monster card

עשיתי את זה לאיזה 5 אנשים שהיו ב- AFK

ואני כזה אומר כאילו -HEY WHAT UR DOING? DONT SUMON ON THEM! DUD THEY WILL DIE HEY!!! אז הם לא ידעו שזה אני 0-0 כי בטעוט אמרתי משהו בצאט בימקום לבאדי ... איזה מצחיק היה .... 5 קברים מסודרים בשורה

אבל זה כיף לעשות את זה לנובים!

לכל נוב קרה פעם שזימנו עליו מפלצות חזקות.. (ת'אמת יש לי 2 שקים של רובוטים שלא יצא לי להשתמש בהם.. כבר איזה חצי שנה -.-") ת'אמת זה לא רציני... זה לא כמו סקאמרים וכאלה...

ToryMaster

New member
מה זה נובים?

לי בחיים זה לא קרה, ואני גם בחיים לא אעשה את זה למישהו, זה פשוט גועל נפש בעיני, כולנו יודעים מה זה לעבוד קשה בשביל אחוזים ופתאום למות וזה נהרס.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| אני לא חושבת שמישהו משווה את

האחוזים שלו לאחוזים שלך. אולי בשבילך זה כלום, אבל בשביל מישהו אחר זה יכול להיות המון. כמו שאתה לא היית רוצה שיזמנו עלייך מפלצות ושיהרגו אותך (תתקן אותי אם אני טועה?), אז למה לעשות את זה למישהו שלא עשה לך כלום?

Miss Naama

New member
תכלס ../images/Emo45.gif כל הקטע של ה"נובים"

במשחק פשוט מפגר ברמות. אני מכירה את המשחק כבר שנתיים אבל אף פעם לא שיחקתי באינטנסיביות, ואני כן משתדלת להכיר PQs וכאלה ואיך דברים הולכים לפני שאני נכנסת לזה כדי לא לעכב את השאר, אבל קצת סובלנות וקצת פחות להתנשא מעל כל אחד :/. ממש חסרים לי אנשים נחמדים במשחק, הרוב פשוט ילדים בני 10 שצועקים 'נוב' או בני 16 שמתנהגים כמו בני 10 ועושים אותו הדבר.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

קודם כל, למיטב ידיעתי שקי הזימון נועדו בשביל לעות קצת את הEXP ולא בשביל לרצוח אנשים ולהוריד להם אחוזים. זה שפל ומגעיל ואחרי זה מתפלאים למה אנשים שונאים אותנו. כמו שלא הייתם רוצים שיזמנו עליכם באלרוג כשאתם לא ליד המחשב במקרה, אז אל תעשו את זה לאחרים, וזה לא משנה באיזה רמה הם! דבר שני בקשר לנובים. אין לי שום דבר נגד אנשים חדשים במשחק, ואני בדרך כלל לוקחת על עצמי לעזור ולהסביר לכל מי שלא מבין את שלבי הPQ ולא משנה באיזה אחד אנחנו נמצאים. ולדעתי אין לאף בן אדם נורמאלי עם רמת אנגלית סבירה לעשות את אותו הדבר, וכבר קרו מספר פעמים שנכנסתי וביקשתי שיסבירו לי מה לעשות וטעיתי והתנצלתי וקיבלו אותי בחיוך ועם ניסיון שני ושלישי. הבעייה מתחילה כשילדים בני 7 שלא יודעים אנגלית בכלל נכנסים למשחק ולא יודעים להגיד שום דבר חוץ מJ<PQ לא יכולים לתקשר עם חברי הקבוצה, ולא משנה כמה את מסבירה זה לא עוזר.... זה מעצבן ומתסכל, וכם אלה נקראים נובים. וזאת הסיבה שדור שחקני LPQ לפני שיצא CPQ הוא כל כך הרבה יותר איכותי.... כי בLPQ אתה צריך תקשורת עם האנשים מסביבך ולדעת לדבר ולתקשר עם אנשים, בזמן שבCP/ אמנם עליית הרמות מהירה הרבה יותר אבל הילדים שיוצאים משם ברמות 50 לא יודעים כלום על החיים שלהם כולל לא לתקשר עם שאר שחקני המייפל. המ טוב חפרתי.

Miss Naama

New member
אני מבינה אותך

אבל יש לי אנגלית ברמה טובה מאוד ואני יודעת לתקשר, אז זה נורא מכעיס שנגיד בHPQ, הייתה לוחמת lurer שרדפה אחרי עם כל המפלצות כדי להרוג אותי כשהייתי AFK לרגע :/ ואני כזה בורחת ממנה ואומרת לה מה יש לה והיא סתם צוחקת עם עוד איזה חבר שלה שהיה בPQ. פשוט אנשים דוחים.

נושיfay

New member

נובים יכולים להיות גם הרוב לפעמים!...

אז אם שקי זימון הם ל- EXP ...

למה יש שקי זימון של בוסים חזקים? כל העניין בשקים הוא לזמן אותם במקום עם הרבה אנשים ... (במיקרה מקום שיהיה מישו רמה 143 ושהרג בלרוג במכה 1 ) כן כן היה בלרוג אתמול בהנסיס פיקיו בקארדיה ... והרגו אותו ואף אחד לא מת ... (כי אין אפים במישחק...)

נושיfay

New member

הגישה שלך, איך להגיד את זה, "קצת" מגעילה. שקי זימון חזקים הם בשביל לא לרדוף אחרי המפלצת המסויימת ולחקות לספאון של שעה/חצי שעה/יום/24 שעו/48 שעות וכו. וממש לא בשביל לזמן אותן על אנשים ולהרוג איתן אנשים ברמות נמוכות משלך. תאמין או לא, היה פעם מישהו שזימן 2 בלרוגים בLPQ בצ'אנל1. זה אחד הדברים המגעילים והדוחים ביותר לעשות למישהו אחר. ואני מאמינה שאם מישהו היה הורג אותך באותה הדרך, לא היית חוסך קללות ועצבים ממנו. ותקן אותי אם אני טועה=\

בעצם ...

חוויתי את הדבר הזה 4 פעמים ..... אבל... זה לא כזה נורא... לא יוצא לי ליראות הרבה מיפלצות ברמות גבוהות... אז די כיף ליראות נזק של איזה 2K ....

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| ../images/Emo45.gif

כמו הפעם שישבתי בהנסיס ובזמן שהלכתי להכין אוכל מישהו זימן עלי באלרוג וכשחזרתי מצאתי את עצמי בכלל בצד השני של העיר עם 110 חיים. וכשהלכתי לאותו מקום היו כמה אנשים שאמרו לי שזימנו עלי באלרוג. אני חושבת שהייתי רמה 80, וכל כך קשה להחזיר את האחוזים. |:

למעלה