monster card מה עושים עם זה?
R reedgreenwhait New member 5/6/08 #1 ../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifmonster card מה עושים עם זה?
D deisy New member 5/6/08 #2 אפשר לאסוף 1000 ולעשות מיני גיים משחק ... שאפשר לשחק עם פרטנר... הבן שלי היה דלוק על זה... אני סתם מעיפה אותם
אפשר לאסוף 1000 ולעשות מיני גיים משחק ... שאפשר לשחק עם פרטנר... הבן שלי היה דלוק על זה... אני סתם מעיפה אותם
D deisy New member 5/6/08 #6 ../images/Emo6.gif נו, ככה זה כשעייפים ../images/Emo6.gif מזל שיש סופ"ש....
M miss_t New member 6/6/08 #12 אפשר לפתוח את המשחק ולשחק משחקי זכרון(ברמות שונות) בקלפים של דמויות מפלצות. ממש נחמד לנסיעות משעממות מאורביס/לודי
אפשר לפתוח את המשחק ולשחק משחקי זכרון(ברמות שונות) בקלפים של דמויות מפלצות. ממש נחמד לנסיעות משעממות מאורביס/לודי
M miss_t New member 6/6/08 #13 ויש משחק אחר - לא זוכרת את השם זה שיש שני סוגים של OMOK PIECE ועושים איתם גם משחק- משחק של לאכול אחד את השני- וזה צובע את כל השורה למי שאכל
ויש משחק אחר - לא זוכרת את השם זה שיש שני סוגים של OMOK PIECE ועושים איתם גם משחק- משחק של לאכול אחד את השני- וזה צובע את כל השורה למי שאכל
R reedgreenwhait New member 6/6/08 #7 ../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifתודה ועוד שאלה איך מגיעים ל-Haunted House מ-New Leaf City Town Street: New Leaf City - Town Center?
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifתודה ועוד שאלה איך מגיעים ל-Haunted House מ-New Leaf City Town Street: New Leaf City - Town Center?
S StavKP New member 6/6/08 #8 אתה הולך לצד שמאל עד הסוף יש שם מכונית ירוקה. אתה לוחץ עליה ומגיע לבית הרדוף...
R reedgreenwhait New member 7/6/08 #15 ../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifToy Robot Sack? למה שארצה לזמן מפלצות? אפילו למכור את זה אי אפשר...
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifToy Robot Sack? למה שארצה לזמן מפלצות? אפילו למכור את זה אי אפשר...
S spongbob New member 7/6/08 #17 ../images/Emo110.gif חח מסכים איתך!!! פעם אחת הבאתי על איזה AFKרית בחתולים באורביס היא ישבה על כיסא באחד האבנים שם והעפתי אותה לחתולות והיא מתה חחחחחחח
../images/Emo110.gif חח מסכים איתך!!! פעם אחת הבאתי על איזה AFKרית בחתולים באורביס היא ישבה על כיסא באחד האבנים שם והעפתי אותה לחתולות והיא מתה חחחחחחח
T ToryMaster New member 7/6/08 #20 נקודה מעולה תמיד מצחיק אותי שאנשים מתלהבים מלעשות דברים כאלו, אבל כשהם נפגעים מזה בעצמם הם יוצאים מהכלים.
נקודה מעולה תמיד מצחיק אותי שאנשים מתלהבים מלעשות דברים כאלו, אבל כשהם נפגעים מזה בעצמם הם יוצאים מהכלים.