sweetdreams

New member
באמת כפויית טובה שכמוך ../images/Emo8.gif

איך את מעיזה להיכנס לפורום ולא להגיב???
טוב, אז עד כמה שידוע לי, אנחנו לא פורום סגור למגיבים בכלל, וזה בסדר גמור שאת רק קוראת ולא כותבת. אני בטוחה שמתי שיהיה לך מה לומר, אז את גם תכתבי.. גם לי יש מקרים שאני לא יודעת מה לומר, ואז אני לא מגיבה.. האמת שגם הדעה שלי לגבי זה היא שונה לגמרי משלך. אני חושבת שהכוח האמיתי בלכתוב הודעות בפורומים לאו דווקא כמות האנשים שמגיבים, אלא כמות האנשים שקוראים. לא לכולם יש את האפשרות לכתוב תגובות. חלק לא יודעים לבטא את עצמם בכתב, חלק מתביישים, אחרים מרגישים שאין להם מה לומר, או שאת מה שהם רוצים להגיד מישהו אחר כבר אמר, יש כאלה שחושבים שהנושא של ההודעה "גדול" עליהם, ויש בטח גם כאלה שאין להם בכלל ניקניים בתפוז והם רק קוראים. אבל אם מישהו משקיע את זמנו כדי לקרוא הודעה שכתבתי, אז זו גם התייחסות שאי אפשר לזלזל בה, גם אם הוא לא הגיב. לפחות מבחינתי זה ככה.. תחשבי רגע, למה אנשים אוהבים לקבל תגובות?? אני לא חושבת שזה רק בגלל התגובה עצמה (שזה באמת כיף, אני מודה), אלא בגלל שאני יודעת שאותו אדם שמגיב **קרא את ההודעה שלי**. אז אל תרגישי כל כך רע עם זה שאת רק קוראת הודעות. זה לא רק, זה הרבה! לגבי "מישו" - זה מזכיר לי שאני תמיד בוחרת את האקסים שלי לפי השמות שלהם. אני תמיד בוחרת כאלו עם שמות מוזרים, כי אח"כ אין את הבעיה הזאת שיש עם שמות נפוצים, שהם כל הזמן צצים בכל מקום.. סתם, זה לא באמת נכון.. אני לא בוחרת אותם, זה סתם במקרה יצא ככה שלכולם יש שמות מוזרים
אז תגידי, "מישו" הוא אקס, או שהוא ידיד שלך שלא יודע שאת דלוקה עליו?

A Radcliffe

New member
בדיוק,../images/Emo129.gif

הוא ידיד שלי שלא יודע שכמעט חצי מהגוף שלי מתקיים על להסתכל עליו... טוב, אז לא כמע חצי.... לפחות רבע..... יש לי עוד דברים חשובים... אבל הוא מאוד חשוב לי... אני מתרחפנת.... [אם רוני קוראת את התגובה הזאת, שתקי] וויזלי:)

SRonush

New member
שתקתי../images/Emo11.gif

את ביקשת, מה. רק אל תדקרי את עצמך עם סיכות. בבקשה, זה עושה לי רע.

SRonush

New member
טוב,

עמית, לדעתי גם לא כדאי לך ללכת לדבר איתו. אני באמת חושבת שזה דיי יהרוס..
בכנות אני אומרת לך. הפתרון היחיד הוא..לאדעת. תנסי להיות ידידה טובה מאוד שלו. לגרום לו לאהוב אותך גם, לרצות אותך. כשתראי שהוא גם שם עליך בכיוון הזה של חברים, ולא של ידידים, תראי, אולי זה יתאים. אבל חברות עכשיו זה דיי יהרוס. חוצמזה אני חושבת שהוא מאוהב, וככה שזה די בעיה.. אבל גם את מאוהבת. וזה קשה. זה כמו טלנובלה שכזאתי. אני מקווה שתמצאי את הדרך הטובה ביותר לצאת מזה, ושלא תפגעי מהאהבה הזאת. דרך אגב, סתם מעניין אותי, היה לך חבר לפני קודם? אם כן מי? טוב, ואמ.. אל תרצי כל כך למות. בנים לא אוהבים את זה נראה לי. אל תרחמי על עצמך כל הזמן. זה מעורר רחמים האמת..
לאדעת, זה לא נחמד לראות שמישו כל כך רוצה למות. אני בטוחה שגם הוא לא שמח כשהוא רואה שאת כל כך רוצה למות. ואני ממש מקווה שזה לא בגללו. כי אפאחד לא שווה את החיים שלך, חוץ ממך. אל תיהיי כל הזמן מדוכאת, כי זה משפיע גם עליך וגם על הסביבה. אל תרצי למות, אבל תבכי. בכי זה טוב. זה עוזר לשחרר את הכל. אבל אח"כ פשוט תחייכי [
] כי החיים יכולים להיות יפים, הכל תלוי רק בך. תהיי חיובית. תחשבי שכל יום יש משהו אחר נחמד, וחיים רק פעם אחת, אז לפחות שיהיה לטובה. רוני.

A Radcliffe

New member
את לא יודעת כמה אני רוצה לבכות..

+
אבל אני פשוט לא מצליחה. אז הכל נשאר. ואי אפשר להוציא וכן. הכל בגללו. כל הזמן. ולא היה לי חבר......... ואין ממש אין דרך שאני אי פעם אוכל להתקרב אליו יותר. פשוט לא אכפת לו מכלום ושום דבר לא יעזור.

SRonush

New member
אני מבינה כמה.

מנסה ליתר דיוק. תנסי להוציא הכל. אח"כ תרגישי הרבה יותר טוב. וזה בסדר שלא היה לך חבר. בסדר גמור. ובטח שיש דרך שתוכלי להתקרב אליו. את כבר קרובה אליו. ואת תוכלי יותר. אני יודעת.

A Radcliffe

New member
איך בדיוק?!../images/Emo129.gif

איך אני אמורה להוציא את הכל?! כן, אני מנסה להכין בובת וודו אבל אמא שלי לא מביאה לי בדים! ובינתיים יש לי את אצבעותיי לנחמה...

SRonush

New member
תבכי.

לאדעת איך. אם זה יעזור לך אז זה טוב. הסיכות מוחר-מות.

A Radcliffe

New member
אי אפשר..../images/Emo129.gif

הייתי לפני כמה דקות על סף בכי... אבל לא יכולתי הייתי באמצע השיעור...
וויזלי:)

A Radcliffe

New member
זה פשוט נורא!../images/Emo129.gif

רוני חושבת שהוא יודע. גם תמרה. מפחיד..... וויזלי:)

למעלה