Echelon convergence.עדכונים

../images/Emo41.gif הודעת עדכונים חשובה- חלק אחרון ../images/Emo41.gif

האתר הרישמי לאירוע יהיה|בדגש| WWW.DIVISIONWILLUNITE.ORG כרגע האתר עוד לא פעיל, ברגע שהוא יהיה פעיל אני אודיע. שמה גם תכולו לקבל אינפורמציה.

עוד משהו חשוב אחרון ../images/Emo41.gif

זה- http://divisionunites.proboards50.com/index.cgi הפורום המיוחד שנוצר לאירוע. בבקשה בבקשה, תכתבו בו גם מידיי פעם, כדי שהשרשור שלנו לא יהיה ריק
(אני מרגישה בודדה..) כדי להגיע לחלק הישראל תיכנו לEurope>> Israel>> Hi everyone כן הוא קצת מוזר לתפעול, אל תפחדו לעשות טעויות. זה בסדר. בכל מקרה של קושיאני אסביר. אשמח אם תפנו את כל האשלות שיש לכם לשם במידה ואנשים באמת מתכננים לבוא. מי שרוצה להיות קפטן וסמל, וחושב שהוא יוכל לבוא לאירוע וגם אם לא, צרו איתי קשר ואני אוסיף אתכם גם לשרשור. אתם תקבלו את הסיסמא לכתובת האי מייל לאירוע ותוכלו להיות יותר בעניינים

../images/Emo41.gif עדכון אחרון חביב (אני נשבעת) ../images/Emo41.gif

חשבתי על לארגן תחרות קטנה. בעיקרון, פיונה (מי שעושה את האתר המיוחד לאירוע) רוצה שלכל מדינה תהיה תמונה/אוואטאר משלה. אז חשבתי, לכל המוכשרות והמוכשרים כאן- אשמח אם תכולו לעשות כמה, ונבחר את ההכי טוב מביניהם בהצבעה חשאית ודמוקרטית
תודה

הם לא יכולים לפרסם את זה

כי זה אירוע סגור. זה מיועד למעריצים רישמיים ורושמים בלבד. אבל בואי נחכה עד שהאתר יפתח ונהיה יותר קרובים למועד, ואז נראה כבר מה אפשר לעשות. כל דבר שאת צריכה, את תמיד יכולה לפנות אליי. אני אארגן לך את כל העובדות והמקומות והמחירים
. תודה לאל, יש לנו שנה

קראת את העדכונים האחרים?

אולי צריך לבקש מענבלירון לעשים את זה בטאגליינס או באמאמרים או איך שלא קוראים לזה. האירוע מתוכנן לסוף בפטמבר- תחילת אוקטובר שנה הבאה. אין עוד תאריך עדיין, אנחנו ננסה להוציא את זה מג'ארד כמה שיותר מהר אם הם לא יודיעו ליושי עד הסיבוב הופעות שמתכונן בבריטניה בפברואר. ואם הם לא יוציאו תאריך, חבל להם על הזמן כמה נקרצץ להם שמה

למעלה