהם כל הזמן צצים בכל מקום.. סתם, זה לא באמת נכון.. אני לא בוחרת אותם, זה סתם במקרה יצא ככה שלכולם יש שמות מוזרים
אז תגידי, "מישו" הוא אקס, או שהוא ידיד שלך שלא יודע שאת דלוקה עליו?
איך את מעיזה להיכנס לפורום ולא להגיב???